Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=MtPRBRpderI

הירוקה והכתומה עם לוחית רישוי סינגפורית.

את השחורה, לא ניתן לראות.

הסינגפורים אוהבים לנסוע למלזיה להשתולל.

שם הכסף קונה כל שוטר תנועה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותי יותר מעניין הג'אנטים של הבמוו 7 השחורה שרואים שם...מה זה הדבר ההזוי הזה?!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כנראה שה BMW היתה רכב מלווה בשיירה וגם לה לוחית סינגפורית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני שיתחילו לצלוב את הנהגים, עפ"י דיווח ששמעתי, אף אחד מבעלי הלמבורגינים (למבורגיניות?) לא אשם בתאונה והיא נגרמה בגלל רכב אחר שעבר שם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למה שיצלבו את בעלי הלמבורגיני?

אגב, רק האש פרצה רק בלמבורגיני השחורה שבתורה הדליקה את הכתומה שהיתה צמודה אליה.

האמת שאם הייתי בעל אחד מהרכבים הנ"ל כנראה שאם הרכב היה רחוק מכדי שהאש תתפס בו הייתי עושה איזה רברס קטן כדי שגם הוא יישרף (עדיף כספי ביטוח על פני למבורגיני לאחר תאונה....).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

משום מה נראה לי שיש למכוניות ספורט יוקרתיות נטיה להדלק, מהירות הנסיעה לפי הפגיעות לא היתה גבוהה מאוד, אבל

למה להרכב נדלק?

פורסם
אותי יותר מעניין הג'אנטים של הבמוו 7 השחורה שרואים שם...מה זה הדבר ההזוי הזה?!

ג'נטים של חברת STATUS שם הדגם GRINDER

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עושה רושם שאתה צודק, אני רק לא מבין למה אלה שקנו את הג׳אנט הזה לא שמו לב שהוא מכוער טילים\פצצות.....

זה כל כך מכוער שאפילו הביטוי ״על טעם ועל ריח...״ לא תופס פה.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
עושה רושם שאתה צודק, אני רק לא מבין למה אלה שקנו את הג׳אנט הזה לא שמו לב שהוא מכוער טילים\פצצות.....

זה כל כך מכוער שאפילו הביטוי ״על טעם ועל ריח...״ לא תופס פה.

:lol:

+1. הוצאת לי את המילים מהמקלדת...

maatrixx, סחתיין על הזיהוי. איזה שליטה בחומר...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

רק בגלל התגובות פה נכנסתי לסרטון לראות את הג'אנטים, איזה כיעור אני חושב שאני התעוורתי כרגע מזה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...