Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ארקו,

1.הקצנתי.

2.אני אומר X אז Y ואתה אומר X אז Z. אנחנו הולכים פה סחור סחור,לא דיברתי על החומר האנושי ולא אני לא חושב שאם תעשן 20 שנה תהיה חולה אלצהיימר,אני מדבר על מחקר נטו שייתן רשמים על טיב הזכרון למשל ועוד קריטריונים כפונקציה של כמות צריכה לאורך זמן,אין מחקר כזה וגם כנראה לא יהיה כי אין מי שיממן משהו בסדר גודל כזה.

לגבי השחיתות והטעיית מכרזים זה קורה בכל ענף בארץ,כסף מדבר בכל תחום.

1. אף מדינה לא תבצע לגליזציה של מוצר שמסכן את חיי אזרחיה."טבק"?,אלכוהול?,בזן?

כאשר אתם טוענים (ללא כל ביסוס) שלגראס יש השפעות עתידיות מצתברות

הפוך,טענתי שאין מחקר שיבסס או יסתור השפעה לאורך זמן,ראה 2 לעיל.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
  • תגובות 266
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ארקו,

1.הקצנתי.

2.אני אומר X אז Y ואתה אומר X אז Z. אנחנו הולכים פה סחור סחור,לא דיברתי על החומר האנושי ולא אני לא חושב שאם תעשן 20 שנה תהיה חולה אלצהיימר,אני מדבר על מחקר נטו שייתן רשמים על טיב הזכרון למשל ועוד קריטריונים כפונקציה של כמות צריכה לאורך זמן,אין מחקר כזה וגם כנראה לא יהיה כי אין מי שיממן משהו בסדר גודל כזה.

לגבי השחיתות והטעיית מכרזים זה קורה בכל ענף בארץ,כסף מדבר בכל תחום.

כל התחקירים ושות' האמינים בלבד זה ממדינת ניו זילנד. ושם הנתוני פתיחה מתאימים רק לציבור האמריקאי, לוקחים ילדים בני 13 ונותנים להם לצרוך 20 שנה ברציפות ומתפלאים למה הIQ יורד...

דר"א, טרי, רופא קבע - טבק יותר מזיק מהרואין - http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/694/424.html?hp=55&cat=323&loc=20

נ.ב

מה שבגירה רשם בסעיף 2 נכון מאוד. בניגוד למתדיינים בפורום, בקרב החבר'ה הצעירים בציבור המעשנים יש נטייה להפריז בכוח הקנאביס. מציגים את זה כפיתרון לכל מחלה כרונית, וזה כאמור, בדיוני. (ו'מוריד' בעיני הציבור הנורמטיבי מסגולות הצמח)

למשל תראו את הסרטון הזה. אני אומר לכם שבוודאות הדבר הזה אכן יכול להיות הגיוני. יש זנים מסויימים עם אחוז CBD גבוהה שמורידים את רמת הסוכר בדם. אבל אדם אשר לא יזריק אינסולין טווח ארוך, בחיים לא יוכל להיות מאוזן גם אם יעשן כל יום כל היום.

אם אדם יזריק את האינסולין ארוך הטווח בשילוב עם קנאביס הוא יכול לצמצם את כמות הזריקות מ6 ל2 ביום. (לא כולל מדידת סוכר)

לא תרופת פלא, אבל שיפור משמעותי באיכות החיים.

ויש לי גם סיפורים על קרוהן, קלוליטיס, אפילפסיה ועוד ועוד..

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

נוקר,

בא נבדיל בין מוצר שנאסר והוחזר לשימוש לבין מוצר שמעולם לא נאסר.

טבק, אלכוהול ומריחואנה קדמו שלושתם בשימוש לכל ממשלה שאי פעם קמה.

לטבק לא היה אף פעם מתחרה בעל גודל אימתני שיתחיל לערער את מעמדו בעולם.

כנ"ל לגבי אלכוהול (למעט אפיזודה טיפשית וקצרה בארה"ב שכלל לא נעשתה משיקולי בריאות).

לקנאביס היה בעבר (תעשיית החבלים והניילון) ועדיין יש (חברות התרופות) אויב עצום וזו הסיבה שמלכתחילה הוא נאסר בכל העולם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ולסיכום,

איך נוקר רואה את המעשנים:

איך המעשנים באמת:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מאיפה מתחילים מה ? לקבל אישור רפואי ?

קודם כל בודקים אם הוא זכאי: http://www.xn--4dbcyzi5a.com/medical-cannabis/%D7%9E%D7%A1%D7%9E%D7%9A-%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%AA-%D7%94%D7%94%D7%AA%D7%95%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%90%D7%91%D7%99%D7%A1-%D7%A8%D7%A4%D7%95%D7%90%D7%99/

אם התשובה היא כן, ואם הוא בקופ"ח מכבי שיקבע תור בהול לד"ר ברקת שיף.

