Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכולם על התשובות.

הגלאקסי 3/4 תומכים ברשת 4G?

האם אני יכול להעביר את הסים של הנוקיה 5800 לגלאקסי או שזה סים אחר? ואם אחר מה עושים? מחובר ל 012 וקניתי את הסים הזה מהתחנת דלק.

מה עושים עם כל המספרי טלפון בנוקיה? יש לי המון...

הדגם של S3 שתומך 4G (כלומר LTE) הוא I9305 בניגוד ל-I9300 הרגיל, כנ"ל ב-S4 רק I9505 מול I9500.

להעביר את הסים כמו שהוא אתה לא יכול, אבל אתה כן יכול לחתוך את שלך לגודל Micro SIM (כרגע שלך Mini SIM), או לתת למוכרים לעשות את העבודה (אולי במקום שתקנה את המכשיר, או בדוכן סלולר כלשהו תמורת כמה שקלים).

בד"כ יש להם מכשיר שנראה ככה:

sim-cutter.png

לגבי אנשי הקשר - יש פתרונות, אמרת שאתה קונה מהוט מובייל בסוף?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על התשובות!

כן, אני קונה מהוט מובייל כי אני מכיר את מנהלת הסניף, אני רוצה שהיא תקבל את העמלה על מכירת המכשיר. עבדנו פעם ביחד ובמלא המחירים זהים ואחריות היבואן הרשמי.

אני אשאל אותה לגבי המכשיר שחותך את הסים, ואת עניין דגם המכשיר שיתמוך בדור רביעי.

לפי ההגיון אם אני נשאר עם אותו הסים רק חותך אותו, אני יכול להעתיק את כל המספרים לסים עצמו ואז הם יישמרו עם המעבר למכשיר החדש... או שזה לא עובד ככה?

פורסם

קח בחשבון שאם זה סים מהסוג הישן אי אפשר לחתוך אותו וצריך אחד חדש.

אם אתה מכיר את המנהלת תנסה לבקש ממנה שתוריד את המחיר לכיוון ה-1550 ש"ח.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
תודה על התשובות!

כן, אני קונה מהוט מובייל כי אני מכיר את מנהלת הסניף, אני רוצה שהיא תקבל את העמלה על מכירת המכשיר. עבדנו פעם ביחד ובמלא המחירים זהים ואחריות היבואן הרשמי.

אני אשאל אותה לגבי המכשיר שחותך את הסים, ואת עניין דגם המכשיר שיתמוך בדור רביעי.

לפי ההגיון אם אני נשאר עם אותו הסים רק חותך אותו, אני יכול להעתיק את כל המספרים לסים עצמו ואז הם יישמרו עם המעבר למכשיר החדש... או שזה לא עובד ככה?

עזוב אותך מעבודה ידנית וקשה, צפה לה"פ בדקות הקרובות עם הפרטים איך לא לעבוד קשה...

ל-S3 עם LTE אתה צריך דגם I9305 כמו בצד שמאל בלינק הזה, בצד ימין זה ה-I9300 הרגיל.

קח בחשבון שאם זה סים מהסוג הישן אי אפשר לחתוך אותו וצריך אחד חדש.

אם אתה מכיר את המנהלת תנסה לבקש ממנה שתוריד את המחיר לכיוון ה-1550 ש"ח.

בנוקיה 5800 יש Mini SIM, זהה למה שהיה בגלקסי S, וניתן לחתוך אותו.

ד"א אפילו ל-Nano SIM (מה שאפל משתמשים באייפון 5/5C/5S) ניתן לחתוך מ-Mini SIM, אבל זה דורש גם שיוף של הפלסטיק מלמעלה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אם עוד לא קנית ..לך על S3.

בעל גלקסי גם.. אך בניגוד לך, אני קונה מכשירים רק מחנויות פרטיות, בארץ או מחו"ל (אינטרנט) ולעולם לא נשבר לי מסך או כפתור במכשירים. פשוט תשמור עליו. וזהו. כי זה עולה כסף.

