Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו בכל סם בין אם זה אנטיביוטיקה, אלכוהול או גראס צריכה מוגזמת גורמת לתופאות לוואי.

מה הן שלוש דוגמאות לתופעות לואי שידוע לך שנגרמות מצריכה מוגזמת של גראס?

באגירה,עצם העובדה שהם מעשנים כל יום כבר מראה על התמכרות

אנשים שותים קפה כל יום. שנשלח את השוטרים?

אבל מה יקרה במידה ולא יהיה להם איך 'להתארגן' אני מאמין שיהיו סממנים שמופיעים אצל כל אדם בעל התמכרות למשהו.

אתה מאמין בדברים שלא בדקת ואין לך ידיעה עליהם.

מבחינה עובדתית, אדם שרגיל לצרוך גראס שנים יום יום ופתאום אין לו - יתבאס וזהו. זה שונה מאד מאד מאדם שמכור להרואין למשל, שאצלו המושג של "היום לא" פשוט איננו קיים כלל, ולא משנה מה צריך לעשות.

אישית הכרתי אדם שזה השפיע עליו לרעה,בין אם זה פארנויה,נהייה לא אמין,נכנס לבלבלות כשלא היה מה לעשן

כל זה במצב קיצון כי זה היה במסגרת צבאית

יש לא מעט אנשים שחווים את כל הנ"ל במצבי לחץ גם בלי גראס. כיצד אתה יודע שזה לא המקרה שלו?

הוא כן נבדל כי הוא מבוקר ע"י אנשי מקצוע,pure certified product.

כמו כל מוצר חוקי שמיוצר על ידי חברות שרוצות להשאר בעסק למשך זמן רב.

הבעיה שאין בשום מקום מחקר ארוך טווח

מי סיפר לך את זה?

אתה אומר הרבה דברים שאינך יודע אותם באמת.

דני

• תגובות 266
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רק אוסיף על מה שדני אמר, "חבר טוב שלי" מעשן יום יום אבל אינו מעשן סיגריות.

בכל נסיעה לחו"ל נפרד מגראס לשבוע עד עשרה ימים ללא כל בעיה.

אין קריזים, אין קשיי גמילה, אין שום פרופגנדה אחרת שמישהוא מנסה למכור לכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקיצר, הכל נגמר בכסף.

אפשר להתמכר כמעט לכל דבר שגורם הנאה ובמינון מוגזם אפשר להינזק מכל דבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש הבדל תהומי בין התמכרות גופנית - הרואין דוגמה מובהקת - לבין דבר שמתרגלים לעשות.

יש אנשים שנגמלים מהרואין בכוחות עצמם. בודדים. גם לא אחד מאלף.

מי שרגיל לגראס ופתאום אין - אז אין. זה הכל. לא צריך תרופות; לא צריך מדבקת ניקוטין; לא צריך כלום.

זה לא "אותו דבר אבל קצת יותר". זה פשוט הבדל של יום ולילה. צריך לראות בעיניים כדי להבין.

דני

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברור שיש הבדל של יום ולילה, זה תלוי בחומר. גם לסירופ אקמול ודבק מגע אפשר להתמכר, אז מה? מה שאני אומר זה שאין קשר בין החוקיות של החומר לרמת הנזק לגוף וההתמכרות אליו.

פורסם (נערך)
קנאביס רפואי נותנים באופן מדוייק לטיפול סימפטומטי בבעיות.

אני מכיר מישהי, תושבת חוץ, שמעשנת נוזל עם סיגריה אלקטרונית, כדי לישון.

זה הרבה יותר בריא מכל פתרון אחר (תרופות מרדימות הן מאוד ממכרות ובעיתיות לכן לשימוש).

דרך אגב, דיכאון קליני הוא לא משהו שאתה יכול לחוות עליו דעה, אם אתה חולה בזה.

להגיד, קח קנאביס להתעודד... לטעמי זו הגישה הגרועה ביותר לשימוש בסמים. סמים (או תרופות) זה לא פלסטר, ששמים בלי מחשבה. זה אמצעי, עם יתרונות וחסרונות, ואם המטרה היא לטפל, צריך לעשות זאת באופן מקצועי, מבוקר ומושכל.

