Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינתי מחירון מקבל מי שהרכב שלו מלוקק , מטופל , שמור חיצונית ופנימית. למי שעדיין לא הפנים רכב זה לא נכס. ולכן אם זה רכב שנפוץ בשוק אין סיבה שהמוכר יקבל את מחיר ההשקעה. זה שהוא השקיע עשרות אלפי שקלים זאת בעיה שלו. מי שהרכב שלו לא כזה מקבל מחיר בהתאם. אל תגידו לי עדיף לשלם מעל המחירון ולקבל רכב שיתן לך שקט להרבה זמן. מי שמוכן למכור לי רכב שהוא מתחייב שהכל ימשיך לעבוד בו ולא יתקלקל אני אתן לו את המחיר שהוא מבקש. אין דבר כזה תעודת ביטוח. שכחתי לציין את מוכרי ההונדה למיניהם בשנתונים הישנים (שנות ה-90) . רכבים עם ק"מ של ספינת חלל ואנשים רושמים לך תקנה מיד 2 או לוי יצחק . בהצלחה שיהיה להם .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומצד שני אתה רואה שיש מי שמוכן לשלם מחירים כאלה ולא מדובר במקרה יחיד של איזה ליצן שחי בסרט.

המחירון לא משקף את שווי השוק האמיתי של כל רכב. ליסינגומטיות מצויות ימכרו לפי המחירונים פחות או יותר, לדברים יותר מיוחדים יש שוק משלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברור, אבל אם מתוך 20 מוכרים 15 מבקשים 10K מעל המחירון, יש פה משהו. או שאף אחד מהם לא רוצה למכור, או שאלה באמת מחירים ראליים.

פורסם
ברור, אבל אם מתוך 20 מוכרים 15 מבקשים 10K מעל המחירון, יש פה משהו. או שאף אחד מהם לא רוצה למכור, או שאלה באמת מחירים ראליים.

ברור לך שזה כדור שלג נכון ? הם פותחים יד 2 רואים כמה אנשים מבקשים ואז ממקמים את הרכב בין לבין . למה אנשים מוכנים לשלם 24 על הונדות משנות אנו באנו ? חוץ מזה שהוא יפני מה יש בו ? הרי גם רכב יפני עם ק"מ ושנתון שכזה יצבור תקלות לא מעטות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
כשחיפשתי מכוניות יד שניה, הייתי מתקשר רק לכאלו שמבקשים מעל המחירון.

זה משתלם, ועל ״מציאה גמיש דחוף!!!! חייבת להמכר״ - יש סיבה שמתגמשים במחיר.

בהחלט לגיטימי לבקש על רכב מתוחזק ושמור, מעל למחיר השוק, או מחיר ״המחירון״.

מנסיון עד היום בקניית מכוניות ״מעל המחירון״, אף פעם לא הרגשתי פראייר.

כל מילה בסלע.

אוטומטית את האנשים שמכניסים את המשפט "חייבת להימכר" ודברים שכאלו מקבלים ממני סינון באהבה.

פורסם

סלח לי אבל המחירון זה לא חוק ורק משקף לממוצע של שווי הרכב בשוק וכאמת מידה למחיר מבוקש.

אני אישית יכול להגיד לך שאף לא רכב אחד שמכרתי או נמכר אצלי במשפחה הלך במחירון, והלך רק במחיר של כמה אלפים מעל המחירון והקונה שילם בלב שלם.

למה? כי אנחנו שומרים בצורה פאנאטית על הרכבים במשפחה.

אני יכול להגיד לך שהרכב הראשון שלי היה סיויק מהדגם של 92-00 שנת 99 ונמכרה ב.. אתה יושב? 8K מעל המחירון בלי ויכוח אפילו שהקונה ראה את הצורה שבה היא נשמרה ולומר לך את האמת? קניתי אותה בידיוק שנה לפני ב4K פחות ממה שמכרתי אותה.

הסיפור של כמה מעל המחירון זה כמה הרכב שמור.

מתוחזק זה לא פרמטר, חצי מהרכבים בשוק מטופלים על פי הספר ובמוסכים מורשים, יש מעבר... יש לשמור על פנים הרכב והסלון שלו, יש את הנראות והיחודיות של הרכב וכמה הוא נשמר מבחינת אפילו איך הוא נשטף ובאיזה רמה ובתדירות, וסלח לי מאוד יש אנשים שזה מאוד מאוד משנה להם אפילו אם עישנו ברכב או לא, ואני אישית לא מרשה לאף אחד לעשן לי ברכב או אפילו לאכול ברכב, לשתות זה עוד נסבל ואם זה בבקבוק סגור.

