Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

היום הזמנתי טויוטה runx luxury 2005 והיא תגיע אלי בערך עוד שבוע וחצי.

כרגע אני מתעניין באיבזור פוזה ומערכת אודיו ואולי גם די וי די.

1. המערכת הטויוטה היא בילד-אין. הבנתי שיש מצב שאפשר להוציא אותה(היא אפילו לא קוראת mp3) ושזה יראה נורמלי. השאלה אצל מי עושים את זה.

2. נניח שעשיתי את זה. ברדיו דיסק המקורי יש שליטה מההגה. אני יכול להעביר את השליטה לרדיו דיסק החדש שאני אשים??

3. יש ברכב 6 רמקלים. 2 על דלתות קדמיות, 2 על דלתות אחוריות, ו2 מאחורה. את ה-2 רמקולים אחוריים אני מעוניין להחליף (מיותר להחליף את 2 הרמקולים על הדלתות האחוריות, נכון?). השאלה היא לאיזה דגם מדוייק להחליף.

התקציב למערכת אודיו, לא כולל הרדיו דיסק או הדי וי די, הוא בערך 3 אלף. יש אפשרות לשים את הסאב במקום אחר כדי שלא יתפוס חצי מהתא מטען?? (אולי בין 2 הרמקולים האחוריים?).

מבחינת סגנון מוסיקה, זה כמעט הכל חוץ ממוזיקה דיכאונית. ים תיכוני, קצת יוונית, אבל בעיקר אמ טי וי. שירים עם קצב טוב. לא אוהב שירים שקטים.

חשובה לי מאוד איכות הסאונד ועוצמה שלה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון, תתחדש בחירה מעולה (טויוטה) :)

1. אצל בעל מקצוע בלבד, אל תנסה לעשות את זה לבד אתה עלול להרוס משהו.

2. תסתכל כמה אשכולות למטה יש דיון על זה.

3. רמקולים זה כמו אוכל, על טעם וריח אין להתווכח, אני מציע לך ללכת לחנות אודיו ולשמוע סוגים שונים של

רמקולים ולהתרשם. לי אישית יש Dragster אחוריים ואני מרוצה מאוד. בכל מקרה תוכל להסתכל ב:

www.zap.co.il

ולהסתכל קצת על רמקולים\מחירים\לקרוא ביקורות של הגולשים ואולי לבחור כמה דגמים ספציפיים וללכת לשמוע אותם בחנות :)

בקשר לדיוידי יש כמה מבצעים שנתקלתי בהם, אחד ב

www.d-sound.co.il

שזה דיוידי פלוס מסך ב1800 שקל, וכמו כן יש עכשיו מכירה קבוצתית ב:

www.netaction.net.il

של דיוידי ומסך ב1600 שקל.

בקשר לסאב, אתה רוצה באסים ש"יפרקו" את האוטו? באסים חזקים? עדינים? תן יותר פרטים ונוכל לעזור לך יותר.

בכל מקרה הסאב ה"עממי" אם תרצה לקרוא לו כך זה ה

Pioneer 305c

יש הרבה שאוהבים, ויש גם כאלה שלא, שוב אני מציע ללכת לבדוק ולא להסתמך על דעה של אף אחד :)

בהצלחה.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אפשר להוצאי את המערכת המקורית רק תיבדוק שזה לא יבטל לך את האחריות על המערכת חשמל ברכב, דובר פה על אפשרות לשליטה על רדיודיסק מהשלט הגה יש מתאמים לזה

פורסם

אני אבדוק את עניין האחריות.

לגבי מיקום סאב, לא קיבלתי תשובה. (אני צריך שהפגאז' ישאר ריק פחות או יותר).

לגבי די וי די. מה ההבדל בין אלה שעולים 2000 בערך לאילה שעולים 9000 בערך??

בעניין הסאב, נגדיר אותו "עממי ++" או "קורע-". סתם לצורך העניין, מי שמכיר את השיר i don't want to know, אני רוצה לשמוע באיכות טובה את הבאסים בשיר כמו זה. איזה עוצמה נחשבת לטובה בסאבים??

לגבי רמקולים - איזה חברה 1 או 2 שאתם ממליצים עליהם, ואולי איזה חברה אחת או יותר שאסור להתקרב אליה. איזה עוצמה בערך נחשבת איכותית מבחינת איכות השמיעה יחסית למחיר שציינתי.

מגבר - אותו דבר, אבל לענות בנפרד.

סאב - אותו דבר, אבל לענות בנפרד.

אם אפשר אולי איזה מפרט אחד או כמה מפרטים שאני אלך לבדוק איכויות של הכל.

פורסם

עד כמה שידוע לי אין מקום אחר לשים את הסאב, אלא אם כן שם אותו בלי תיבה, ואז אתה גם מוריד מהביצועים

שלו.

אני לא ממש מבין בדי וי די ואף פעם לא התעמקתי בזה, אבל אני מניח שההבדל הוא באיכות של המסך, רזולוציה

וכדומה.

אני לא יודע כמה טוב אתה רוצה לשמוע את הבאסים, אתה רוצה להרגיש אותם חזק חזק באוטו? ממש להרעיד

את האוטו? אני מציע לך בקשר לסאב לבוא למפגש הקרוב של SoundFX ולהתרשם מסאבים ולהחליט לבד,

תוכל לקרוא פרטים על המפגש בעוגן.

רמקולים אני אישית ממליץ על Dragster וגם יש הרבה שמרוצים מ Pioneer, שוב אני מציע שתבוא ותשמע

בעצמך ותחליט, בסה"כ זה מערכת שהולכת להיות מותקנת באוטו שלך ולא הייתי מציע לך לתת למישהו אחר לבחור

במקומך, מה שאני אוהב ומה שמתאים לי, לא תמיד גם יתאים לך.

אל תתקרב ואל תתפתה למגברים ב300 שקל של Pro Sound שמציעים בוואלה, כמו שתמיר אמר.. אל תיגע

פן תיפגע. ולפני שאתה קונה מגבר תדאג לפרסם אותו פה כולל המחיר שקיבלת אולי נוכל לעזור לך למצוא דילים

משתלמים יותר או להגיד לך יותר על אותו מגבר.

בהצלחה בהמשך.

פורסם

אני אישית הייתי מעדיף לאבד קצת מקום בבגז ולקבל ביצועים טובים יותר.

הסאב לא יתפוס לך את כל הבגאז :)

פורסם

זה לא נכון,

כל עוד זאת התצורה שהסאב תוכנן לעבוד איתה, הוא יעבוד ללא דופי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הסבר, נמק ותן דוגמאות...

אתה טוען שסאב פריאייר יכול להגיע לאותם ביצועים של סאב עם תיבה? איך?

פורסם

סאב פרי אייר שמותקן על המגש יכול להגיע לאותם תוצאות כמו הדגם רגיל שבתיבה לדוגמא אם תיקח פיוניר 304C שבתיבה ו-304F שמותקן על מגש התוצאה אמורה להיות אותו הדבר,אבל לדעתי סאב פרי אייר צריך איטום לבאגאז'

פורסם

ברוב המכוניות אי אפשר להתקין סאבים כאלה, תסתכל אצל ברכב אם יש מקום על המגש לסאב 12 אינטש ואז תבין למה זה לא מתאים לאף אחד כמעט

פורסם

אפשר לחבר פלטה שתחסום את המעבר לבאגאז' כמו שיש כאלה שמחברים על פלטה כזאת את המגברים ולעשות בה חור לסאב, אבל אז איפה תשים את המגברים כי תפסת את המקום שמאחורי המשענות

• תוכן חדש...