Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 מושבי תינוק ברכב אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני קצת במצוקה ולכן פונה לעזרה.

אנחנו משפחה עם 3 פעוטות ומחפשים רכב שיוכל להכיל 3 מושבי תינוק בספסל האחורי,

התקציב שלנו הוא סביב 60 אלף שח.

קראתי ובדקתי בלי סוף, ורציתי להתייעץ.

אשמח אם תתייחסו לרכבים הבאים או לרעיונות שלא חשבתי עליהם:

1. פורד S MAX - מה ידוע לכם עליה מבחינת חלקי חילוף ואמינות?

2. הונדה FRV - רכב מעולה לצרכים שלנו, אבל חלקי החילוף מאוד יקרים

3. קיה קרניבל - האם צריכת דלק, ביטוח וטסט יקרים? ומה לגבי חלקי חילוף?

4. מיצובישי גרדיס - האם צריכת דלק, ביטוח וטסט יקרים? ומה לגבי חלקי חילוף?

5. פורד גלקסי - האם צריכת דלק, ביטוח וטסט יקרים? ומה לגבי חלקי חילוף?

6. סיטרואן C4 - צרפתית ... לא מומלץ

7. מזדה 5 - אנחנו לא מעוניינים משום שהילד השלישי ישב בספסל האחורי של הרכב ויהיה רחוק מאיתנו.

8. פורד פוקוס סטיישן - לא נכנסים 3 כיסאות תינוק סטנדרטיים במושב האחורי

9. רנו סיניק - בעיות חשמל וחלקי חילוף יקרים.

10 טויוטה אוונס ??

11. טויטה ורסו??

הרבה תודה...

המון המון תודה...

פורסם

3.

הקרניבל חזקה,מרווחת עם 7 כסאות נפרדים ומזגן אחורי בשליטה נפרדת. טסט סביב ה2000 ש''ח,ביטוח לא זוכר,טיפולים די יקרים.

צריכת דלק בסדר בדגם הדיזל אבל בלתי נסבלת בבנזין.

זה המידע שיש לי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בסיטרואן ג'מפי אני בטוח שייכנסו שלושה כיסאות, מה גם שמבחינת עלויות לדעתי הוא יהיה מהנמוכים- בעיקר בגלל צריכת הדלק שרחוקה מהמתחרים שציינת.

פורסם

הייתי מנסה למצוא טויוטה קאמרי. הן מאוד מרווחות ואמינות. לרב נמכרות מתחת למחירון ולכן בתקציבך ניתן בעזרת סבלנות למצוא אחת משנתון 08 במחיר טוב. על אותו המשקל ניתן לחפש שברולט מאליבו משנתון 09. ברכבים אלו לא נדיר למצוא יד ראשונה עם ק"מ נמוך אשר טופלה לפי הספר.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני נמצא באותה דילמה גם כן,

האם יש המלצות אולי על סטיישן מספיק גדול שעדיין יאפשר 3 כסאות ילדים מאחורה?

פורסם
שלום חברים,

אני קצת במצוקה ולכן פונה לעזרה.

אנחנו משפחה עם 3 פעוטות ומחפשים רכב שיוכל להכיל 3 מושבי תינוק בספסל האחורי,

התקציב שלנו הוא סביב 60 אלף שח.

קראתי ובדקתי בלי סוף, ורציתי להתייעץ.

אשמח אם תתייחסו לרכבים הבאים או לרעיונות שלא חשבתי עליהם:

1. פורד S MAX - מה ידוע לכם עליה מבחינת חלקי חילוף ואמינות? לא תמצא ב 60000 ש"ח

2. הונדה FRV - רכב מעולה לצרכים שלנו, אבל חלקי החילוף מאוד יקרים - נכון, אבל זה רכב מאוד מתאים לכם ופרט לנושא הזה אין לו חסרונות משמעותיים

3. קיה קרניבל - האם צריכת דלק, ביטוח וטסט יקרים? ומה לגבי חלקי חילוף? בגרסת הבנזין הוא שתיין רציני, גרסת סולר באה בחשבון אבל יש לה רגישות בראשי מנוע