שלא נדבר על תא המטען או תא המנוע ששמורים ברמה של מוזיאון ואחרי כל טיפול במוסך המרכזי בעל המוסך שמכיר אותי כבר שנים גם מורה לאחד מעובדי המוסך לשטוף לי את תא המנוע עם קיטור וגם לייבש אם צריך.

אישית את הרכב הנוכחי שלי אני לא אשחרר בפחות מתוספת של כ5K לפחות במחירון ואני מבטיח לך שהוא גם ימכר ככה.

סטריליות והאופן שבו תוחזק הרכב ע''י הבעלים הקודמים זה משנה להרבה אנשים גם ברמה שהם יהיו מוכנים להוסיף עוד כמה אלפים טובים.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

תסלח לי רגע,

בן אדם מחזיק ברכב והוא רשאי לקבוע איזה תג מחיר שהוא רוצה.

מה שאתה טוען בעצם שהמחיר הוא מופרז, ובמילים אחרות, הוא לא מקובל, ובמילים אחרות, את אותו מוצר ניתן להשיג במקום אחר, והרי במצב דברים זה אין לך על מה להתלונן כי אתה "פשוט הולך לחנות הסמוכה", ובעצם לפי טענתך הלכה למעשה הדבר לא אמור כל כך להטריד אותך.

למה נדמה לי שאתה מנסה להשיג את אותו (!) מוצר במחיר מוזל ולא הולך? אולי זה מחיר השוק למוצר הספציפי הזה, ואולי בעצם המוכר צודק ? אתה לא חייב לקנות.

התופעה של לרצות הכל מהכל ובמחיר זול מוכרת לי לא פחות מתופעת מחירים מופרזים, אולי אפילו יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ברור לך שזה כדור שלג נכון ? הם פותחים יד 2 רואים כמה אנשים מבקשים ואז ממקמים את הרכב בין לבין . למה אנשים מוכנים לשלם 24 על הונדות משנות אנו באנו ? חוץ מזה שהוא יפני מה יש בו ? הרי גם רכב יפני עם ק"מ ושנתון שכזה יצבור תקלות לא מעטות.

אין לי מושג למה אנשים מוכנים לשלם 24K על הונדות, בחיים לא היתה לי הונדה. מה שאני כן יכול להגיד לך זה שיש רכבים שהמחירון שלהם לא מצדיק את הערך שלהם ואנשים רבים מבינים את זה, מוכרים וקונים. יש הרבה מכוניות שכבר הגיעו לגיל גריטה ונמכרות בהרבה מעל 3K.

אם כבר מדברים על מחירים של הונדות, מבט זריז ביד2 על סיוווק עד 96' מראה שחוץ ממשוגע או 2 אף אחד לא מבקש יותר מ1-2K מעל המחירון (של יד 2, שהוא 10K)

פורסם

אני חושב שעל רכב פשוט וסטנדרטי כמו כל המשפחתיות, אין מה לדרוש ולעוף גבוה, מחירון זה מחירון.

לגבי ג'יפים ורכבי ספורט\ GTI למיניהם וכל זה, אלו רכבים ששווים בהתאם להשקעה בהם, יש כאלה שמשפרים ומוסיפים דברים, מין הסתם שזה מעלה את המחיר.

אותו דבר רכבים ישנים (לא אספנות).

נגיד המחירון של הרכב שלי הוא 4K, אני לא אמכור אותו כי הוא נוסע טוב, אבל לדעתי אני סובל מהמחירון הזה כי 4K זה כלום כסף, ואם מחר מישהו פוגע בי והרכב שלי מורד מהכביש, אני אוכל אותה כי ב4K אין כמעט מה לקנות.

דוגמא פשוטה לכך, רכב שהותקנה בו מערכת מולטימדיה בכמה אלפים, כל עוד הכל עובד, הרכב שווה יותר מאשר אותו רכב בלי כלום.

חוץ מזה כלל ברזל שלמדתי, לא לכתוב גמיש, ולבקש יותר מהערך של הרכב.

פעם אחרונה שמכרתי רכב, היה רכב שהלך לו גיר, ביקשתי חמישית מהמחירון שזה 2K (בדיעבד יכלתי לבקש יותר, פשוט לא היה לי מקום לאחסן אותו וכל יום שעבר רק עשה לי יותר כואב לראות אותו לא נוסע).

בנאדם בא אליי, ראה את הרכב, סיכמנו יום ושעה והוא בא עם הכסף להעביר בעלות.

שהוא לקח את הרכב, הוא התעצבן עליי שהפשטתי את הרכב (לקחתי לו רמקולים+רדיו+דיבורית BT), אמרתי לו זה מה יש ותגיד תודה שלא שאבתי את הדלק (היה לו פול טנק, שזה 50 ליטר).