ממש לא בשביל להתעודד, מי אמר את זה ? זה מסיט את דעת הבן אדם שאם לא הקנאביס, יכנס להתקף דיכאון קשה. אני ראיתי מה קורה שמעשנים קצת ונותנים למוח "לנדוד" ומה קורה שמנסים טיפול תרופתי קונבציונאלי ומה קורה שמשאירים את זה לגורל. דיכאון קליני והתקפי חרדה זה לא צחוק יכול להיגרם נזק רציני.

ועוד שאלה, אדם עם דיכאון קליני/התקפי חרדה כפי שרשמתי בדוגמא כמה עמ' קודם אוזר אומץ לעשות מהלך כמו להתחיל עם מישהי זה הישג מאוד גדול. מי שיודע, יודע. אז תחשבו איך אתם הייתם מגיבים אם הייתם יוצאים מגדרכם כדי להשיג משהו והייתם נכשלים כישלון חרוץ. לא צריך דיכאון קליני בשביל שזה 'יוריד אותך לקרשים'.

ההבדל בין אדם רגיל לאדם עם דיכאון זה כמה זמן לוקח לך לקום בחזרה על הרגליים.

במצב כזה אין לי ספק, אחרי שראיתי מה יכול לקרות, שעדיף לעשן כמה שאכטות במצבי קיצון כאשר אתה סובל מחרדה על מנת שזה לא יחלחל.

"אתה הרופא הכי טוב של עצמך" וזה אמר לי רופא.. ושאתה מקבל את האישור לקנאביס הרפואי אתה מקבל הדרכה מפורטת ע"י אח לגבי מינונים וכו'. השימוש מבוקר ומוסבר לחלוטין.

דר"א לא יודע אם זה ברור או לא אבל קנאביס יכול להגיע בפרחים, ג'וינטים(=סיגריות מגולגלות), שמן קנאביס ומוצרי אכילה.

יש גם מס' דרכים לצרוך את זה כדקלמן: עישון, אכילה, מכשיר אידוי, באנג. אבל לצרוך בדרכים אחרות על מנת לאזן את עצמך. כפי שרשמתי למעלה, כל אחד הוא הרופא הכי טוב של עצמו.

תפסיק, באמת שתפסיק!

לא מתאים לך? אל תעשן, ברור שאף אחד לא יכריך אותך אבל אל תכניס לנו מילים לפה שלא רק שלא אמרנו אלא מהרגע הראשון אמרו פה כולם שקנאביס לא מרפא שום מחלה, רק מקל סימפטומים מסויימים.

1+ ענק לא משנה כמה הסברתי בכמה צורות אתה רואה מה שאתה רוצה לראות..

ורועי, זה לא משנה אם זה שאכטה פייסל גרם האונס או קילו ביום העיקר שזה עוזר לה !

עריכה:

יש הבדל תהומי בין התמכרות גופנית - הרואין דוגמה מובהקת - לבין דבר שמתרגלים לעשות.

יש אנשים שנגמלים מהרואין בכוחות עצמם. בודדים. גם לא אחד מאלף.

מי שרגיל לגראס ופתאום אין - אז אין. זה הכל. לא צריך תרופות; לא צריך מדבקת ניקוטין; לא צריך כלום.

זה לא "אותו דבר אבל קצת יותר". זה פשוט הבדל של יום ולילה. צריך לראות בעיניים כדי להבין.

דני

גם לא אחד מעשר אלף.

תראו איך מייצרים קנאביס: [video=youtube;fT1hry-F_Zg]https://www.youtube.com/watch?v=fT1hry-F_Zg

תראו איך מייצרים הרואין: https://www.erowid.org/plants/poppy/poppy_article2.shtml#Link08

כולם פה יודעים אנגלית אז שימו לב רק לכותרת - HOW TO GROW WEED לעומת Converting Opium to Heroin (אופיום זה צמח טבעי).

הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למעשן 24/7 ש"אין" זה קצת באסה שיכולה להישכח תוך כדי תעסוקה... פעם ראית קריז של קאנביס ? זה משהו כמו "פאק אחי מה זה לבמבה אין טעם" או "בואנ'ה למה ל'סבבה' כבר אין טעם של קפה ?" וכל מיני הארות מצחיקות כאלו

אם מישהו קשר לבי"ח ברזילי ויכול לדבר עם ד"ר אנדריי וייסמן, מומחה להתמכרויות, שישמע מהד"ר (כי רופאים הם קדושים, חכמים וצודקים) איך נראת גמילה מהרואין. אתם לא יודעים מה זה גמילה מהרואין. לא היה לכם בחיים חבר או בעצמכם הייתם מכורים להרואין. אני ממש מטיל ספק. מי שהיה ליד מכור של הרואין שאין לו מבין שגם סבוטקס לא ירגיע את הצורך.

