Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

מחפש רכב שני למשפחה, שני מבוגרים +3 קטנים (שני בוסטרים וכסא בטיחות)

דרישות מהרכב בהתאמה: בטיחות,אמינות, חסכון בדלק, כח אמפראז'..

הכוונה שלי לקנות את הרכב ולהחזיק אותו 7 שנים בשקט

האופציות המועדפות עלי כרגע הן:

1. הונדה סיוויק האצבק - חדש מהשקית, עונה על הדרישות.

2. הונדה CRV- יד 2, 3-4 שנים על הכביש - רכב שמביא ערך מוסף בעיני ביחס לסיויק, בעיקר במקום למשפחה, פחות בחסכון בדלק ועלויות שוטפות.

3. ניסאן קשקאי+2 - יד 2, 3-4 שנים על הכביש - כנ"ל, נראה לי שהקשקאי הרגילה קטנה מידי.

השאלות שלי הן :

1.דעתכם באופן כללי מה עדיף ?

2. צריכת דלק של הרכבים בפועל ?

3.האם יש הבדל בבטיחות ? לכולם 5 כוכבים, אבל באינטואיציה רכב גדול בטוח יותר (אני צודק ?)

4. מה ההפרש בעלויות לאורך זמן בין משפחתית סיוויק לבין ג'יפון ?

אשמח מאוד לעזרתכם

פורסם (נערך)

סיוויק עונה על כל הדרישות ?! אני בשוק ! האם הלכת למדוד פיזית ? אין מצב שהמושב האחורי שלה יכיל שני בוסטרים וכסא בטיחות. תמדוד.

הקשקאי באמת קטנטנה. ה CRV גבולית אבל:

אני חש בחיבתך למותג היפני אז במקומך הייתי בוחר בהונדה FRV. חסכוני ושימושי יותר מה CRV.

לגבי בטיחות: כנראה שאתה צודק , למרות שהיום יש הרבה פרמטרים ומקדמי בטיחות אקטיביים מתקדמים.

דרך אגב: גיפ מראש בעל מרכז כובד גבוה ולכן יציב פחות בסיבובים.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...