פורסם
אין לי מושג למה אנשים מוכנים לשלם 24K על הונדות, בחיים לא היתה לי הונדה. מה שאני כן יכול להגיד לך זה שיש רכבים שהמחירון שלהם לא מצדיק את הערך שלהם ואנשים רבים מבינים את זה, מוכרים וקונים. יש הרבה מכוניות שכבר הגיעו לגיל גריטה ונמכרות בהרבה מעל 3K.

אם כבר מדברים על מחירים של הונדות, מבט זריז ביד2 על סיוווק עד 96' מראה שחוץ ממשוגע או 2 אף אחד לא מבקש יותר מ1-2K מעל המחירון (של יד 2, שהוא 10K)

הסיבה שאנשים מוכנים לשלם 24K על הונדה זה כי הם מחפשים רכב שמזדקן יפה ולא יכניס אותם כל שני וחמישי למוסך ומעבר לזה אפשר לקרוא לו קצת רכב, ומה לעשות שבשנתונים הנ''ל להונדה סיויק אין כל כך תחרות בקרב המתחרות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
תסלח לי רגע,

בן אדם מחזיק ברכב והוא רשאי לקבוע איזה תג מחיר שהוא רוצה.

מה שאתה טוען בעצם שהמחיר הוא מופרז, ובמילים אחרות, הוא לא מקובל, ובמילים אחרות, את אותו מוצר ניתן להשיג במקום אחר, והרי במצב דברים זה אין לך על מה להתלונן כי אתה "פשוט הולך לחנות הסמוכה", ובעצם לפי טענתך הלכה למעשה הדבר לא אמור כל כך להטריד אותך.

למה נדמה לי שאתה מנסה להשיג את אותו (!) מוצר במחיר מוזל ולא הולך? אולי זה מחיר השוק למוצר הספציפי הזה, ואולי בעצם המוכר צודק ? אתה לא חייב לקנות.

התופעה של לרצות הכל מהכל ובמחיר זול מוכרת לי לא פחות מתופעת מחירים מופרזים, אולי אפילו יותר.

+1 מחזק!

זה הטבע של הלקוח הישראלי הממוצע שתמיד יחפש איפה אפשר לשלם פחות.

במקרה ולא ישיג יקנה משהו אחר, אולי אפילו חדש יותר, אבל לרוב גם פחות טוב.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
לא שמרו על הרכב ולא נעליים. רשמתי באחד התגובות שנתקלתי גם ברכב שטופל במוסך "א.שקר כלשהוא ובניו" , ועדיין ביקשו עליו מעל המחירון. אני מדבר למשל על רכבים כמו 206 XS שרכבים כאלה מוקפצים שבועות ואף חודשים ולבסוף נמכרים מתחת למחירון. מי שירצה דוגמא אני מוכן לתת לו בכיף. אני עדיין חושב שמי שמבקש מעל המחירון באופן מוגזם סתם רוצה לגשש ולא באמת רוצה למכור.

אז אני אתן לך דוגמא אחרת: את הxs שהייתה לי לפני 4 שנים בדיוק, מכרתי במחירון משוקלל ו"מעוגל" ותוך כחודש לקונה השלישי (אם איני טועה) שהגיע.

בזמנו פרסמתי סיכום, אתה מוזמן לעיין.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
הטענה שלי שהמחיר לא משקף את התמורה מבחינת הנתונים והמצב הכללי של הרכב כי במחיר שהם דורשים אתה קונה מודל גבוה ב10 שנים לפחות ואני מדבר על הונדה

אז בתור בעלים של הונדה תעדיף מודל 2008 על 1998 כי לטענתך המחיר שלהם בעצם זהה?

או שאולי הכוונה שלך שבמחיר שלך הונדה 98 אפשר לקנות יונדאי מסוף שנות ה-2000?

אני לא מכיר אותך, אבל נשמע שאתה אוהב את מותג הונדה, תעדיף לנהוג על יונדאי?

Just daily

פורסם

דווקא כן עניין של העדפה.

דוגמה מתחום מוצרי החשמל - יש מי שיקנה טלוויזיה 32 אינץ' ב-2000 ש"ח, ויש מי שיקנה 40 אינץ' ב-2000 ש"ח.

סביר להניח שכל אחד מהלקוחות הנ"ל יהנה כל אחד בדרכו הוא, אך אין זו אומר שהלקוח שקנה 32 אינץ' פראייר.

הלקוח של ה-40 אינץ' קנה מוצר באיכות ירודה אבל גדול, הלקוח של ה-32 אינץ' הסתפק בקטן אבל באיכות גבוהה.

Just daily

פורסם

יצאה לי כבר ליראות סיוויק 95 במחיר של סיוויק 2003 זה ניראה לך הגיוני ?

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• תוכן חדש...