Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא מה זה מופרז?

אני מכיר חברים שמעשנים 2-3 ג'וינטים כל יום (זה רק בשעות הערב ולא מערב עבודה/ נהיגה וכו') כבר שנים ומבלי שום השפעה רעה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 266
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה זה לטווח הרחוק?

להמון דברים יש השפעה בצריכה מופרזת לטווח הרחוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הנקודה הייתה שאנשים חיים בלהלה לנד ש"זה מהטבע, הכל סבבה, זרום יא סאחי" (שלא נכנס עכשיו לעניין ההנדסה הגנטית של החומר הפעיל THC בכלל)

באגירה,עצם העובדה שהם מעשנים כל יום כבר מראה על התמכרות,אני מאמין שלא תעשה עליהם עכשיו מחקר,

אבל מה יקרה במידה ולא יהיה להם איך 'להתארגן' אני מאמין שיהיו סממנים שמופיעים אצל כל אדם בעל התמכרות למשהו.

אישית הכרתי אדם שזה השפיע עליו לרעה,בין אם זה פארנויה,נהייה לא אמין,נכנס לבלבלות כשלא היה מה לעשן

כל זה במצב קיצון כי זה היה במסגרת צבאית,בחוץ כאזרח חופשי כמובן שדברים יכולים להתגמד,אבל עצם העובדה שמסגרת מסויימת והתמכרות נפגשים, שם רואים את קשת על כל צבעיה.

אין לי בעיה עם לגליזציה,אבל מתונה ,כלומר שלא נהפוך לאמסטרדם, אלא פשוט שאפשר יהיה להחזיק ולגדל ברמת הצריכה האישית.

im aint no saint.. גם לי יצא לעשן ולא רק לעשן.

בשורה תחתונה יש לציין שלצד יתרונות הלגליזציה יהיו גם חסרונות.

על רפואי אין דיון בכלל,חד משמעית כן.

פורסם
הנקודה הייתה שאנשים חיים בלהלה לנד ש"זה מהטבע, הכל סבבה, זרום יא סאחי" (שלא נכנס עכשיו לעניין ההנדסה הגנטית של החומר הפעיל THC בכלל) שלא נכנס להנדסה הגנטית של עגבניות ואבטיחים שכולם צורכים. וזה 100% טבעי, אפילו הזרעים מגיעים מהצמח עצמו...

באגירה,עצם העובדה שהם מעשנים כל יום כבר מראה על התמכרות,אני מאמין שלא תעשה עליהם עכשיו מחקר,

אבל מה יקרה במידה ולא יהיה להם איך 'להתארגן' אני מאמין שיהיו סממנים שמופיעים אצל כל אדם בעל התמכרות למשהו.ניתן לך, יהיו סממנים. פעם ראית סממן של מכור לחומר שאין לו איך לארגן ? מכור לקריס ? לקוק ? גראס הינו התמכרות פסיכולוגית גרדא אם תקח מי שמעשן קבוע שבוע לוותיקן הוא לא ימות. לא קרוב לזה. תקח מכור לקריס, רק בטיסה הלוך הוא ירצה להתאבד פעמיים.

אישית הכרתי אדם שזה השפיע עליו לרעה,בין אם זה פארנויה,נהייה לא אמין,נכנס לבלבלות כשלא היה מה לעשן

כל זה במצב קיצון כי זה היה במסגרת צבאית,בחוץ כאזרח חופשי כמובן שדברים יכולים להתגמד,אבל עצם העובדה שמסגרת מסויימת והתמכרות נפגשים, שם רואים את קשת על כל צבעים. כל בן אדם שהוא פריק קונטרול ואוהב להיות בשליטה ובמודע לא צריך לעשן קאנביס. אדם שמעשן במסגרת הצבאית תחת כ"כ הרבה לחץ מה חשבת שיקרה ? שזה יפיג לו את כל הצרות ? בשביל זה יש לך סם אחר, זנקס

