Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב הנ"ל, מנועי ה2000 סמ"ק, הנעה כפולה, משנתונים 2006-2008.

מהי צריכת הדלק האמיתית שלו ועלויות אחזקה חריגות (יחסית ל1600 משפחתית רגילה).

אני מחפש רכב בגודל של משפחתית רגילה, אך לא משעממת כמו שאר ה1600 (מאזדה/יונדאי/טויוטה) ולכן חשבתי על הדגם הזה.

תודה

שלומי

פורסם

לא מזמן היה כאן בפורום לפחות נושא אחד שנפתח על הרכב הזה. בעבר היו גם יותר.

בגדול צריכת הדלק האמיתית תלויה בנסועה שלך (עירוני ובינעירוני) אבל קח בחשבון שבעיר זה 1/7-1/8 ומחוץ לעיר בנסיעה רגועה תוציא מהרכב בערך 1/12 אולי 1/13 אבל זה ממש רגוע.

בכללי הרכב מאוד אמין ואין מחלות כלכך אבל קח בחשבון שבגלל שההנעה כפולה כשאתה מחליף צמיגים אתה חייב (!) להחליף את כל ה-4 כדי לא ליצור עומסים על הדיפרנציאליים. מעבר לכך טיפולים שוטפים עושים פעם ב15 אלף לפי הספר רכב (אני בסובארו 1.6 שלי עושה אחת ל10 אלף).

הרכב לא מאיץ מהר כלכך כמו שהיית מצפה מרכב עם 165 כ"ס אבל מחזיק את הכביש יפה מאוד.

פורסם

היי שלומי,

מדובר באמפרזה GX.

עלויות האחזקה יקרות מהאמפרזה 1600 במעט.

פעם ב-60000 יש להחליף נוזל דיפרנציאל אחורי שלא קיים בדגם ה-1600.

צריכת דלק מעט גדולה יותר.

מבחינת חווית הנהיגה אין להשוות.

זה רכב שכל נסיעה בו הופכת לכייף.

בכל סיבוב מרגישים את ה-AWD "מדביק" את הרכב לכביש.

ללא ספק אחד הדגמים המוצלחים של סובארו בעשרים השנים האחרונות.

• תוכן חדש...