Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שנה אזרחית טובה!


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לאחל לחברי הפורום שנה אזרחית טובה ומוצלחת.

שבשנה החדשה תגשימו את החלומות המוטוריים שלכם ותנהגו ברכב שתמיד רציתם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שנה אזרחית יפה וסקסית!

מאחל שהשנה יחתם הסכם שלום אמיתי ובר קיימא! בין הזמרים הים תיכוניים לבין פקידי המס..:lol:

מי יתן ולרופני תהיה השנה 205 GTI מושתלת MI16.

מי יתן ולדניקס תהיה השנה קליאו ספורט MK1.

מי יתן וקירק האמט יתן את הגיטרה שלו במתנה ללוקו הקטר.

מי יתן ויאשה לעולם לא ירד מ-0.6Bar גדישה. גם במיני.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

שנה טובה!

תזכרו, איך שפגשתם את השנה החדשה, ככה תעבירו אותה.

זה אומר שאני אעביר את שלי שיכור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כולם חוגגים את השנה האזרחית החדשה, אבל ישנם עוד קשישים ניצולי שואה עם תקרות נופלות ובלי כסף לתרופות או מזון, 38% אחוז מילדי ישראל הם מתחת לקו העוני מה שאומר שכל הנסיונות היפים של הממשלה פשוט נופלים כמגדל קלפים, המו"מ עם הפלסטינאים תקוע ואנחנו ממשיכים לשחרר מחבלים, מצד שני ביבי בונה בהתנחלויות ומשתין על אובאמה בקשת ויחסינו עם ארה"ב בירידה תלולה בלי מעצורים מי יודע אולי גם את זה נצליח להרוס, מערך המילואים מקוצץ והדרך לדו"ח וינוגרד נוסף קצרה, מצב המשק מתדרדר מיום ליום, יוקר המחייה הופך להיות בלתי נסבל בעליל, יאיר לפיד ממשיך לשקר ופשוט לוותר על המעמד שנקרא ביניים במדינת ישראל, הנוער ממשיך גם השנה להיות ריק מתוכן להשתכר להסתמם להזדיין לאנוס ולחפש את ילדת הקורבן הבאה בפייסבוק, מערכת החינוך קורסת, התנועה האסלאמית מצליחה להטמע כתוצאה מהשקעה כלכלית וחינוכית ולפתוח קני צרעות דתיים לאומניים בתוך איזורים שמדינת ישראל מאבדת אותם, השלום בינינו לבין עצמנו נראה רחוק מתמיד, השלום בין איש לרעהו או שבעצם אין דבר רעים הכל אינטרס אחד גדול וזה רק קצה הקרחון, נקווה שמשהו בשנה הקרובה ישתנה לטובה ולו במקצת כדי שיהיה לנו נעים יותר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

חג חתול שמח

 

180px-Sylvester_the_Cat.svg.png

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזה חלומות מוטוריים?

אין לי שקל על התחת :(

 

 

שנה טובה!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

:evil:

אותך להטפילד!!

 

האמת, יותר מתאים "מי יתן וסול הדסון יתן את גיטרתו ללוקו בתוספת סיגריה חצי מעושנת.."

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

×
×
  • תוכן חדש...