Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא נוט 2 בעצם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
המסך שלו פשוט יותר, הוא לא AMOLED, צפיפות פיסלים קטנה יותר (אם אני זוכר נכון, 720P לעומת 1080P), מצלמה פשוטה יותר, ויש עוד כמה מאפיינים שאיני זוכר אותם, אך הם פחותים משל S4 הרגיל.

לא מדוייק. המצלמה אמנם 8mp ולא 13, והמסך בטכנולוגיה מעט שונה (אבל עם אותה צפיפות פיקסלים).

http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-S4-Active,Samsung-Galaxy-S4/phones/7840,7597

זה בכלל לא אותו מכשיר, הs4 חזק יותר.

ממש לא נכון. אותו מעבד בדיוק.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5446&idPhone2=5371

זה מחיר הפסד, המכשיר לא זז במחיר המקורי שלו. לא אהבתי את המכשיר הזה, עדיף S4 רגיל.

זו השאלה - למה? מה חוץ מהמצלמה מצדיק הפרש של יותר מ500 שח?

יש בעיות ידועות במכשיר?

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם
זו השאלה - למה? מה חוץ מהמצלמה מצדיק הפרש של יותר מ500 שח?

יש בעיות ידועות במכשיר?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5125&idPhone2=5446

בגדול: משקל, סוג מסך, מצלמה, מעבד (לא בהכרח פחות טוב).

אופציה טובה למי שמעדיף מעבד Snapdragon 600 ואחריות יבואן רשמי.

אני לא אהבתי את המכשיר, מרגיש מגושם מדי וגם גומיות אטימה לא משהו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני מדבר על הגרסא שנמכרת פה בארץ ה9500,המעבד שלו חזק משל הs4 אקטיב, וגם המעבד גרפי.

ב9005 זה אותו מעבד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הבנתי (לפי המבחנים של Gsmarena), שאין כל כך הבדל בינהם.

גם יצא לי לשחק קצת עם שניהם, ואכן אין ממש הבדל במהירות תגובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
תודה על התשובות!

כן, אני קונה מהוט מובייל כי אני מכיר את מנהלת הסניף, אני רוצה שהיא תקבל את העמלה על מכירת המכשיר. עבדנו פעם ביחד ובמלא המחירים זהים ואחריות היבואן הרשמי.

אני אשאל אותה לגבי המכשיר שחותך את הסים, ואת עניין דגם המכשיר שיתמוך בדור רביעי.

לפי ההגיון אם אני נשאר עם אותו הסים רק חותך אותו, אני יכול להעתיק את כל המספרים לסים עצמו ואז הם יישמרו עם המעבר למכשיר החדש... או שזה לא עובד ככה?

עם כל הכבוד למנהלת הסניף וזה יפה שאתה רוצה לעשות לה טובה ושתקבל את העמלה על המכשיר

אני חושב שטעות לקנות במחיר הזה...

המחיר באילת זול ב500 ש"ח למכשיר מהיבואן הרשמי.

במידה ואתה יורד לאילת בזמן הקרוב או מכר שיורד תקנה משם (בטוח אתה מכיר מישהו שיורד לאילת בזמן הקרוב - חגים).

http://ksp.co.il/?select=.573..137..382.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19045&txt_search=s4&buy=&minprice=0&maxprice=0

http://www.nett.co.il/shop/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%9B%D7%9E%D7%99%D7%9D-c-12/samsung-galaxy-s4-i9500-16gb-%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-p-74.html

אני אישיתי קניתי משתי החנויות הנ"ל בשתי הזדמנויות שונות. המכשיר 100% מהיבואן הרשמי ועובד כבר שנה ללא תקלות.

(אין לי שום קשר עיסקי לחנויות הנ"ל וכל הנכתב בגדר המלצה בלבד)

מיקרו סים עולה בין 20-40 ש"ח (תלוי באיזה רשת אתה), חבל להתעסק עם חותך סימים במחיר הזה.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התגובות!

בשבוע הבא אני יורד לאילת ומתכנן לרכוש את המכשיר מהחנות הרשמית שלהם בקניון מול הים (הבנתי שמדובר בפחות או יותר אותם מחירים).

המחירים הם 1353 ש"ח לגלאקסי 3, ו- 2009 ש"ח לגלאקסי 4 (עשיתי מחירים רגילים פחות 18% מע"מ). מכאן שיש בניהם הפרש של 656 ש"ח בלבד!

הייתי היום באיזה דוכן של טלפונים ניידים בצפון, אלו גם המחירים שם (בתוספת מע"מ הכוונה). המוכרת טענה באופן חד משמעי שאם אני קונה גלאקסי, מומלץ 3 ולא 4 בגלל של- 4 יש הרבה יותר תקלות כמו סוללה שמתנפחת וריסטים! מצד שני היא אומרת שהמצלמה שלו (של הארבע) טובה משמעותית, גם המעבד והזיכרון.

אני מזכיר שהשימושים שלי הם גלישה באינטרנט, וואטצאפ, אפליקציה של לימודים, WAZE וזהו בערך. הטלפון לא יריץ משחקים בכלל והוא יהיה אצלי לפחות 3 שנים.

כשאני קונה מוצר אני לא קונה "כי לאחרים יש אז גם אני רוצה", אני קונה מוצר שמתאים לשימושים שלי, אז גם הפרש של מעל 600 ש"ח זה כסף שאני יכול להשקיע אותו במקום אחר, ולכן אוסיף את הכסף כדי לקנות את ה- 4S רק אם תהיה לו הצדקה לטווח הקרוב והרחוק (אתם תגידו).