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

קריז של גראס זה שאתה מוציא את הבמבה מהארון ומגלה מא אישתך קנתה לך:

253726.jpg

עכשיו תחשבו שאתם במאנציז, מוציאים את זה מהארון, לא שמים לב שזה משהוא שונה ומכניסים לפה.

כשהסוכריות הקופצות התחילו להתפוצץ חשבתי, אההההה, סליחה, חבר שלי חשב שיש לו הזיות קשות או שהוא באמת מאבד שפיות :roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם
פעם ראית קריז של קאנביס ?

כן, זה כשאתה מגלה שחוץ מלעשן איתם, אין לך ולשותפים שלך לבאנגים/ג'וינטים שום דבר במשותף, והם בעצם קקה של אנשים (ילדותיים, אגואיסטים, ולא אמינים).

או אם נהנית מלעשן ולעשות משהו כשאתה מסטול, אז בלי הסטלה אתה בעצם לא נהנה מזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה מראש להסתובב עם אנשים מסריחים? ואי אפשר לצרוך ירוק לבד? ואם אלה חברים שלך שאתה מכיר הרבה שנים? אז לעולם לא תחווה קריז.

פורסם
מה הן שלוש דוגמאות לתופעות לואי שידוע לך שנגרמות מצריכה מוגזמת של גראס?

נבדיל בין התופעות בזמן הפעיל,אפשר להגיע למיון ע"י כמות לא מבוקרת,בעישון קשה להגיע למצב הזה אבל בתזונה כן.

אנשים שותים קפה כל יום. שנשלח את השוטרים?

התמכרות היא התמכרות,בלי התייחסות ספציפית.

אתה מאמין בדברים שלא בדקת ואין לך ידיעה עליהם.

מבחינה עובדתית, אדם שרגיל לצרוך גראס שנים יום יום ופתאום אין לו - יתבאס וזהו. זה שונה מאד מאד מאדם שמכור להרואין למשל, שאצלו המושג של "היום לא" פשוט איננו קיים כלל, ולא משנה מה צריך לעשות.

פיזית לא בהכרח,נפשית זה לא בהכרח יסתכם בבאסה,כמו שדובר, פיצוי מצב נפשי ע"י עישון למשל.

יש לא מעט אנשים שחווים את כל הנ"ל במצבי לחץ גם בלי גראס. כיצד אתה יודע שזה לא המקרה שלו?

פראנויה יכולה להיות אחת מההשפעות

אצטט את התגובה מעליי,כמובן שזה לא מעיד על הכלל אלא מדובר בדפוס מסויים שאכן קיים :

כן, זה כשאתה מגלה שחוץ מלעשן איתם, אין לך ולשותפים שלך לבאנגים/ג'וינטים שום דבר במשותף, והם בעצם קקה של אנשים (ילדותיים, אגואיסטים, ולא אמינים).

אשמח לקרוא מחקר שנעשה במשך מספר שנים,לא יצא לי לראות כזה.

פורסם (נערך)

נגמר לי הזמן עריכה אז המשך:

חיפוש קצר בגוגל ומצאתי מחקר משנות ה 70 המאוחרות (שעליו אני סומך יותר),

אז אני עושה אחורה פנה לשאלה שלך על תופעות לוואי ,עקב הממצאים , כאשר הופסקה צריכת קנביס לתקופה בין 50 המשתתפים שנבדקו הסממנים היו:

הפרעות שינה,הפרעות אכילה (חוסר רצון לאכול),ירידה בחשק המיני,עייפות.

בעוד שבמחקר נטען שרוב המשתתפים לא הראו סימן לבעיות זיכרון,בריאות וכו'

השאלה שלי היא אחרת,האם התפקוד של הגורמים המושפעים בגוף עקב צריכה לא נפגעים,אסביר,אם נניח התחלתי לצרוך קבוע, כעבור 5 שנים האם אני עומד באותו מקום מבחינת זכרון למשל אלמלא לא הייתי צורך.