התור אליה לוקח שנה במקרה הטוב אז אם באמת האדם סובל ממחלה כלשהי שיטפל בעצמו (דרך קופ"ח ורופאים מומחים חשוב מאוד תיעוד) ולא יחכה למשיח(ה)

פורסם
אני ברוך ה' לא סבלתי מעולם מחרדות כאלו או אחרות, אבל מניסיון של הרבה מאוד חברים וחברות (זה מפתיע כמה התופעה רחבה) מה שעוזר לדברים האלו הם זנקס/ציפרלקס בשילוב אורך חיים בריא שכולל תזונה צמחונית, עבודה קבועה וסדר יום. אף על פי שזה על סמך עדויות של אנשים, שמעתי את זה מהרבה אנשים.

דר"א זנקס לא נמצא בבדיקת שתן.

אז אני סבלתי, ועדיין סובל.

הדרך הכי טובה להתמודד עם דיכאונות וחרדות זה לא סמים/תרופות. לתת לך כדורים זאת דרך של רופא להיפתר ממך.

קודם כל,

א) אין תרופת פלא, ואין דרך לרפא את זה בצורה סופית. אל תאמין לסרטים הוליוודיים, שבהם אם מישהו מתחיל לצחוק ולספר בדיחות, הוא נרפא מדיכאון. זה משהו שיילך ויבוא, צריך ללמוד לשלוט בזה.

ב) סמים (כולל אלה שמקבלים במרשם רופא) אולי ידחיקו את ההרגשה לזמן מה, אבל הדיכאון יחזור ברגע שההשפעה תחלוף. טיפול תרופתי (כן, כולל החרא הירוק הזה שכולכם כל כך אוהבים, ובטוחים שהוא לא מזיק) הוא טיפול בסימפטום ולא במחלה. כדי לטפל בדיכאון, צריך לראות מה גורם לו (תמיד יש גורם חיצוני), ולנסות לפתור את זה, וזה הרבה יותר מורכב מלהדליק ג'וינט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לי יש שתי תובנות שאני מקבל אותן בתור אמת מוחלטת, תירצו, תקבלו, לא תירצו, לא קרה שום אסון.

1. אף מדינה לא תבצע לגליזציה של מוצר שמסכן את חיי אזרחיה. כאשר אתם טוענים (ללא כל ביסוס) שלגראס יש השפעות עתידיות מצתברות אתם בעצם טוענים שיש מחקרים שמוכיחים את זה ומדינות בארה"ב והולנד מתעלמים מהם בכוונת תחילה. אז תכלס, אין כאלה מחקרים, אם היה צל צילו של מחקר כזה, אף מדינה לא הייתה מעזה לאשר עישון גראס.

2. גראס רפואי משמש הרבה מאוד פעמים רק לטיפול בסימפטומים פריפריאליים של מחלה מסוימת וכמובן אינם מרפאים שום מחלה.

לחשוב שרופא מאשר לחולה לעשן 10-12 ג'וינטים ביום (לדוגמא) רק בשביל שיקבל תיאבון, אבל בסוף ימות מהשפעה של הגראס זה לא פחות ממופרך.

,,,.

אחרי 5 חודשים: קולורדו מגלה את הצד האפל של המריחואנה.

לאחר שנהפכה למדינה הראשונה בארה"ב שמתירה שימוש במריחואנה למטרות הנאה, מקרים של ירי,

התאבדות וילדים שמובהלים לבתי חולים מעיבים על ההתלהבות של קולורדו מהלגליזציה

במארס דיווחה קולורדו על מקרה המוות הראשון הקשור ישירות להתרת מריחואנה לצרכי הנאה, כאשר צעיר אפריקאי בן 19 שהגיע במסגרת חילופי סטודנטים,

לוי תמבה פונגי, צנח אל מותו בדנוור. הוא ושלושה סטודנטים אחרים נהגו מהמכללה שבה למדו בוויאומינג כדי לנסות מריחואנה בקולורדו.

פונגי אכל עוגיות מריחואנה, החל להשתולל וזינק ממרפסת המלון, לדברי המשטרה.

התייחסות.

2 - הרופאים מאשרים על-אף הנזק בשימוש בגראס או במשככי כאבים ממכרים מסיבה אחת - מתן איכות חיים, גם על חשבון בעיות נילוות

מה הטעם בחיים עם כאבי תופת והגבלות, לכן לפעמים עדיף לשלם מחיר מסויים בבהירות מחשבה.

1 - קרא את המחקרים החדשים בהולנד מהשנה האחרונה - הם רושמים בגדול נזקים ישירים בבני נוער עד גיל 20.

ונזקים חלקיים בבוגרים מעל גיל 25, פלשבקים בהפתעה מידי-פעם, ורצון להתכנס פנימה..

