Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם בעידן הטלפונים הסלולריים אין ממש צורך בשעון, אבל ראיתי שיושבי הפורום עדיין נאמנים לשעון.

מה קורה אתכם מבחינת כלי כתיבה?

נובע, ציפורן סגורה או פתוחה? כדורי, מחט, ג'ל או רולר?

F, M או אולי B?

מה העדפות שלכם?

האם יש לכם אוסף, רחמנא ליצלן?

בואו נדבר על זה.

פורסם

מממ... העט של הנוט נחשב?

יש ירידה מתמשכת באיכות כלי הכתיבה, אני מתקשה לאתר מחט שלא נסתמת או סתם נתקעת אחרי זמן שימוש מגוחך.

מה לעשות שאני מעדיף F או EF.

נובעים למיניהם ובעצם רוב העטים אצלי נוטים לנפוח נשמתם בשלושית עקב שינוי יומיומי של 850 מטר בגובה.

הכדוריים נהנים מאמינות טובה, אבל אני לא אוהב את הקו שנוצר בהם.

ציפורן? הייתה לי פעם, אפילו עם משאבה. יחסי אהבה-שנאה, אני עוד אחזור לשם, לא מוצה מלוא הפוטנציאל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עפרונות מכאניים גם הולך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ועוד איך! כלי כתיבה או לא?

שתף אותנו באיזה ראפידוגרף של רוטרינג או עפרון מכני של שטדלר או קאראן-ד'אש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמנם זה לא כזה fancy, אבל אני משתמש בפיילוט 0.9mm H-329 המון זמן והוא מעולה.

לאחרונה קניתי את הshaker-X אבל לא התלהבתי ממנו. סתם שמן.

יש לי המון רפידוגרפים חד פעמיים בעוביים שונים, אבל הם לא באמת מעניינים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פילוט 0.4 ו0.3.

קניתי שנה שעברה אחד מכל סוג ומאז מזמין את המילוי מהאינטרנט.

כ40 שקלים לקופסא של 12 מילויים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
ניסית GTEC 0.4 החדש של פיילוט?

גם לזברה יש עטים 0.38 שזה EF.

ניסיתי. לא זוכר איך היה. נעלם כרגיל איפה שהוא במשרד. בפעם הבאה אחבר לו צ׳יפ ביומטרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

מהרגע שמתחילים להשתמש בעט נובע כdaily writer, קשה לחזור לעטים רגילים.

יש לי 146 ו-149, שניהם EF. משתמש כרגע בדיו של caran d'ache, דיו מעולה, אבל לא מתכוון לקנות שוב (כסת קטנה - פחות מ30 מ"ל ומחיר גבוה).

יש עט של פליקן שאני זומם עליו, אבל זה יצטרך להמתין.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קייזר - מסכים אתך. העט הראשון שלי היה Pelikano, כמובן מתוצרת פליקן. מאז אהבתי לכתוב בנובעים אם כי תמיד השתמשתי בדי בסיסיים של פרקר ודומים.

בשנות הלימודים השתמשתי בכדוריים, בדרך כלל של Lamy.

בשנים שבהם הרבתיתי לכתוב בעבודה השתמשתי בנובעים חד פעמיים (פעם היה כזה מוצר, איני זוכר מי היה היצרן) או בכאלה של פרקר. מהסוג שעולים לא יותר מכמה עשרות ש"ח.

בשנים האחרונת (בערך 15) 99% מהכתיבה שלי עברה למחשב, ורק משרבט חתימה על המסכים בעטים שאני מקבל במסגרת קידום מכירות. בתקוה שבקרוב נעבור לחתימה אלקטרונית והעט יתייתר סופית.

יש בבית אוסף קטן של עטים, כולם התקבלו כמתנות, וההקדשה חשובה יותר מהעט עצמו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני משתמש בעיפרון פשוט צהוב עם מחק למעלה. כשאין ברירה וצריך עט אז איזה שיש לפקידה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מהרגע שמתחילים להשתמש בעט נובע כdaily writer, קשה לחזור לעטים רגילים.

יש לי 146 ו-149, שניהם EF. משתמש כרגע בדיו של caran d'ache, דיו מעולה, אבל לא מתכוון לקנות שוב (כסת קטנה - פחות מ30 מ"ל ומחיר גבוה).

יש עט של פליקן שאני זומם עליו, אבל זה יצטרך להמתין.

אתה יודע שפליקן נעלמו ואיזה מלזי קנה את המותג?

לא הבנתי מה זה 146 ו149?

• תוכן חדש...