Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אני חוסם פרסומות ב-YOUTUBE ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיפוש נתקלתי רק בשרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?492420-%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%A0%D7%A1%D7%92%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%98%D7%99%D7%95%D7%91&highlight=%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA+%D7%91%D7%99%D7%95%D7%98%D7%99%D7%95%D7%91

לא ממש ענה על השאלה. כל פעם הפרסומות האלה משגעות אותי! ואם עושים ריפרש זה בדר"כ לא עוזר.

אני משתמש ב-FIREFOX אם זה משנה משהו.

יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין? אם כן, אפשר קישור להתקנה כי אני ומחשבים לא הולך ביחד...

תודה מראש לעוזרים!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שמע זה היה מהיר! וזה עובד! איזה יופי!

תודה רבה :ok:

-עריכה-

כבר התקנתי את מה שממזר שמן שלח לי, תודה בכל זאת!

לא להאמין איך הם חייבו אותי לצפות בפרסומות זבל האלה כל הזמן הזה...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא קונה כלום, חוסך ל-GTR עם שאסי.

כי כשיגידו לי בפרסומת "VTEC, אתה בנוי למנוע כזה!?" אז אני אשתכנע :wink:

חוץ מזה, פרסומות של טמפונים שפורשים כנפיים ומונעים נזילה הורסות לי את התיאבון (אני אוכל ליד המחשב).

ובגלל שהם דוחפים לך פרסומות בכוח, אתה מתעצבן ואז פרנציפ לא בא לך לקנות מוצר של איזה פרסומת חופרת.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

עד גבול מסויים, שלאחריו הצרכן ימצא את אותו התוכן מינוס הפרסומות. (CASE AND POINT, השירשור הזה).

ספרים שלמים נכתבו על הגבול הזה ואיך אפשר למתוח אותו מבלי לגרום לצרכן להתחכם למערכת.

• תוכן חדש...