Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לך על המוטו g לצרכים שלך אתה לא צריך יותר מזה, והוא זול יותר מהs3 ומפרט לא פחות חזק ממנו אם לא יותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי המון ניסיון עם מכשירי אנדרואיד של HTC, מוטורולה וסמסונג הבנתי ששום דבר לא משתווה למכשירי נקסוס עם AOSP נקי ועדכני.

מכשירים מעולים, לא צריך לחכות שנים לעדכונים (אם היצרן יואיל בטובו בכלל לשחרר עדכון, לרוב מעדכנים כל מכשיר מקסימום פעם אחת).

במקומך הייתי קונה נקסוס 4. או מותח את התקציב ב400שח ולוקח 5.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המוות הפתאומי בגלקסי 3 קיים רק בגרסאות מאוד ישנות. מכשיר חדש מגיע עם אנדרואיד 4.3 ואין כל חשש מהתופעה. לי יש גלקסי 3 ואני מרוצה מאוד.

פורסם

אם זה רק S3 מול S4 - לך על ה-S3. לשימושים שלך, זה יספיק ++.

במקומך הייתי הולך על הנקסוס 5 - מהיר כשד, ממשק ידידותי ופשוט, בלי כל מיני "קישקושים" במערכת ההפעלה, עדכוני תוכנה ראשונים ומיידיים, תמיכה לאורך זמן וגם מסך גדול (5").

הרבה יותר טוב מה-S4.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
הגלקסי 3 לא כל כך אמין. תעשה גוגל על

S3 SDS, Sudden Death Syndrome.

מירן, זה בדיוק מה שקרה לידידה שלי עם ה-NOTE2, והוא הוחלף ב-NOTE3 (ומתבשלת לה תביעה כנגד היבואן - המכשיר היה תחת אחריות והם לא הסכימו להחליפו ללא עלות).

גיא, שים עיניך על ה-NEXUS5. אחרי כמה שנים עם סמסונג, המכשיר הבא שלי הוא ה-NEXUS5 (בקרוב מאוד).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לך על המוטו g לצרכים שלך אתה לא צריך יותר מזה, והוא זול יותר מהs3 ומפרט לא פחות חזק ממנו אם לא יותר.

מבחינת המחיר ה G יותר זול,אבל גם מצלמה עם 5 מגה לעומת 8 בS3,ומעבד מאט חלש יותר 1.2 מול 1.4.

אני חושב שהמעבד אולי לא הבדל רציני בשבילו,אפילו הסטנדנט היום זה כבר 8 פיקסלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גלקסי 4 באילת בחנות של אייבורי נמכר ב2100 ש"ח, עם אחריות מלאה של היבואן.

מה גם, שעוד מעט ייצא הגלקסי 5 ואז המיחר של ה4 צפוי לצניחה מתחת לקו ה2000.

פורסם

הבן אדם מחפש מכשיר 'פשוט' ולא גימיקים של סמסונג לכן המכשיר הכי מתאים וגם יותר זול הוא נקסוס 4 או 5.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק? הכל בסדר?

בלי ציניות, אני מבין שבסוף התרגלת לנקסוס? מפני שהמלצת על נקסוס שלא בדיוק עשה לך חיים קלים בתחילת הדרך.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

התרגלתי לנקסוס לאחר יום או יומים אבל זה לא אומר שלא הייתי חוזר לאייפון אם הפרוטה הייתה בכיסי המדולל.

איזה כייף לי :)

פורסם
מה גם, שעוד מעט ייצא הגלקסי 5 ואז המיחר של ה4 צפוי לצניחה מתחת לקו ה2000.

אל תהיה כל כך בטוח כי אני לא רואה סיבה הגיונית, כמו שה-S3 לא ירד במחיר אחרי שנכנס ה-S4.

פשוט יתמחרו את ה-S5 בכ-3700 ש"ח כמו ה-S4 כשנכנס ואני לא רואה צניחה במחיר הנוכחי של ה-S4.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אל תהיה כל כך בטוח כי אני לא רואה סיבה הגיונית, כמו שה-S3 לא ירד במחיר אחרי שנכנס ה-S4.

פשוט יתמחרו את ה-S5 בכ-3700 ש"ח כמו ה-S4 כשנכנס ואני לא רואה צניחה במחיר הנוכחי של ה-S4.

Say What?

ה-S3 הושק בארץ עם תג מחיר של מעל ל-3K, אני קניתי אותו (לפני צאת ה-S4) בכ-2500 שקלים (כמעט שנה וחצי), המכה הכי גדולה שהוא חטף למחיר הייתה כשהושק ה-S4, הייתה אחת קטנה יותר בהכרזה של ה-S4 ועוד אחת קטנה לא מזמן כשהוכרז ה-S5

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן זו הגירסה האירופאית שעובדת גם בישראל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