Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש טלפון חדש. יש לי נוקיה 5800 כבר כמעט 4 שנים, המכשיר עובד מצוין אבל הסוללה מתרוקנת מהר, במיוחד כשהוואצאפ מחובר - מה שאילץ אותי למחוק את התוכנה. מעבר לזה, המכשיר איטי יחסית, המסך קטן וכשאני מקליד בו המסך מגע מזייף ולא קולט כמו פעם.

אני מחפש מכשיר שיריץ וואצאפ, אפליקציה קטנה של הלימודים, שתהיה אפשרות לקבל הודעות מהצ'אט של הפייסבוק למכשיר עצמו מבלי להיכנס לאפליקציה של הפייסבוק כמו עכשיו ושיעבוד מהר. כמו כן שהמסך יהיה גדול ושיהיה קל להקליד.

ראיתי את המבצע הנ"ל בהוט מובייל, שם עובדת ידידה טובה מהתקופה שעבדנו ביחד בהוט. רציתי לדעת האם שווה להוסיף 835 ש"ח לרכוש את ה4, או שאני יכול להסתפק ב- 3 לפי הדרישות שלי. אני דיי נעול על סמסונג ויודע שיש עוד מכשירים, אין לי זמן להשוות מחירים ולטייל בחנויות.

כמו כן האם המבצע של הוט מובייל כדאי? מדובר באחריות שנתיים של היבואן הרשמי.

תודה מראש.

1544129_762289257114781_60987978_n.jpg

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא זה ולא זה.

אם הדרישה היא למסך גדול- LG G2.

אם אפשר להתפשר בגודל ולרדת למסך 4.5 אינץ'- אז מוטורולה MOTO G שעולה 1100 ש"ח. ברמת השימושים הבסיסיים שציינת הוא ירגיש ויעבוד יותר טוב אפילו מהגלקסי 4.

בגלקסי הסוללה לא משהו, יחסית לLG G2 שהסוללה שלו טובה משמעותית, ואותו הדבר גם בMOTO G (ובמיוחד לאחר התקנת אפליקציית BatteryGuru מבית סנאפדראגון- יצרנית השבבים של המכשירים הנ"ל- אפליקציה מעולה שבאמת משפרת את ביצועי הסוללה של המכשירים. הקאץ'? עובדת רק על מכשירים בעלי מעבד סנאפדראגון, והגלקסי 3/4 שנמכרים בארץ לא תומכים באפליקציה זו).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אתה חייב דווקא מהוט? המחירים לא הכי זולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו כן האם המבצע של הוט מובייל כדאי? מדובר באחריות שנתיים של היבואן הרשמי.

המבצע הוא של היבואן הרשמי של סמסונג - "מבצע ללא מע"מ" וכל המשווקים המורשים, הם בעלי אותו המבצע.

פורסם

בנוגע לסוג המכשיר, החלטתי ללכת על הסמסונג בגלל שהרבה ממליצים (להרבה יש כולל לאחותי) ובגלל שאין לי זמן להשוות ביצועים בחנויות של מכשירים אחרים.

בנוגע להוט, אני פשוט מכיר את מנהלת הסניף, אז יודע שלא ידפקו אותי עם מכשיר מחודש/משופץ וכ' או טריקים אחרים. אני בכלל מחובר ל- 012 במבצע של ה- 49 ש"ח.

הכי קריטי לי שתהיה אחריות של היבואן הרשמי של שנתיים. היום כל ילד אחרי צבא חושב שהוא יודע לתקן מכשירים ופותח לעצמו "מעבדת תיקונים", כך שאין לי כוח להכניס ראש בריא למיטה חולה. גם הגלאקסי 4 של אחותי עבר תיקון אחרי חודש שימוש בלבד.

השאלה המרכזית היא לקנות את ה- 4 או את ה- 3 בהתחשב בדרישות הפעוטות הנ"ל?

פורסם

הייתי הולך על 3,לפני שבועיים קנינו כזה לאמי,המסך עם צבעים מאוד טובים,מרגיש נוח ביד,מהיר עם מצלמה טובה,היא מאוד מרוצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבא שלי משתמש בS3 כבר קרוב לשנתיים, מכשיר מאוד אמין. הוא מרוצה ממנו מאוד ולא נראה לי שיחליף בקרוב.

אני גם כן משתמש במכשיר שחולק מכלולים מסוימים עם הS3, ומרוצה למדי (NOTE 2)

אגב, אם הדרישה היא למסך גדול, אז הסדרה NOTE יכולה לתת מענה מעולה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני משתמש ב 3 מעל שנה, מרוצה מאד.

אם הבחירה בין 3 ו 4, קח את ה 3 ותשאר עם העודף, ההבדלים ביניהם לא שווים את ההפרש.

פורסם

היה לי את הגלקסי 3 כשנה ולפני כמה חודשים אבא שלי החליף את הטלפון הישן שלו בגלקסי 4. אז הוא לקח את ה3 שלי ונתן לי את ה4.

את כל ההבדל אפשר לסכם בתכונה אחת בלבד- שלט אוניברסלי. זה לדעתי ההבדל היחיד שבאמת משמעותי, אני משתמש בזה כל הזמן.

מעבר לזה זה רק פיצ'רים קטנים וזניחים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אם אתה נעול על סמסונג, אז בחר בגלקסי 3, או עדיף נוט 2. חבל לבזבז כסף על הגלקסי 4 כשהמחליף אוטוטו מגיע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עדיף גלקסי 3,הגלקסי 4 עדיין יקר מדי (אלא אם כן תקנה באילת).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני גם חושב כמו מרק.

הגלקסי אמנם מכשיר מצויין אך יש טובים ממנו. הנקסוס זו דוגמא מצויינת

G2 גם, אך הייתי ממליץ למשתמש המתקדם יותר

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

נשמע שאתה לא צריך הרבה מהטלפון שלך.

לפי הצרכים שלך הגלקסי 3 יספיק לך,יש לחבר כמה הרבה זמן והוא מרוצה, לכל מכשיר יש את הבעיות שלו כמו ה SUDDEN DEATH אבל הסיכוי לא גבוה.

חבל לבזבז כסף למכשיר כמו גלקסי 4 שתוציא ממנו 10 אחוז ממה שהוא יכול לספק.

Miata ND2

• תוכן חדש...