Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
Say What?

ה-S3 הושק בארץ עם תג מחיר של מעל ל-3K, אני קניתי אותו (לפני צאת ה-S4) בכ-2500 שקלים (כמעט שנה וחצי), המכה הכי גדולה שהוא חטף למחיר הייתה כשהושק ה-S4, הייתה אחת קטנה יותר בהכרזה של ה-S4 ועוד אחת קטנה לא מזמן כשהוכרז ה-S5

במקרה אני מוכר את המכשירים, הם יורדים כל 1-3 חודשים ב-100 ש"ח בממוצע בלי קשר לכלום.

ה-S3 היה 2500 ש"ח כשהושק ה-S4, עם הזמן ה-S4 ירד ובמקביל ירד ה-S3 ל-2000 ש"ח.

אין טעם לחכות יותר מדי כי אתה לא בהכרח חוסך, פשוט מפסיד "זמן שימוש".

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצל היבואן הרשמי זה אכן המצב, ואם אעשה 1+1 מתגובה בדיון אחר זה מסביר את מה שאתה כותב.

אבל החנויות לא קונות מהיבואן אחרי שהצרכן מזמין מהן, אלא מחזיקות סטוק (ולא מדבר בכלל על יבוא מקביל) והערך של הסטוק הזה נפגע כשמוכרז מכשיר חדש יותר או יוצא לשוק מכשיר חדש יותר.

אתה מוזמן לבדוק למשל ב-KSP, אני קניתי ב-2500 בערך 4 חודשים לפני ההכרזה על S4 (הוכרז ב-MWC 2013 קניתי לפני שנה ו-4 חודשים בערך), היום המחיר שלו עומד על 1680 שקלים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חנויות שעובדות עם יבואן רשמי לא מפסידות כסף על סטוקים כשהמחיר יורד, במקביל היבואן לא מפסיד כסף על סטוקים מהיצרן.

Just daily

פורסם

אוקיי ועדיין נשארנו עם הייבוא המקביל, שבינינו זה רחוק מלהיות חלק קטן בשוק.

ואין שום ספק שהכרזה על מכשיר חדש פוגעת בשווי של המכשיר שהיה עד לפני רגע הכי חדש, היבואן פשוט מתעלם מזה, אבל בעיני הלקוח יש פגיעה בערך, ולכן בסכום שהוא מוכן לשלם על אותו מכשיר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
כן זו הגירסה האירופאית שעובדת גם בישראל

לא מצאתי איזכור לכך שמדובר ב-D821, האם אתה בטוח?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, הלינק סגור בפני ה-I.P שלי אבל אני מבין שמדובר ב-N5. מניסיון, גרסת D820 (יש לאחי בארץ (הוט מובייל) ואצלי בנכר) עובדת מצוין.

Veni Vidi Vici

פורסם

לפי מה שקראתי בנט, ה-D821 כולל תמיכת LTE ברשת אירופאית. ה-D820 לא כולל תמיכה זו.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

באורנג' יהיה 4G משנה הבאה, לכן נראה לי טיפשי לא להשקיע עוד קצת ולקחת אחד עם...

ההזוי הוא שבאתרים האמריקאים - על חלק מצויין מפורשות D821, ועל חלק רשום 4G (בעוד שעל ה-D820 לא כתוב 4G). למי להאמין?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא מצאתי איזכור לכך שמדובר ב-D821, האם אתה בטוח?

GSM זה אומר או LTE אירופאי או בלי LTE כלל.

לא מצאתי מפורשות איזה מהם בקישור, שניהם יעבדו בארץ.

ד"א הפריסה של LTE תהיה איטית ו מוגבלת, בשלב הראשון זה ישמש להפחתת עומס על רשתות הHSDPA בתעבורת נתונים בעיקר במרכז הארץ.

לLTE תדר גבוה (נדמה לי אושרו בארץ פסים של 2400 מגה הרץ) מה שאומר מהירות גבוהה, אבל חוסר עמידות דרך קירות וטווח קצר.

נכון שההבדלים לא עצומים מפסי ה2100 שמשמשים חלק מהחברות היום אבל כשמדובר על רשת סלולרית זה מאות או אלפי אנטנות חדשות שצריך להקים כדי להגיע לכיסוי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

הגלאקסי 3/4 תומכים ברשת 4G?

האם אני יכול להעביר את הסים של הנוקיה 5800 לגלאקסי או שזה סים אחר? ואם אחר מה עושים? מחובר ל 012 וקניתי את הסים הזה מהתחנת דלק.

מה עושים עם כל המספרי טלפון בנוקיה? יש לי המון...

פורסם

S3-S4 - עכשיו נמכרים בהפרש של 300 ש"ח בלבד (במבצע של סאני - מחיר ללא מע"מ - אפשר למצוא גם באייבורי באותו מחיר).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הS3 שתומך בדור ריבעי נקרא LTE,יש בS3 מיקרו סים,אני פשוט חתכתי את הסים הרגיל לגודל מיקרו וזהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן מיקרו-סים,אתה יכול לעשות זאת לבד עם סכין יפני או לתת למוכר כמה שקלים ויש להם מכשיר בשביל זה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
S3-S4 - עכשיו נמכרים בהפרש של 300 ש"ח בלבד (במבצע של סאני - מחיר ללא מע"מ - אפשר למצוא גם באייבורי באותו מחיר).

זה לא באמת מבצע והמחיר לא יעלה, נכון להיום S4 עולה 2490 ש"ח ו-S3 עולה 1680 ש"ח.

Just daily

• תוכן חדש...