בהתחשב בנתונים החדשים, לקנות בשבוע הבא מאילת את הגלאקסי 3 או 4? דרך אגב כבר יצא 5...

פורסם

אישתי בילתה שנה עם ה-3 ושודרגה ל-4 מיד עם צאתו. לגבי הסוללה, יש מן האמת בעניין -- הן שופכות לאגר ממש מהר (חודשים ספורים) בשימוש אינטנסיבי (אבל ניתן להשיג סוללות מקוריות באיביי בזול). כמו"כ, המכשיר חלק מדי ואם לא מלבישים אותו, הוא אוהב לברוח לרצפה. מעבר לזה, ה-4 משמעותית חזק ומהיר יותר, גם עם הרום המעפן של סמסונג.

את ה-5 עוד לא בדקתי, היות ועל הנייר אין הבדל משמעותי.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

הריסטים הם בגלל בעיית הסוללה.

הסוללה מוחלפת במסגרת האחריות.

חוץ מזה אין בעיות לs4.

S3 איטי ולאגי יותר מה s4.

ממליץ לחפש ביטיוב השוואה בין הs3 לs4 לפני קניה.

פורסם
תודה על התגובות!

בשבוע הבא אני יורד לאילת ומתכנן לרכוש את המכשיר מהחנות הרשמית שלהם בקניון מול הים (הבנתי שמדובר בפחות או יותר אותם מחירים).

המחירים הם 1353 ש"ח לגלאקסי 3, ו- 2009 ש"ח לגלאקסי 4 (עשיתי מחירים רגילים פחות 18% מע"מ). מכאן שיש בניהם הפרש של 656 ש"ח בלבד!

הייתי היום באיזה דוכן של טלפונים ניידים בצפון, אלו גם המחירים שם (בתוספת מע"מ הכוונה). המוכרת טענה באופן חד משמעי שאם אני קונה גלאקסי, מומלץ 3 ולא 4 בגלל של- 4 יש הרבה יותר תקלות כמו סוללה שמתנפחת וריסטים! מצד שני היא אומרת שהמצלמה שלו (של הארבע) טובה משמעותית, גם המעבד והזיכרון.

אני מזכיר שהשימושים שלי הם גלישה באינטרנט, וואטצאפ, אפליקציה של לימודים, WAZE וזהו בערך. הטלפון לא יריץ משחקים בכלל והוא יהיה אצלי לפחות 3 שנים.

כשאני קונה מוצר אני לא קונה "כי לאחרים יש אז גם אני רוצה", אני קונה מוצר שמתאים לשימושים שלי, אז גם הפרש של מעל 600 ש"ח זה כסף שאני יכול להשקיע אותו במקום אחר, ולכן אוסיף את הכסף כדי לקנות את ה- 4S רק אם תהיה לו הצדקה לטווח הקרוב והרחוק (אתם תגידו).

בהתחשב בנתונים החדשים, לקנות בשבוע הבא מאילת את הגלאקסי 3 או 4? דרך אגב כבר יצא 5...

אם אתה חושב שאלו יהיו המחירים בחנות הרשמית באילת אתה טועה. בודדות הרשתות שמורידות לגמרי את המעמ באילת ולא שומרות את רוב ההוזלה לעצמן.

אתה גם תגלה שיהיה יותר זול לקנות בחנות שמחזיקה מכשירים של יבואן רשמי מאשר לקנות ישירות מהיבואן עצמו.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
תודה על התגובות!

אם לקחת את המחיר הרשמי והורדת ממנו 18% זה חישוב לא נכון.

אתה אמור לקחת את המחיר ללא מע"מ ולהוסיף עליו 18%, ז"א ההפחתה תהיה נמוכה יותר בערך 15%.

אני וחבר שלי קנינו באותה חנות את ה3 שלי וה4 שלו, לפני 7 חודשים.

ה4 עם הרבה יותר אופציות, אבל לשימוש שלי (בערך כמו שלך) ה3 מספיק עושה את העבןדה בצורה מעולה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני כחודש משתמש ב GALAXY 4 ואני חייב לומר מהשימוש שלי האישי - זוועתי.

עובד באיטיות מוחלטת, נתקע הרבה, אני לא יודע אם זה בגלל התוכנה של סלקום או שפשוט הוא כזה, הסוללה "נטחנת" והמסך באיכות לא טובה, התאורה שלו אם היא עוברת מעט את החצי ולא על מצב חיסכון - סוללה נגמרת בתוך רבע יום.

המכשיר הנוכחי שלי הוא HTC ONE M7 - שנשלח לתיקון ואני משתגע מזה שאני עם S4 חלופי. כ"כ איטי ומסורבל, לא הערכתי את HTC כמו שצריך כי מבחינת תוכנה ומהירות הפעלה - אין מה להשוות בכלל (שלא נדבר על תאורת מסך)

מה שכן - אם יש לך כסף להוציא על NOTE 3 או להמתין מעט ואז לקנות אותו כי ה NOTE 3 זה המכשיר היחידי מסמסונג שממש ממש אהבתי, יש לי אותו במשפחה והוא עובד תענוג ללא תקיעות. מומלץ.

לגבי NOTE 2 - לא יצא לי להשתמש בו.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא להתקרב לסמסונג. איכות בנייה והרכבה מהנמוכות שקיימות, אפשר אפילו להגיד "סינית".

מכשיר פלסטיקי קליל שמרגיש לדעתי כמו (זבל) צעצוע ביד, יש המון תקלות ובעיות.

LG G2 יהיה הרבה יותר טוב.

• תוכן חדש...