Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צרכני מריחואנה יקרים,

יש לכם הזדמנות לשנות את הגזירה הטיפשית והיקרה,

מחר, מוצ"ש, 21.12 נפגשים כולנו בכיכר רבין, בשעה 19:30.

עצרת ליגליזציה בהנחיית מיכאל הנגבי, בהשתתפות ח"כ משה פייגלין, ח"כ חיים כץ, ח"כ תמר זנדברג, פעילים בולטים כמו אברי גלעד ועוד המון.

בין היתר יופיעו: הג'ירפות, שגיב כהן, פישי הגדול ועוד.

• תגובות 266
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין לי ספק ל-LSD לא פוגע בכולם ואפילו עשוי לעזור לכמה אנשים. לדעתי צריך להיות עם רגולציה כבדה בהרבה מקנאביס (מרשמים רפואיים וצריכה מבוקרת מאוד), לעומתו, מריחואנה לא פוגעת באף אחד בשום צורה - מקסימום אתה חוטף מאנץ' ונרדם.

לידיעתך, LSD הוא עוד יותר בטוח מקאנאביס.

I'll just leave these here.

Drug_danger_and_dependence.png

PIIS0140673610614626.gr4_.lrg_.jpg

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

LSD בטוח בהשלכות הרפואיות שלו, הוא ממש לא בטווח במה שהוא גורם לצרכן להאמין ולעשות.

בתי הקברות מלאים בצרכני LSD שלא מתו מהשפעות הסם אלא מזה שפתאום הם היו משוכנעים שהם מסוגלים לעוף מהפנטהאוס או לצלול עם הדולפינים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
צרכני מריחואנה יקרים,

יש לכם הזדמנות לשנות את הגזירה הטיפשית והיקרה,

מחר, מוצ"ש, 21.12 נפגשים כולנו בכיכר רבין, בשעה 19:30.

עצרת ליגליזציה בהנחיית מיכאל הנגבי, בהשתתפות ח"כ משה פייגלין, ח"כ חיים כץ, ח"כ תמר זנדברג, פעילים בולטים כמו אברי גלעד ועוד המון.

בין היתר יופיעו: הג'ירפות, שגיב כהן, פישי הגדול ועוד.

אם אני לא אהייה מסטול אני אגיע.

איזה כייף לי :)

פורסם
בתי הקברות מלאים בצרכני LSD שלא מתו מהשפעות הסם אלא מזה שפתאום הם היו משוכנעים שהם מסוגלים לעוף מהפנטהאוס או לצלול עם הדולפינים.

אני יכול להבטיח לך שהרוב המוחלט של האנשים האלה לא צרכו LSD אלא הלוסנג'ן אחר, יש המון דברים מהונדסים בשוק שמנסים להיות LSD זול, בדיוק כמו שיש אינסוף נייס גאי.

רק שבמקרה של אלה זה כי מעט מדי אנשים יכולים ליצור LSD אמיתי. הייתה תקופה שמעבדה אחת באירופה הייתה מייצרת יותר מ90% מהLSD לכל העולם.

על LSD אתה יודע טוב מאד מה אמיתי ומה לא, על דברים אחרים הגבול מיטשטש ופה הסכנה מתחילה.

ושים לב למקרא בגרף השני, מראים לך שם על איזה סוגי נזק מדובר, שזו אחת הסיבות שאלכוהול נמצא מעל הרואין וחבריו.

חרא של צלם

פורסם
LSD בטוח בהשלכות הרפואיות שלו, הוא ממש לא בטווח במה שהוא גורם לצרכן להאמין ולעשות.

כן, רק בבית עלמין ירקון יש כ2,500 צרכני LSD שעפו מהפנטהאוס שלהם.

פורסם
שים לב למקרא בגרף השני, מראים לך שם על איזה סוגי נזק מדובר, שזו אחת הסיבות שאלכוהול נמצא מעל הרואין וחבריו.

