Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות - חזק ונוח במיוחד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייעוץ עבור אחי:

7 מקומות ישיבה, עבור זוג + 4 ילדים בגיל 8-14 ותינוק בן שנה עם כיסא בטיחות כמובן.

דגשים

• נוחות נסיעה בסטנדרט רכב פרימיום-מנהלים (מתלים רכים, בידוד רעשים וכו')
  • מנוע מודרני וחסכוני, 2000-2500 סמ"ק 150+ כ"ס עם עדיפות לטורבו. דיזל יתקבל גם עם הספק נמוך במעט.
  • גיר אוטו' או רובוטי עם הילוך שיוט ארוך.
  • סלון מרווח, תא מטען גדול, איכות חומרים, אבזור כבונוס.

עד 100K ש"ח.

שולל על הסף: פיג'ו-סיטרואן-רנו-טויוטה-קיה-יונדאי-סאיונג על כל דגמיהם ובאשר הם.

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

זה משאיר אותו פחות או יותר עם פורד SMAX או גאלאקסי או מיצובישי גראנדיס.

לשלול את כל מה שיש בשוק זה לא חכם כי זה מצמצם דרמטית את סיכוייו למצוא רכב מתאים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברגע ששללת סניק III או פיקאסו....דיי שללת את הרכבים הכי נוחים בקטגוריה

צא מהסטיגמה!!!

חבר עשה ל סניק II על 200K ק"מ והשבית בגלל תאונה.

פורסם

תקשיב שללת את כל הרכבים הכי נמכרים בשוק. ספר לנו לפחות למה כדי שנדע על מה אתה מסתכל ומה אתה מחפש?

אני במקומך הייתי מתרחק באמת ממאזדה, לא מספיק מרווחת בעיניי וגם מהמכוניות הצרפתיות שעושות בעיות טכניות לרוב. אבל מה לגביי קיה קרניבל? מרווחת, גם מבחינת המושבים וגם תא המטען ככה שלמשפחה גדולה זה יכול להיות טוב. והמפרט הטכני נראה איכותי.

פורסם

סאניאנג רודיוס, בהמה מרווחת נוחה סוחבת היטב אמינה וזחסכונית יחסית.

חוץ מזה קצת מכוערת ובגודל של אוטובוס.

השאר מתאים בול למה שביקשת.

פורסם (נערך)

כמו שכתבתי, הרכב עבור אחי, וכן שלילת היצרנים הנ"ל, אני מסכים איתו חלקית ומבין אותו, אבל רובם נשללו בגלל שאינם עונים על הצרכים-דרישות השונות.

הרודיוס אופציה מעניינת בהחלט שאף הייתה נשקלת ברצינות, אילו הייתה "קצת מכוערת" כמו שאתה מתאר, ולא מכוערת As ****. אחד הרכבים הדוחים בכל הזמנים.

"פורד SMAX או גאלאקסי" הם בהחלט אופציות מעניינות.

יש לו בעיה מסויימת עם המראה הזה של הוואן המשעמם לכן הגרנדיס והקרניבל ירדו. ולא נשארו הרבה אופציות... מדפדוף ביד 2 אלו האופציות שעלו בחכתנו:

מיצובישי אאוטלנדר, ניסאן פאת'פיינדר, נראות אופציות מעניינות על הנייר, מה אתם חושבים?

ניסאן קשקאי פלוס 2 ???

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

יש עוד אופציה שלא עלתה כאן : דודג' ג'רני , יש לו מראה של ג'יפון , והוא מאובזר טוב אבל חטיבת כוח לא חסכונית או מרשימה במיוחד למרות שגם לא מאוד חלשה מבחינת הספק היא מעל הדרישות שלך עם 170 כ"ס.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אפשרות נוספת פולקסווגן קראוול אם תמצא אחת שמורה. בדגם 7 מקומות היא מאוד מרווחת, מאובזרת ונוחה עם מזגן בקרת אקלים מפוצל, כולל שליטה לנוסעים שיושבים בסאלון.

זה 7 מקומות אמיתיים ותא מטען שמאפשר להעביר מקרר או מכונת כביסה כשצריך. אפשרות נוספת לקנות סוואנה מנכה בגירסא מפוארת ומאובזרת עם 7 מקומות.

אגב, לשלול סיטרואן, זה אומר לשלול גם ג'מפי - נוחה ומרווחת עבור 7~8 נוסעים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

תמתין קצת , עוד שנה שנתיים תזמין פורד SMAX ויגנאלה. כל מה שביקשת כמו כפפה ליד רק עם קצת חריגה במחיר...

איך אתה רוצה כזה רכב בפחות מ 100K ?!

ניסן קשקאי+2 הינו רכב צפוף מאד ואינו 7 מקומות. הוא יותר כמו 6. אפילו 5.5 .

תוסיף לרשימה: טיוטה סיינה אם תמצא... רובן מיבוא אישי. יש סדרת LIMITED. מנוע עם הרבה כח (מעל 200) . תבדוק אולי יתאים...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מצטרף להמלצה על הדודג׳ ג׳רני. הוא מתאים בול לצרכים שציינת.

על האאוטלנדר הייתי מוותר בגלל שמושבים 6ו-7 לא נפרדים ושימוש באחד מצריך פתיחת הספסל כולו ואז אין תא מטען.

יש עוד אופציה לא שגרתית שאני לא מכיר באופן אישי אבל מאוד מעניינת אותי והיא סוזוקי XL-7 מנוע 3600 דגם אמריקאי מאובזר מאוד שהגיעו לארץ רק ביבוא אישי.

דגם נדיר ולא מוכר, מוצע למכירה במחירים טובים כי אף אחד לא יודע על קיומו.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תגיד לאחיך שיחכה כמה חודשים כדי שיכנסו הרודיוס החדשות לשוק היד 2.

הרכב הזה הוא קפיצה משמעותית מהדגם הקודם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מצטרף להמלצה על הדודג׳ ג׳רני. הוא מתאים בול לצרכים שציינת.

.

לא יודע מה איתכם, אבל עשיתי סיבוב על ג'רני 2010 והוא הרגיש לי מבפנים כמו סובארו DL 1992 , השילוב מנוע גיר היה מרעיש ומשך הרבה כל הילוך.

פרט לכך חשוב לציין שהיה לו מזגן על כל שלושת השורות שזה לא ממש מצוי בכל המתחרים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...