אישפוזים, פרנויה, לאות מחשבתית, חוסר רצון להשתלב בעבודה ולימודים, מחשבות אובדניות ועוד.

הם מודעים לכך ומנסים שהשימוש יהיה מבוקר ומעל גיל 25 , כאשר האנשים כבר בוגרים מחשבתית, ויש להם דרך בחיים.

אנשים צעירים או מבולבלים בדרכם, חסרי מסגרת לימודים או עבודה, עליהם ההשפעה היא דו כיוונית, לפעמים מחשבות בהירות ופתיחות מחשבתית .

ומנגד - אפשרות לבלבול רב, התכנסות פנימית וחרדות עם מחשבות אובדניות וחוסר רצון לצאת לחיים האמיתיים..

לא הכל ורוד בממלכת דנמרק.

אחד הסיבוכים של שימוש בקנביס הוא דיכאון מג'ורי (קליני וקשה) עד כדי אובדנות. נמצא כי קנביס מאיץ את התפתחות ההפרעה

וגורם להקדמתה בכמעט עשור.

כלומר, אדם שנדון להיות דכאוני אולם ייקח לו עוד כעשר שנים לפתח דיכאון, יפתחו מייד עם השימוש בקנביס. סיבוך נוסף שתועד הוא פסיכוזות. קנביס מגדיל את הסיכון לפתח פסיכוזות, כאשר בגיל צעיר הסיכון גבוה יותר.

בנוסף תוארו הזיות שמיעה וראיה, פרנויה ואשליות. על כל אלו יש להוסיף מקרים של התפרצות סכיזופרניה עקב השימוש. קנביס מאיץ את התפתחות המחלה וגורם להקדמתה בכשנה וחצי.

קנביס מגדיל את הסיכון לפתח סכיזופרניה או הפרעה סכיזואפקטיבית קבועה פי 2 ביחס לאוכלוסיה. תוארו גם תופעות של דה-פרסונליזציה. בנוסף מינון גבוה עלול לגרום לבלבול, שכחה, אי שקט, התקפי פאניקה וחרדות והפרעה בתפישת המציאות.

לכן צריך לדעת הכל, ולהגביל מעל גיל מסוים ובמצבים מסוימים ( שוטרים חיילים טייסים ).

בקיצור יניב, הייתה עולה עם המשפחה לטיסה להולנד עם טייס סטלן, שהצוות יהיה זה סבבה, אבל גם הטייס!

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

1.היית עולה לטיסה עם טייס אחרי בקבוק שיבס?

יש בכלל מישהוא בעולם שיכול לתקוף את העובדה שקנאביס מטשטש מציאות?

מי שמעשן לא טס, לא נוהג, לא מפעיל ציוד מכני כבד בדיוק אותו דבר כמו בשימוש באלכוהול.

2. נראה לך ברצינות שמישהוא חושב לרגע לאשר מריחואנה לבני נוער?

יש בעיות ידועות ומוכחות של הפרעות נירולוגיות בהשפעת מריחואנה בבני נוער.

עד גיל 21 (חוקית 18 אבל עקרונית, אתה לא יכול לעשן כחייל צה"ל) האיסור צריך להיות איסור מוחלט, בדיוק כמו אלכוהול וסיגריות!

ורק עניינית בנוגע להואא שקפץ מהגג,:

א. נשמע הרבה יותר מתאים לאקסטזי. לא לגרס.

ב. לפני כחצי שנה ישבה בעיר העתיקה טיירת מדרום אפריקה, טעמה טחינה התמוטטה ומתה בו במקום. אולי נאסור גם טחינה בחוק? רגישויות נקודתיות ונדירות אינן סיבה לאסור בחוק, אחרת לא יהיה לנו ביצים, קמח, שקדים, אגוזים, שומשום/ טחינה/ חלבה ועוד מוצרים רבים שהורגים אלפי אנשים מידי שנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אז אני סבלתי, ועדיין סובל.

הדרך הכי טובה להתמודד עם דיכאונות וחרדות זה לא סמים/תרופות. לתת לך כדורים זאת דרך של רופא להיפתר ממך.

קודם כל,

א) אין תרופת פלא, ואין דרך לרפא את זה בצורה סופית. אל תאמין לסרטים הוליוודיים, שבהם אם מישהו מתחיל לצחוק ולספר בדיחות, הוא נרפא מדיכאון. זה משהו שיילך ויבוא, צריך ללמוד לשלוט בזה.

ב) סמים (כולל אלה שמקבלים במרשם רופא) אולי ידחיקו את ההרגשה לזמן מה, אבל הדיכאון יחזור ברגע שההשפעה תחלוף. טיפול תרופתי (כן, כולל החרא הירוק הזה שכולכם כל כך אוהבים, ובטוחים שהוא לא מזיק) הוא טיפול בסימפטום ולא במחלה. כדי לטפל בדיכאון, צריך לראות מה גורם לו (תמיד יש גורם חיצוני), ולנסות לפתור את זה, וזה הרבה יותר מורכב מלהדליק ג'וינט.

