Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מתכוון לאפלטיוי או לכרומקאסט?

כרומקאסט מעבר לאפליקציות תוכן הגדולות והזרמת הדפדפן בצורה בינונית הוא דיי חסר טעם. במיוחד כשבפני עצמו הוא לא עושה כלום.

אפל טיוי כמובן.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

באפל טיוי אתה יכול או להשתמש בAirplay או בMirroring לאפליקציות שחוסמות Airplay בכמעט הכל.

(יש דרכים לחסום גם Mirroring אגב - אבל אותם הרוב כבר לא מיישמים)

Spire - מה שאתה מחפש זה דונגל של מיראקאסט עבור מכשירים שתומכים.

לא עובד מדהים וטוחן סוללה - אבל עובד בשביל אנדרואיד אין לך יותר מדי אופציות.

מה שhwgeek העלה נראה אכן פיתרון לא רע (גם ככה כל הדונגלים בסגנון הם סינים וצריך לקנות לפי המלצות).

לגבי הכרומבוקים - מסכים - מחשבים פשוט אבסורדים במחירים מגוכחים פשוט.

והכי מצחיק - הם לא מריצים אפילו אנדרואיד סטודיאו ...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אז מה מומלץ על מנת לשים אנדרואיד בטלוויזיה ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

המוצר אגב בכלליות דיי מעפן.

חבל שלא הקשבתי.

יכול לנגן יוטיוב וסרטונים דרך הפלא' וגוגל כרום מהמחשב ולמען האמת בדילאיי קטן.

מישהו יודע איך אפשר לשים גוגל דרך הפלא' או מאקו טי.וי דרך הפלא'?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מנצל"ש - אם ברשותי אייפון עם האפליקציה של yesGO, ואני רוצה לצפות בתכנים של האפליקציה על המסך הגדול. מה אני צריך בעצם? את ה apple tv?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

ומה לגבי שאר האפליקציות? נניח ה superTV של פלאפון גם תעבוד? ממה שאני זוכר העבודה דרך ה appleTV כוללת הרבה סלקציה בין אפליקציות שיעבדו לכאלה שלא.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אנחנו כרגע ללא ממיר והצפייה כולה מתבצעת דרך אפלטיוי.

אפליקציית נענע עובדת-לא על כל המסך, יש ערוץ 22 -לא על כל המסך. ואפליקציית מאקו עובדת טוב.

Supertv דורשים חיבור 3G. וואפלטיוי דורשים wifi. סתירה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אני לא יודע מה הדרישות מהמכשיר, אבל לשימושים שלי הכרומקאסט עושה את העבודה.

רכשתי את אפליקציית plex . אני מעדכן תיקיה במחשב שמכילה סרטים וסדרות, דרך האפליקציה באייפון אני מדפדף ברשימה ומפעיל.

רואה סרטים וסדרות ישירות מהמחשב ללא שום כבל. בנוסף לזה אני יכול להעתיק את מסך המחשב לטלויזיה גם באופן אלחוטי, ובנוסף לצפות בסרטונים ביוטיוב מהאייפון ישירות לטלויזיה.

בשביל 35$ , התמורה נראית לי מספקת.

• תוכן חדש...