4. מיצובישי גרדיס - האם צריכת דלק, ביטוח וטסט יקרים? ומה לגבי חלקי חילוף? סטנדרטי לקטגוריה, אבל יחסית מיושן, אפשרות סבירה

5. פורד גלקסי - האם צריכת דלק, ביטוח וטסט יקרים? ומה לגבי חלקי חילוף? עדיף לדעתי מגרנדיס, דומה בפרמטרי אחזקה

6. סיטרואן C4 - צרפתית ... לא מומלץ סטיגמה לא מבוססת, אחלה רכב אם אתה מסתדר עם הגיר הרובוטי

7. מזדה 5 - אנחנו לא מעוניינים משום שהילד השלישי ישב בספסל האחורי של הרכב ויהיה רחוק מאיתנו. אכן זה לא מיניוואן, מקסימום סטיישן גדול

8. פורד פוקוס סטיישן - לא נכנסים 3 כיסאות תינוק סטנדרטיים במושב האחורי

9. רנו סיניק - בעיות חשמל וחלקי חילוף יקרים. כנ"ל סטיגמה לא מבוססת

10 טויוטה אוונס ?? לך תמצא

11. טויטה ורסו?? לא חושב שיש ב60,000

הרבה תודה...

המון המון תודה...

שכחת אפשרות של סאנגיונג רודיוס מהשנים המוקדמות שיחסית חסכוני, זול, אבל ענקי ומכוער ברמות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש לחברים עם 3 ילדים יונדאי i30 CW

הרכב מספיק מרווח וגם יש מלא מקום למטען מאחורה.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
יש לחברים עם 3 ילדים יונדאי i30 CW

הרכב מספיק מרווח וגם יש מלא מקום למטען מאחורה.

שלושה מושבי תינוק, לא שלושה ילדים..

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יונדאי סונטה 2008 או מזדה 6 יספק לך את הדרישה, לחברת משפחה יש יונדאי סונטה נכנסים 3 כיסאות בטיחות ותא מטען ענק , לי במזדה 6 2007 נכנסים 3 כסאות גם כן בהצלחה

פורסם

האם קובו, פיורינו, דובלו, קנגו ודומיהן לא יענו על הבקשה?

זכור לי שהמושבים מאחור מאוד גדולים וכמו כן הרכב עצמו גם רחב - כל הסגמנט הזה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

תחפור פה בפורום תמצא מלא שרשורים בנושא. אבל אנסה לתמצת לך:

אם לא אכפת לך לסוע עם ילדים ברכב "שרברבים" (חסרון בבטיחות ובאבזור) אז הם באמת אופציה זולה וחסכונית: רנו קנגו,פג'ו פרטנר וכו.

תתרחק מכל מי שמציע לך משפחותומטית של הליסינג הממוצע. אין להם מספיק מרחב בספסל האחורי. כולן צרות מדי לשימושך: i30cw , קיה סיד, פוקוס סטייסן וכו'

תתרכז ברשימת המיניואן שהבאת למעלה. רשימה מכובדת. המכובדת והיקרה מכולן היא ה galaxy . אחריה יש את smax . יהיה קשה להשיג משהו טוב ב 60K אבל הן בהחלט תענוג לנסיעה.

רמת מחיר אחת מתחת : גראנדיס , FRV (שכחת טוראן)

וכל היתר ברמה השלישית . דווקא הייתי מתרכז בה כי היא נותנת עלות מול תועלת הגבוהה ביותר (אחזקה , טיפולים וכו')

לך תעשה נסיעת מבחן. אל תפסול רכב רק בגלל סטיגמה. יש הרבה סטיגמות משוללות יסוד בארץ.

המזדה 5 והטיוטה וורסו הן הצפופות בחבורה . כל היתר: לך ותראה בעין.

תחזור עם רשימה של 2-3 רכבים שמצאו חן בעיניך ואז נדבר מי עדיף ולמה.

