Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 מושבי תינוק ברכב אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראשית המון תודה לכולם.

יש כאן הרבה מאוד עצות טובות.

זה מחמם את הלב. ברצינות.

אנסה להגיב לכולם.

לגבי המסחריות - בדקתי עם האישה, ואין מצב.. :wink:

לגבי טויטוה, עקב המחיר הגבוהה החלטתי לבדוק ישירות בסוכנות הטרייד אין. גיליתי שהאופציות שלהם קטנות מדי ל-3 כיסאות תינוק.

לגבי הצרפתיות. הייתה לי פיז'ו FOREVER אגדית מודל 96. אני איש של טיולים וירדתי איתה המון לשטח - היא הייתה חיה רעה! ועכשיו כשהתמסדתי קנינו לאישה פיזו' 206 שנת 2006 מיד ראשונה. בתוך שנה הלכה משאבת הדלק, רדיאטור החימום והאיטום של הדלתות מפני חדירת מים בזמן הגשם. אז אני באמת חושש. האם הC4 נחשבת אמינה באופן עקרוני?

לגבי

סאנגיונג רודיוס - הרכב נחשב כלא מאוד בטיחותי, וכמובן שזה חשוב לנו.

אני מתחיל לחשוב ברצינות על פורד SMAX וגלאקסי - אבל האם עלות האחזקה אכן כל כך גבוהה? במה זה מתבטא?

האמת שלא חשבתי על המזדה MPV - אנסה לחפש. אתם חושבים שגם יד 3 עם 200KM תהיה קנייה סבירה, בהתחשב שזה רכב אמין?

כבעל MPV. 2005 עם 180 אלף ק״מ אני אומר אם הרכב טוב לך על זה לא תתאכזב אפילו תתמכר (-:

פורסם (נערך)

טוב , אסור ממש לסמוך על המשפט הבא : אבל במקרה יש לי פה שכן שקנה מלובינסקי טרייד את הפיקאסו 2008 , 2000 סמ"ק.

קיבל שנתיים אחריות מורחבת. במהלכן הוחלפה רצועת תזמון (כשהשעון הראה כ 120000 ק"מ) , תיקנו משהו באחד הכסאות. (מסילה תקועה)

טיפולים תקופתיים וזהו. בתום בשלוש שנים הוא חשב לחזור ולמחזר את הטרייד אין, אבל החליט שבסה"כ האוטו מתנהג יפה מאד. בסופו של סיפור הוא עדיין נוסע איתו היום. טיפול תקופתי עלותו כ 700 ש"ח. ביטוח מקיף 2500 ש"ח . חובה 1300 אם איני טועה.

עכשיו , אני לא חושב שהאקזמפלר שלו הוא משהו מיוחד בפס הייצור של סיטרואן.

לגבי שאלתך על הפורד: ה SMAX בנויים על שלדת הפורד מונדיאו. ולכן מבחינת טיפולים וחלפים תצפה לעלות של רכב מנהלים כמו פורד מונדיאו. כנ"ל בביטוחים. תשאל מישהו כמה עולה טיפול תקופתי. תרים טלפון לחברת ביטוח תשאל כמה עולה ביטוח.

לגבי ה MPV :נסעתי עליה והיא יופי של רכב רק קצת (הרבה) מכורה לטיפה השחורה. ממה שאני ראיתי זה 1:7 . האמת: עם כל יתרונותיה אפשר לבלוע את הצפרדע . ברכב שאני נסעתי היו רק שני מושבים ענקיים בשורה שנייה ועוד שניים בשורה אחרונה (סידור מושבים כמו מזדה 5).

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש לי ניסיון עבר עם רנו סנייק II וכיום קאיה קארניבל.

אם הייתה לי את האפשרות הייתי נשאר עם הרנו. הרנו הייתה הרבה יותר מפנקת, משוכללת ונעימה לנסיעה.

הקאיה קארניבל הרבה יותר גדולה וכמובן ההוצאות בהתאם ולדעתי לשלושה ילדים אין צורך באוטו גדול שכזה.

קח בחשבון שבקאיה מושבי השורה השלישית לא מתקפלים/נכנסים לתוך הרצפה ובפועל מתקבל תא מטען גדול יותר ברנו. פלוס נוסף ברנו הוא שניתן להזיח את מושבי השורה ה-2 קדימה ואחורה בנפרד כך ששלושה כסאות נכנסים בלי בעיה.

הסיטרואן C4 פיקאסו דומה מאוד לרנו עם בונוס של 2 מושבים נוספים שמתקפלים לתוך הרצפה.

