Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני אומר, תוך שנתיים הופכים את הקנביס עד כמות מסוימת (5 גרם?) ל"לא מפליל", אולי אפילו יותר מהר.

אתה שולח אותנו כל שבוע לקנות ?! שר הבריאות 2 אתה :lol:

נ.ב

כפיים למשה פייגלין תמכו בו בhttps://www.facebook.com/MFeiglin

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 266
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחברה מודרנית מערבית, הלך הרוחות ומוסכמות משתנות מהר מאוד ולא רק משפיעות על כלל האוכלוסיה אלא גם על הממשלה ועל החלטות שלה.

הממשלה מבינה שאי אפשר להפליל כל מי שיושב בסלון ומעשן ג'וינט.

המשטרה כבר מזמן הבינה שאין לה את המשאבים ובכלל את הרצון לרדוף אחרי מעשנים פרטיים (למרות שאם נפלת על שוטר משועמם, אתה יכול לגמור את העניין עם כתב אישום).

אז חוקי לחלוטין לא יעשו את זה ככ מהר (אם בכלל) בישראל, אבל לכולם ברור שצריך את חלון ההזדמנויות כדי ליצור איזה תקנה שולית שתעקור משורש את ההפללה של "משתמשי קצה".

מאחר וזה עדיין לא חוקי, אני אספר לכם על חבר שלי.

חבר שלי ישב עם עוד חבר שלו מאחורי מסעדה שישבו בה ועישנו ג'וינט.

נעצרה מולם ניידת, יורדים שני שוטרים בתפקיד (לא מתנדבים וכו') רואים שני חברה נורמטיבים, אמצע שנות הארבעים.

"ערב טוב, זה ג'וינט שאתם מעשנים?"

שני החברים שנתפסו על חם ואין להם הרבה מה להכחיש ענו "כן, אנחנו סועדים פה ובאנו מאחורי המסעדה בשביל לא לעשן באמצע רחוב ציבורי, שניינו עם בנות זוג שהן גם הנהגות הביתה כי גם שתינו".

השוטרים: "טוב, אנחנו מבקשים שתכבו את הגוינט ותכנסו למסעדה, חבל להפוך ערב רומנטי לערב במעצר (אעלק)"

אפילו לא שאלו איך קוראים לכם, לא איפה בנות הזוג, לא בדקו אם יש עוד ג'וינט (והיה), אמרנו להם אח"כ, אה... סליחה, החברים אמרו לשוטרים אח"כ שהלוואי ותמיד שוטרים יתנהגו ככה במקרים כאלה, הם ענו שלרוב זה מסתיים ככה. בד"כ זה מסתבך כשאנשים בורחים (ואז סמים ובריחה מהשטרה לא בא לשוטרים בטוב) או מתחצפים ועונים בגסות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הנה בעלי האינטרסים קופצים...חברות תרופות, חברות אלכוהול ואולי עוד עסקנים שלא מתאים להם שקנאביס יהיה חוקי / אי-הפללה.

אגב מעניין מה עמדתן של חברות הטבק בנושא, לדעתי אם קנאביס יהיה חוקי הן יצאו המרוויחות הגדולות מהסיפור (מי לא מכין קססה עם טבק?)

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מהמוצדקות בהקפצות, אם לא ה...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4656901,00.html

חברי כנסת שנבחרו עכשיו לכנסת שאלו אותי מה עמדת המשטרה כיום לגבי הקנאביס, והם התפלאו לשמוע שאני חושב שהגיע הזמן שמשטרתישראל ביחד עם מדינת ישראל תבדוק ותבחן את העמדה המסורתית שלה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יאללה כבר הגיע הזמן: מספיק שאנשים נורמטיביים מסתובבים כאילו הם עבריינים. ואחרי זה שיבחנו גם את המהירות בכבישים [טוב נו, הגזמתי].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הנתון המעניין הוא ש 90% מהנתפסים בשימוש עצמי לא מגיעים בכלל לבתי משפט.