כל אחד והדיכאון שלו.

יש דיכאונות שיכולים להופיע לך באמצע החיים משום מקום, וטיפול תרופתי ופסיכולוגי משולב יכול להעלים לך אותו לגמרי.

וכן, "החרא הירוק" שאתה מדבר עליו אכן מטפל רק בסימפטום ולא במחלה, אבל מה רע להעלים את הסימפטומים עד שהמחלה תעבור?

והיא עוברת, וכמובן שאני מדבר על דיכאון שמופיע במפתיע ולא כזה שנמשך שנים ארוכות, לפעמים מגיל ילדות.

פורסם

זה בערך כמו לקבל כדור/סכין ברגל, להתחיל לאכול משככי כאבים כמו טיק טק, כשהדברים הרגילים לא עוזרים, לעבור למשהו חזק יותר (ראה סדרה ד"ר האוס), ולקוות שהרגל תחלים בינתיים.

ואז להתפלא כשיש זיהום, נמק, ואתה מכור לוייקודין. והרגל עדיין כואבת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה בערך כמו לקבל כדור/סכין ברגל, להתחיל לאכול משככי כאבים כמו טיק טק, כשהדברים הרגילים לא עוזרים, לעבור למשהו חזק יותר (ראה סדרה ד"ר האוס), ולקוות שהרגל תחלים בינתיים.

ואז להתפלא כשיש זיהום, נמק, ואתה מכור לוייקודין. והרגל עדיין כואבת.

דווקא אני חושב אחרת :

זה בערך כמו לתפוס שפעת שהחום עולה ל 40 מעלות ומרגישים ממש ממש רע, לוקחים כדורים משככי כאבים ומורידי חום למשך יום יומיים, עד שהמחלה עוברת. רק בשביל לעבור את זה בצורה אנושית ולא לסבול יותר מידי.

פורסם

יש כבר לא מעט מחקרים שמראים שאלכוהול הוא סם הרבה יותר חזק ומסוכן וממכר ממריחואנה :

מחקרים: נהיגה תחת השפעת מריחואנה מסוכנת, אך פחות מאלכוהול

פורסם

גם אלכוהול וגם מריחואנה זה זבל.

אני לא ממליץ לצרוך לא את זה ולא את זה.

פורסם

ליין מן, בתאוריה הכל מושלם ו'עובר חלק' אבל אנו יכולים להתגלח על זקנם של אחרם.

מי שלא יודע במדינת קולרדו כסף שהרוויחו מעסקאות קנאביס חוקיות לחלוטין אינו יכול להיות מופקד בחשבון הבעלים. הכסף הזה נחשב "שחור". חברות המתעסקות בייצור קנאביס על כל נגזרותיו מחזיקות את הכסף במזומן בכספת, משלמים לכולם מעובד פשוט עד מיסים למדינה במזומן.

אם כבר בחרת לצטט כתבה המדבורת אני אוסיף 2 ציטוטים:

"רבות מהבעיות החמורות ביותר של קולורדו עם מריחואנה נובעות מעוגיות, שוקולד וחטיפים אחרים עם מריחואנה, אשר פופולריים במיוחד בקרב תיירים ומשתמשים קבועים."

"עד כה השנה (6.14) הגיעו תשעה ילדים לבית החולים לילדים באורורה לאחר שצרכו מריחואנה, שישה מהם במצב קריטי. ב-2013 כולה, טיפל בית החולים בשמונה מקרים כאלה בלבד."

ישר שקראתי את מה שצוטטת זה מדליק נורה אדומה אדם שבא לנסות קנאביס לוקח ישר עוגייה/עוגה שהוא אינו יודע בוודאות מה בפנים.. זה מסוכן. אתה לא יכול לשלוט במינון וזה מאוד מאוד מסוכן. כשאתה אוכל עוגה יותר קל "לקחת" יותר מידי. אדם שלא הדריכו אותו לצרוך נכון או נתנו לו לסיים חצי קינג סייז בעישון הראשון שלו הוא עלול לעבור סרטים רעים.

דר"א, אם אתה נותן לאדם לצרוך חומר ללא ידיעתו (נותן לו לאכול ספייס קוקי, שהוא מעולם לא לקח שאכטה, בלי ידיעתו) יש סיכוי גדול מאוד שיצטרך טיפול פסיכולוגי/פסיכאטרי לאחר מכן.

נ.ב

באברבנאל ובבי"ח פסיכאטרי ב"ש אין אפילו מאושפז אחד עקב קנאביס.

• תוכן חדש...