אין לי בעיה עם לגליזציה,אבל מתונה ,כלומר שלא נהפוך לאמסטרדם, אלא פשוט שאפשר יהיה להחזיק ולגדל ברמת הצריכה האישית. וכמובן חייב גם הגבלות עם עונשים כבדים על סחר לקטינים או עישון בזמן תפקידי מפתח בצבא/משטרה/שב'ס/עובדי מדינה ואיסור על צריכת קאנביס בחלל הפתוח אלא רק במקומות המיועדים לכך. (ובטח שלא להפיל ראש בגינה ציבורית)

im aint no saint.. גם לי יצא לעשן ולא רק לעשן. אם לכאורה טפטפת או הדבקת בול אני מתפלא שזאת צורת החשיבה שלך למען האמת

על רפואי אין דיון בכלל,חד משמעית כן "רפואי" זו פיקציה. מדובר בקנאביס רגיל לכל דבר. אם התכוונת לשימוש לצרכים רפואיים זה כבר היום לא עובד. רופאים במרפאות כאב משמשים כשוטרים ותו לא. פיתרון לא טוב חד משמעית. היום יותר קל להסניף רטלין מאשר לקחת כמה 'סחיבות'

12345

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
הנקודה הייתה שאנשים חיים בלהלה לנד ש"זה מהטבע, הכל סבבה, זרום יא סאחי"

הם מוזמנים לשתות נפט, זה גם טבעי :roll:

אדם שמעשן במסגרת הצבאית תחת כ"כ הרבה לחץ מה חשבת שיקרה ? שזה יפיג לו את כל הצרות ? בשביל זה יש לך סם אחר, זנקס

גם זנקס לא יעזור. ההשפעה תעבור, והצרות יישארו. ובחלק מהמקרים יגיעו צרות נוספות (כמו ביקורת פתע של מצ"ח בבסיס עם בדיקות שתן לכלל החיילים, וזה במקרה הטוב).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם זנקס לא יעזור. ההשפעה תעבור, והצרות יישארו. ובחלק מהמקרים יגיעו צרות נוספות (כמו ביקורת פתע של מצ"ח בבסיס עם בדיקות שתן לכלל החיילים, וזה במקרה הטוב).

אני ברוך ה' לא סבלתי מעולם מחרדות כאלו או אחרות, אבל מניסיון של הרבה מאוד חברים וחברות (זה מפתיע כמה התופעה רחבה) מה שעוזר לדברים האלו הם זנקס/ציפרלקס בשילוב אורך חיים בריא שכולל תזונה צמחונית, עבודה קבועה וסדר יום. אף על פי שזה על סמך עדויות של אנשים, שמעתי את זה מהרבה אנשים.

דר"א זנקס לא נמצא בבדיקת שתן.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מסכים לגבי עניין התלות, תלות במריחואנה היא פסיכולוגית, בסמים אחרים זה כבר נהיה גם פיזי, בכל מקרה אבל,

מריחואנה היא לא abusive, אנשים כן.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
הנקודה הייתה שאנשים חיים בלהלה לנד ש"זה מהטבע, הכל סבבה, זרום יא סאחי" (שלא נכנס עכשיו לעניין ההנדסה הגנטית של החומר הפעיל THC בכלל)

אבל מה יקרה במידה ולא יהיה להם איך 'להתארגן' אני מאמין שיהיו סממנים שמופיעים אצל כל אדם בעל התמכרות למשהו.

כל זה במצב קיצון כי זה היה במסגרת צבאית,בחוץ כאזרח חופשי כמובן שדברים יכולים להתגמד,אבל עצם העובדה שמסגרת מסויימת והתמכרות נפגשים, שם רואים את קשת על כל צבעיה.

אין לי בעיה עם לגליזציה,אבל מתונה ,כלומר שלא נהפוך לאמסטרדם, אלא פשוט שאפשר יהיה להחזיק ולגדל ברמת הצריכה האישית.

im aint no saint.. גם לי יצא לעשן ולא רק לעשן.

על רפואי אין דיון בכלל,חד משמעית כן.

1. קנאביס הוא אחד הצמחים הטהורים היחידים, מבין כל מאות זני הירקות שאנחנו צורכים בסלטים ובארוחות. ככל הנראה לא תמצא משהו יותר אורגני בצלחת שלך מאשר הקנאביס שיש לך בשקית בבית.