זה בזבוז של כספי ציבור.

אם בין כה וכה לא משלימים את האכיפה, שיעזבו את זה כבר וזהו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מעבר לזה שאני בעד ליגליזציה של מריחואנה למרות שבחיים לא עישנתי אפילו סיגריה רגילה (טוב ניסיתי שתיים שלוש וראיתי שזה לא בשבילי) אני אשמח שעלה ירוק יפסיקו לגנוב קולות של מצביעים שהולכים לפח כי הם לא עוברים את אחוז החסימה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
מעבר לזה שאני בעד ליגליזציה של מריחואנה למרות שבחיים לא עישנתי אפילו סיגריה רגילה (טוב ניסיתי שתיים שלוש וראיתי שזה לא בשבילי) אני אשמח שעלה ירוק יפסיקו לגנוב קולות של מצביעים שהולכים לפח כי הם לא עוברים את אחוז החסימה.

ואני אשמח כשהליכוד יפסיק לגנוב קולות כי האינטרסים של המפלגה לא לעיניי.

או לחילופין, בתור מצביע עלה ירוק, אני אשמח אם המחנה הציוני לא היה גונב לנו את הקולות.

אף אחד לא "גונב קולות", זו מהותה של הדמוקרטיה. כל אחד מצביע למי שהוא רוצה.

הכל עניין של פרספקטיבה.

אם השיטה לא מתאימה, עלה ירוק לא אשמים, אלא השיטה שהונהגה על ידי אלו שנשכרים ממנה (אהמ אהמ).

פורסם

אני באמת לא מצליח לתפוס את גודל הטימטום באכיפה האגרסיבית נגד המריחואנה. זה קצת נראה לי שהמשטרה צריכה את זה בשביל יחסי ציבור, כדי להראות שהיא עושה משהו. כל פעם שתופסים מישהו שמגדל עציץ בבית יש כותרות של "נתפסה מעבדת סמים". הרבה יותר כיף ומתגמל להתעסק עם צפוני שעישן סיגריה מהצמח שלו מאשר עם העבריינים האלימים ברחובות.

מצד שני מחלקים סמים הרבה יותר חזקים מסוכנים וממכרים לילדים בצורה של ריטלין למשל.

אלכוהול וקופאים הם סמים חוקיים אבל חזקים לא פחות, ובן אדם יכול להפוך מסטול בלי סמים רק על ידי זה שהוא לא ישן יומיים.

ואם כבר הזכרתי אלכוהול, תקראו קצת מה גורם הסם הזה לתינוקות של נשים בהריון שצרכו אותו. אפילו מספיקה כוסית אחת בזמן ההריון כדי לגרום לעיוותים ובעיות רבות במוח, זה פשוט מדהים. אבל אני בעד התרה של כל הסמים עם מגבלות חוקיות מסויימות (כמו גיל למשל)

ולמי שהספיק לשכוח, בארה"ב בשנות ה 30 היו חוקים נגד אלכוהול. אסור היה לצרוך ולייצר, תוך כמה שנים החוק הזה ירד כי זה יצר מאפיות ופשע מאורגן סביב האלכוהול , ולא ממש עזר כי אנשים המשיכו לצרוך אותו. זה גרם לביזבוז אנרגיה אדיר של המשטרה ובסופו של דבר כולם היום אומללים.

תנו לאנשים לחיות, שכל אחד ייקח מה שהוא רואה לנכון ושיהיה האחראי הבלעדי על המעשים שלו.

פורסם

כמו בכל סם בין אם זה אנטיביוטיקה, אלכוהול או גראס צריכה מוגזמת גורמת לתופאות לוואי.

אם מישהו חושב שלצריכת קנאביס אין השפעה כלל בטווח הארוך או בצריכה מופרזת, חי בסרט.

• תוכן חדש...