אגב, הנה קישור לביי2, מוכרים S3 ב 1370 http://www.buy2.co.il/o/3247925b-16e2-4afe-8ca2-955b12a2bd9b?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_DIGITAL_27_03_2014

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תיאורטית אולי כן, אבל מעשית...מישהי בעבודה קנתה אייפון 5 חדש והעברנו את הסים הישן שלה (מאיזה כסילופון צדפה ישן או משהו דומה) בשביל אנשי הקשר. קאטר חותך ישר ובאופן מעולה, אגב. בכל מקרה, למרות הגובה הלא זהה לעומת הסים החדש שגולן נתנו לה, הוא נכנס יופי ועבד טוב...אולי זה לא יושב טוב ובעתיד יעשה צרות, אין לי מושג.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

ייכנס כן אם תדחוף את המגירה בכוח אבל בטווח הארוך כדאי לשייך, מה גם שלא תמיד זה מתאים למגירה לפני שיוף.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה לא באמת מבצע והמחיר לא יעלה, נכון להיום S4 עולה 2490 ש"ח ו-S3 עולה 1680 ש"ח.

הs4 באמת עולה 2490. אבל הs4 active - שהוא אותו מכשיר רק עם כפתורים פיזיים והגנה ממים - עולה 1950.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

דרך אגב, מישהו יכול להסביר את ההפרש במחיר בין ה- s4 ל-s4 active. (למען הסר ספק, לא מדובר במיני).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

המסך שלו פשוט יותר, הוא לא AMOLED, צפיפות פיסלים קטנה יותר (אם אני זוכר נכון, 720P לעומת 1080P), מצלמה פשוטה יותר, ויש עוד כמה מאפיינים שאיני זוכר אותם, אך הם פחותים משל S4 הרגיל.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

שתחי הערות בעניין ה-4G:

1. האמריקאים עושים סלט מהמונח (שממילא אינו רשמי) - הם קוראים 4G לא רק ל-LTE אלא גם ל-HSPA, זה שקרוי אצלנו דור 3.5/3.75/3.9. לכן, כאשר נתקלים במונח 4G צריך לבדוק "למה את מתכוונת"

2. הפס שיוקצה ל-LTE הוא 2600 מה"צ, אבל לאורנג' וסלקום אפשרות למחזר את פסי ה-900 וה-1800 שלהם, עם דילול השימוש ב-2G. ככל הנראה זו תוכניתה של אורנג', אשר השמועה אומרת שבכוונתה להפעיל רשת 4G מוגבלת מאד בסביבות מאי הקרוב בפס ה-1800.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אמנם רחוק מלהיות מעודכן בנושא התדרים של LTE אבל ככל הזכור לי היצרנים (של ציוד תחנות הבסיס) לא ששו לייצר ציוד המתאים לתדרי 900/1800.

באופן תיאורטי (וכנראה גם מעשי) גם בתדרי 900/1800 קצב הגלישה יהיה נמוך יותר כי זה החיסרון של התדרים הנמוכים יותר.

אם אכן היצרנים ייצרו במיוחד ציוד לפסים הנמוכים יותר רק בשביל ספקי הסלולר בארץ ייתכן ותהיה השפעה לרעה על אמינות תחנות הבסיס. לא מדובר כבר על לרכוש ציוד למשל ש-Verizon או NTT DoCoMo פרסה בעשרות אלפי תחנות בסיס ונבדק לאורך פיילוט ופועל באופן מסחרי כבר מעל לשנה.

אני אסייג את עצמי בכך שהמידע שלי הוא בן מעל לשנה וחצי וייתכן שדברים השתנו מאז.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הs4 באמת עולה 2490. אבל הs4 active - שהוא אותו מכשיר רק עם כפתורים פיזיים והגנה ממים - עולה 1950.

זה בכלל לא אותו מכשיר, הs4 חזק יותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לגביי הS3 בגרסת הLTE, לא רק מדובר בנושא זה, עד כמה שזכור לי גם יש לו 2GB RAM, לעומת 1GB RAM בגרסה הרגילה (I9300),

2GB RAM מביא אותו לביצועים דומים לNOTE II שמגיב מהר יותר (מניסיון) מS3 רגיל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה מחיר הפסד, המכשיר לא זז במחיר המקורי שלו. לא אהבתי את המכשיר הזה, עדיף S4 רגיל.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...