ואם אתה שואל אותי עכשיו: הייתי בוחר ב סיטרואן C4פיקאסו משנתון 2009 , זו עם מנוע 2000 לפני שעברה מתיחת פנים. אח"כ עברו למנוע 1600 טורבו שלדעתי פחות עמיד. יחס עלות תועלת טוב. צריכת דלק ממוצעת 1:10 נכנסת לתקציב יפה + משאירה כסף ליישור קו ודיגום.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הייתי בדילמה דומה לפני 4 שנים, נולדו תאומים והייתה לנו קטנה בת שנתיים.

אתחיל מהסוף אין הרבה רכבים המאפשרים שלוש כיסאות תינוק במושב האחורי, בדקתי. יש הבדל גדול מבוסטרים וסלקלים.

אם מדובר על כיסאות תינוק שהם הרחבים ביותר יש לשם לב לבעיות הבאות:

1 חגירה - חשוב שתוכל לחגור בקלות מבלי שתצטרך לשנות זוית של אחד הכיסאות.

2 רוחב מושב אחורי- נתקלתי ברכבים שסגירת דלתות דחפו את הכיסאות פנימה בהם פוקוס, יונדאי, סובארו b4 דור קודם.

3 הוצאת והכנסת הילדים- בעיה ברכבים נמוכים (סדאן) אני יכולתי לחיות עם זה אבל לא אישתי

4 לא כול רכב גדול הוא באמת גדול, גפיים למיניהם לאו דווקא גדולים מבפנים לדוגמא שברולט טרייל בלייזר נראה ענק חיצונית אבל צפוף מבפנים

לבסוף הגענו להחלטה שרק הרכבים הבאים יוכל לספק את הפתרון עבורנו :

מאזדה mpv - קשה להשיג

פורד smax וגלקסי - שבדקתי נחרדתי מעלויות התחזוקה

קרניבל דיזל בלבד מ2007 ומעלה - רכב מעולה בזמנו לא נכנס לי בתקציב

טויוטה ורסו - מעולה וגם לא נכנסה לתקציב שלי

התקציב שהיה לי היה 90 אלף

מצאתי במקרה MPV במצב מעולה עם ק״מ נמוך, החסרון צריכת דלק אל הנסיעות 10000 ק״מ לשנה כך שלא נורא כול כך.

מעבר לדלק, שם דלק וסע תחזוקה מאוד זולה טיפול שנתי 400 ש״ח, רדיאטור אורגינל 900 ש״ח ובנסיעות ארוכות (אילת) צורכת דלק כמו היו דאי ליסינג שלי.

מקווה שעזרתי

פורסם

ראשית המון תודה לכולם.

יש כאן הרבה מאוד עצות טובות.

זה מחמם את הלב. ברצינות.

אנסה להגיב לכולם.

לגבי המסחריות - בדקתי עם האישה, ואין מצב.. :wink:

לגבי טויטוה, עקב המחיר הגבוהה החלטתי לבדוק ישירות בסוכנות הטרייד אין. גיליתי שהאופציות שלהם קטנות מדי ל-3 כיסאות תינוק.

לגבי הצרפתיות. הייתה לי פיז'ו FOREVER אגדית מודל 96. אני איש של טיולים וירדתי איתה המון לשטח - היא הייתה חיה רעה! ועכשיו כשהתמסדתי קנינו לאישה פיזו' 206 שנת 2006 מיד ראשונה. בתוך שנה הלכה משאבת הדלק, רדיאטור החימום והאיטום של הדלתות מפני חדירת מים בזמן הגשם. אז אני באמת חושש. האם הC4 נחשבת אמינה באופן עקרוני?

לגבי

סאנגיונג רודיוס - הרכב נחשב כלא מאוד בטיחותי, וכמובן שזה חשוב לנו.

אני מתחיל לחשוב ברצינות על פורד SMAX וגלאקסי - אבל האם עלות האחזקה אכן כל כך גבוהה? במה זה מתבטא?

האמת שלא חשבתי על המזדה MPV - אנסה לחפש. אתם חושבים שגם יד 3 עם 200KM תהיה קנייה סבירה, בהתחשב שזה רכב אמין?

• תוכן חדש...