אני הייתי מתמקד ברנו וב-C4

פורסם
טוב , אסור ממש לסמוך על המשפט הבא : אבל במקרה יש לי פה שכן שקנה מלובינסקי טרייד את הפיקאסו 2008 , 2000 סמ"ק.

קיבל שנתיים אחריות מורחבת. במהלכן הוחלפה רצועת תזמון (כשהשעון הראה כ 120000 ק"מ) , תיקנו משהו באחד הכסאות. (מסילה תקועה)

טיפולים תקופתיים וזהו. בתום בשלוש שנים הוא חשב לחזור ולמחזר את הטרייד אין, אבל החליט שבסה"כ האוטו מתנהג יפה מאד. בסופו של סיפור הוא עדיין נוסע איתו היום. טיפול תקופתי עלותו כ 700 ש"ח. ביטוח מקיף 2500 ש"ח . חובה 1300 אם איני טועה.

עכשיו , אני לא חושב שהאקזמפלר שלו הוא משהו מיוחד בפס הייצור של סיטרואן.

לגבי שאלתך על הפורד: ה SMAX בנויים על שלדת הפורד מונדיאו. ולכן מבחינת טיפולים וחלפים תצפה לעלות של רכב מנהלים כמו פורד מונדיאו. כנ"ל בביטוחים. תשאל מישהו כמה עולה טיפול תקופתי. תרים טלפון לחברת ביטוח תשאל כמה עולה ביטוח.

לגבי ה MPV :נסעתי עליה והיא יופי של רכב רק קצת (הרבה) מכורה לטיפה השחורה. ממה שאני ראיתי זה 1:7 . האמת: עם כל יתרונותיה אפשר לבלוע את הצפרדע . ברכב שאני נסעתי היו רק שני מושבים ענקיים בשורה שנייה ועוד שניים בשורה אחרונה (סידור מושבים כמו מזדה 5).

למה אתה חושב שהאקזמפלר שלו הוא יוצא דופן בקו היצור של סיטרואן? הכל סטיגמות וקישקושים של אנשים שלא חווים בעצמם אלא מעבירים שמועות מפה לאוזן. סיטרואן אחלה מכונית ללא שום בעיות מכאניות יוצאות דופן.

פורסם

"עכשיו , אני

לא

חושב שהאקזמפלר שלו הוא משהו מיוחד בפס הייצור של סיטרואן."

אני מחזק את הדעה על הסניק

אנחנו עם בוסטר גדול , כיסא ילדים לא מהקטנים וסל קל והכל נכנס בהצלחה

מפנק ,בטיחותי לא עושה בעיות ומחירון זול = הבחירה שלי

:wink:
פורסם

שלום רב

אני לפני רכישה של פיקסו c4 2011

אשמח לקבל כיוון לגבי היכן במרכז אוכל לקחת את הרכב לבדיקה לפני קנייה וגם לטפל ברכב בשוטף

פורסם
שלום רב

אני לפני רכישה של פיקסו c4 2011

אשמח לקבל כיוון לגבי היכן במרכז אוכל לקחת את הרכב לבדיקה לפני קנייה וגם לטפל ברכב בשוטף

מוסך אם הדרך, רח' הרכב 12, ת"א או מומלץ פורום אחר.

פורסם

מוסכים מומלצים נוספים הם "גבע" או "אורן שירותי רכב".

פורסם

אנחנו עם סניק II שנת 2005 מנוע 1.6 (שאוטוטו תוחלף בסניק III) - כמו שכתבו לך, אוטו מפנק, מאובזר, נוח ובטיחותי.

בשלנו נכנסו סלקל+כסא+בוסטר עם גב ואח"כ כסא+2 בוסטרים עם גב. אף אחד מהם לא היה רזה במיוחד - השיקול שלי בקנייתם היה ציון טוב במבחני הריסוק האירופאיים. שים לב רק שהכסא האמצעי (שהוא כסא אמיתי ולא גבעה כמו בחלק מהמכוניות) מעט צר יותר מהשניים האחרים ולא כל כסא מתאים לשם.

צריכת הדלק בנסיעה משולבת היא כ-10 ק"מ/ליטר. בעירונית בלבד זה יורד ל-8 ק"מ לליטר אבל אנחנו גרים באזור הררי (המון עליות...) והאוטו קצת כבד למנוע שלו.

אנחנו מטפלים רק אצל היבואן או אצל המומלצים בארץ (פעם נסעתי מהצפון לפתח תקווה כדי להחליף מסתם בגיר:-)) אז לא היה זול אבל חברים שלנו עם פורד smax מתלוננים אפילו יותר על עלויות האחזקה.

:type:
  • תוכן חדש...