גם אם הפגיעה היא לא משמעותית,על זה כבר לא כל כך ניתן לענות.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם

חשבתיעל זה והגעתי למסקנה שאני לא זוכר:cool:

פורסם

כמו שרשורי הפרכת המיתוסים שהופכים לפעמים לשרשור קיבוע מיתוסים,

שרשורי סטלנים הופכים לזירת לחימה של הסחים :)

הייתי מציע לא להשוות גראס לשום דבר אחר,

כמו שלא ניתן להשוות אלכוהול לשום דבר אחר, בעצם.

[מה מתנהג כמו אלכוהול ? .... כנראה רק אלכוהול אחר.]

עלה פה נושא של '50 ג'וינטים ביום'.

כמובן שג'וינט הוא לא יחידת מידה, אבל ניחא.

בהקשר זה, בלתי אפשרי להגיע לאובר דוז מגראס :

אי אפשר להשוות ג'וינטים לשוטים בשום דרך ובפרט, בשונה מאלכוהול,

מרגע מסויים של 'רוויה', העמסה של עוד עישון לא תשנה לך הרבה,

מקסימום האדם יטה לנימנום מודע ורצוני, ויכול גם לבחור שלא.

אצל מי שכבר עישן בעבר או מכיר או מורגל

זה לא יכול לגרום הקאה\הנגאובר וכד', בעצם לא ישנה הרבה אם בכלל.

יש אנשים רגישים יותר או שאופי ההשפעה פחות לרוחם.

ההשפעות משתנות מעט מאדם לאדם,

אבל אין מצב של אבדן הכרה\אבדן אישיות כמו שיש בעצם בכל חומר אחר,

שנאמר,

כנראה עלות-תולעת זה דבר מאוד אינדיבידואלי.

תלוי בתולעת.

The first one to get angry loses

פורסם

אפשר להגיע למיון ע"י כמות לא מבוקרת,בעישון קשה להגיע למצב הזה אבל בתזונה כן.

וכמה אנשים הגיעו למיון בשנה האחרונה כתוצאה מאכילת הרבה גראס, לעומת - נניח - אנשים שנפצעו מפתיחת קופסת שימורים? (ראיתי במו עיני. הרבה דם)

אולי גם קופסאות שימורים צריכות להיות מחוץ לחוק?

התמכרות היא התמכרות,בלי התייחסות ספציפית.

נו, אז נשלח שוטרים לכל מי שמכור לקפה? ולזפזופ בערוצי הממיר?

פיזית לא בהכרח,נפשית זה לא בהכרח יסתכם בבאסה,כמו שדובר, פיצוי מצב נפשי ע"י עישון למשל.

שוב: אתה אומר דברים שאין לך ידיעה בהם.

פראנויה יכולה להיות אחת מההשפעות

אתה מנחש. לא יודע.

חיפוש קצר בגוגל ומצאתי מחקר משנות ה 70 המאוחרות (שעליו אני סומך יותר),

אם יש תופעות אמיתיות, אז צריכים להיות עשרות מחקרים שעברו בדיקות אמינות שתיעדו את התופעות הללו.

אם יש רק מחקר אחד או שניים שלא ברור מי עשה אותם ואיך, אז זה שום כלום. לא רק בהקשר הנוכחי, אלא בכלל.

דני

פורסם

ההיטפלות לגראס מאד דומה להיטפלות להגבלת המהירות - אנשים מן היישוב כל כך התרגלו לזה, שהם מרגישים שזה חייב להיות נכון. בפועל, אחוז האנשים ה"נורמטיביים", כפי ההגדרה השחוקה, שמעשנים גראס באופן קבוע - ועובדים במקצועות חופשיים, בשירות המדינה ומה לא - עצומה. כך גם אחוז העוברים על המהירות המותרת 8)

לגבי התמכרות - לפני כמה שנים טובות הייתי צריך רופא שיוריד אותי מפאקינג טיפות אף, ואני מצונן ומנוזל כמעט קבוע. מאז לא נוגע. אני בטוח שכאלה יש יותר ממכורים לגראס.

גילוי נאות - לא מעשן גראס, מעשן רק סיגרים וסיגרילות, לא יודע אפילו לקחת לריאות. בעד לגליזציה, לא מצליח להבין למה יש לי זכות לפרק את כל הבאר שלי בבית ולאחר אין זכות לעשן בסבבה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...