הציר האופקי בגרף מראה מה היחס בין המנה ה"אקטיבית" (כמה יש לצרוך על מנת לקבל את האפקט ה"רצוי") לבין המנה הקטלנית (אני מניח LD50 או מדד דומה)

למשל במקרה של הירואין נראה שצריכה של פי 6 מהמנה הרגילה עשויה להרוג אותך.

במקרה של מריחואנה הגרף טוען שמדובר בכמות של פי 1000, אם כי אני לא מכיר בכלל נתון של מנת יתר ממריחואנה, למיטב ידיעתי אין כזו.

בכל מקרה אשמח לדעת מאיזה מחקר הגרף הזה נלקח, הוא מעניין.

אה, ושימו לב שהציר האופקי לוגריתמי ולא לינארי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כן, רק בבית עלמין ירקון יש כ2,500 צרכני LSD שעפו מהפנטהאוס שלהם.

כמעט שכנעתה אותי לאחר קריאה מעמיקה בדיון , אני רגע לפני הזקרה LSD .

יש לך מכר שאני אדבר איתו ככה סתם ליתר ביטחון , לבדוק מצב יציבות לאחר שימוש .

הפסקה ושימוש - דריפטים לבדוק אחיזה במציאות .

אם כן אשמח שתעלה אותו לדיון .

בתודה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

במקרה של מריחואנה הגרף טוען שמדובר בכמות של פי 1000, אם כי אני לא מכיר בכלל נתון של מנת יתר ממריחואנה, למיטב ידיעתי אין כזו.

אני חושב שהמנה הקטלנית קיימת רק באופן תיאורטי, בפועל אי אפשר להתקרב אליה אפילו בעישון בלתי פוסק יומם ולילה.

דני

פורסם
הציר האופקי בגרף מראה מה היחס בין המנה ה"אקטיבית" (כמה יש לצרוך על מנת לקבל את האפקט ה"רצוי") לבין המנה הקטלנית (אני מניח LD50 או מדד דומה)

הגרף השני, זה עם העמודים.

ונסה לזרוק אותם לגוגל, אני לא זוכר מאיזה מחקר הבאתי אותם במקור, בימינו אני פשוט מחפש drug charts ומזהה אותן.

ובמריחואנה זה משהו בסדר גודל של עישון של (ויכול להיות שאני לא זוכר בדיוק, אז קחו 10% סטיה) 483 ק"ג במהלך 27 דקות בשביל מנת יתר קטלנית.

חרא של צלם

פורסם

הקפצה עבור נושא קרוב וכואב:

גם האלכוהול בהדרגה מתחיל להיות מוגדר כאויב העם (לא היין, חלילה). זה מתחיל באיסורי מכירה אחרי שעה מסוימת, ממשיך בזכות של כל שוטר לשפוך לכם בקבוק בירה אם אתם שותים ברחוב (כבר קרה למכרים שלי) ועכשיו גם אסור לפרסם, גם באינטרנט.

מי שיפגע מזה אלו הם כמובן המותגים הישראלים הקטנים, שאיש לא יכיר ללא פרסום, ושלא ממש מעניינים את בני הנוער שבדרך כלל פשוט יחפשו את הדבר הנגיש והזול. ניחוש פרוע ופסימי שלי (ולא רק שלי)? זה רק עניין של זמן עד שאלכוהול, חוץ מיין קידוש, יוצא מחוץ לחוק בישראל.

הסיבה? אותה הסיבה שאני טוען שבגללה אוסרים על שימוש בסמים: כשאתה שוהת אתה משאב פחות מועיל למדינה. ולהיות מועיל למדינה זה הכי חשוב. בגלל זה גם לא ממש מפתיע אוית לקרוא שמי שמקדם את החוק הוא הח"כ דני דנון, הלאומן הדגול.

מי שהנושא קרוב ומדבריו אליו, מוזמן לקרוא עוד כאן, כאן וכאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אוסרים על השימוש בסמים כי למדינה אין רווח מזה. המס על אלכוהול מאוד גבוה וקשה להאמין שהם יוותרו עליו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...