Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יודע שפליקן נעלמו ואיזה מלזי קנה את המותג?

לא הבנתי מה זה 146 ו149?

לא, לא ידעתי. אני לא חושב שזה משפיע יותר מדי על העטים שלהם (הדיו שלהם אחלה, אגב).

Montblanc 149, 146

שניהם עם משאבה.

נדמה לי שאני מזהה שני פיילוטים אצלך (העליון והכתום). הכתום הוא vanishing point?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם אני משתמש בדיו של פליקאן סגול. הוא מיוצר באירופה. כמו גם העטים הנובעים. כל השאר לא מה שהיה.

יש שם 4 פיילוטים:oops: שני VANISHING, הכתום והכחול עם הטפסן.

העליון לא פיילוט, אלא עט סיני משנות ה70. יש לי עוד אחד במשרד. אולי משנות ה60.

חיקויים של פארקר אבל מתקופה שמוצר סיני לא היה זול ולא איכותי, אלא ההיפך.

הכי מגניב, לטעמי, זה הפיילוט M90 לימיטד. הגוף שלו הוא גם הציפורן. חתיכת יצירת אומנות, אבל אני לא כל כך אוהב את הקו שלו.

ביום יום אני כותב עם שאפר מתכתי עם טפס משולש שמאוד נוח ועוד איזה עט יפני לא מזוהה, שקניתי בשוק פשפשים במוסקבה בגרושים. שני ושלישי מלמעלה)

הכי גרועה לטעמי הוא LAMY התחתון. אכזבה.

פורסם

פיילוט 0.4 שחור, כחול, סגול, ירוק ואדום

פילוט 0.4 ו0.3.

קניתי שנה שעברה אחד מכל סוג ומאז מזמין את המילוי מהאינטרנט.

כ40 שקלים לקופסא של 12 מילויים

אשמח ללינק, יחסוך לי כמה שקלים במקום לקנות שני עטים כל סמסטר :)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

רק סגול? אצלי באחד יש שחור ובשני צבע משתנה (ירוק/אדום/סגול).

על lamy שמעתי בעיקר שהם ׳עטים למתחילים׳ (סדרת הספארי שלהם, נגיד). כנראה בגלל שהציפורן פחות איכותית אז היא מתחילה לדלג וכו׳.

יש לי גם עט של platinum, לא הכי מבסוט ממנו (ולכן הוא גם לא בשימוש). דק נורא, קצר והגוף שלו נשרט בקלות. מה שכן, הציפורן שלו ממש דקה, בהשוואה לאירופאים היא EEF

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

רק סגול. הכחול הוא של פיילוט. השחור של פאבר-קאסטל. לרוב אני משתמש בקפסולות. פשוט לא אהבתי את אלה של שאפר.

אני אוהב אותם medium-fine. למעשה F יפני הוא EF אירופאי. לכן אני לא כל כך אוהב את הM90 ובגלל זה אני כל כך אוהב את הפיקאסו עם M שהוא תכלס F אירופאי. EEF זה כבר ממש אקסטרים.

הופתעתי לשמוע ממוכרת בחנות מכובדת בפראנקפורט שמה הכי הולך אצלהם זה B :shock:

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם (נערך)

קפסולות? אבל זה בזבוז של כסף (שזה מצחיק, בהתחשב בנושא הדיון) או שאתה ממלא אותן כל פעם מחדש עם מזרק? p: מה גם שזה קצת (לדעתי) פוגע בכל הקונספט.

שנה שעברה השתמשתי בדיו של פיילוט בכסת של 60 מ״ל וזה הספיק לשנה שלמה (טוב, אולי עשרה חודשים) של כתיבה יומיומית.

השימוש היחידי שאני יכול לחשוב לB (ודברים כמו OBB) זה עט חתימות (שזה תפקידו היחיד) או קאליגרפיה. אני לא חושב שזה אפשרי להשתמש בדבר כזה בתור עט רגיל.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין לי בעיה עם קפסולות. הן יותר נוחות כשאתה מסתובב. אני גם לא כזה אוהב את הלכלוך שבמילוי.

• תוכן חדש...