2. הבחור שיש לך היכרות אישית איתו, לא עישן קנאביס. הוא אולי עישן טבק מעורבב עם קנאביס, או לחילופין "חשיש ישראלי" (70% חומרים כימיים מסוכנים ואולי 30% חשיש אמיתי, פרגנתי ממש) ואולי אפילו הרע מכל, חשיש ישראלי מעורבב עם טבק. שלא נזכיר "נייס גיא", סם רעיל ומסוכן ביותר, שהגיח לשוק אך ורק בגלל שקנאביס אינו חוקי. בשורה התחתונה, הבחור שאתה מכיר נפגע מהערבוב של חומר שאין לו שום קשר לקנאביס, קרי חשיש ישראלי, עם רעל נוסף, טבק.

הקטע המצחיק הוא שאין דבר כזה קנאביס רפואי. המושג הזה הומצא על ידי משרד הבריאות במטרה אחת: לבדל את הקנאביס של הסטלנים מהקנאביס שמרפא. כשפועל, זה בדיוק, אבל בדיוק אותו דבר. משרד הבריאות לא רוצה לתת גושנפקא רשמית ולהגיד לכל עם ישראל שקנאביס הוא צמח מדהים. אחרת מה הוא ירוויח מזה? איך חברת "שראל", המונופול הישראלי הפרטי-ממשלתי (המצאה יהודית) שמזרים דרכו מיליארדי שקלים על כל תרופה שאתם צורכים בכל בית חולים ממשלתי, תרוויח מזה? הרי קנאביס כל אחד יכול לגדל בבית בעזרת זרעים, מים ושמש, ממש כמו בשיעורי מדעים בכיתה ב'.

פורסם
התגובה של תאגידי התרופות לא איחרה להגיע

"בכל יום אני נתקל בגברים ונשים שעישון גראס פגע אנושות באיכות חייהם ■ הם חיים מג'וינט לג'וינט, הורסים עצמם לדעת - ותמיד מאבדים שליטה"

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001036464

אפשר להחליף את המילה גראס במשפט הזה באלכוהול, סיגריות, ריטלין , וזה יתאים באותה מידה.

פורסם

התכוונתי לגראס לצרכים רפואיים.

הוא כן נבדל כי הוא מבוקר ע"י אנשי מקצוע,pure certified product.

שבלול, לגבי האדם הספציפי,צודק, היה מעורב שם גם חשיש, בעיקר.

הבעיה שאין בשום מקום מחקר ארוך טווח ,תקראו מה קורה "מאחורי הקלעים" כאשר THC מגיע לגוף,

אין לאף אחד ערבות שההשפעה שנגרמת בטווח הקצר,לא משפיעה גם בטווח הארוך למעשן קבוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אפשר להחליף את המילה גראס במשפט הזה באלכוהול, סיגריות, ריטלין , וזה יתאים באותה מידה.

אפשר להחליף גם בבורקסים, ארוחות מקדונלס, קולה, you name it.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
התכוונתי לגראס לצרכים רפואיים.

הוא כן נבדל כי הוא מבוקר ע"י אנשי מקצוע,pure certified product.

שבלול, לגבי האדם הספציפי,צודק, היה מעורב שם גם חשיש, בעיקר.

הבעיה שאין בשום מקום מחקר ארוך טווח ,תקראו מה קורה "מאחורי הקלעים" כאשר THC מגיע לגוף,

אין לאף אחד ערבות שההשפעה שנגרמת בטווח הקצר,לא משפיעה גם בטווח הארוך למעשן קבוע.

1. במה בא לידי ביטוי מוצר מבוקר שלא מתבטא בגידול אחר (שאתה יודע מה מקורו) ?

2. טועה ומטעה. תופעות לטווח ארוך של שימוש אינטנסיבי בקאנביס יכול להתבטא בקטיעת חוט מחשבה לעיתים קרובות תחת השפעה בלבד. להבדיל אלפי הבדלות אם תצרוך קנאביס עם CBD גבוהה וללא THC ההשפעה קטלנית. חפש ביוטיוב should i smoke dope documentary (תחקיר של הBBC אם כבודו מאשר)

3. שבלול - בחייאת איך אפשר לעשן נקי לגמרי ? זה נכבה כל שאכטה... חייב לתת קצת פארש שיסחוב טוב

פורסם (נערך)

1.סוג של ערבות למוצר בטוח,מוצר שגודל במקום ייעודי מבוקר ולא באיזה מרתף מעופש ו \או רוסס בכימיכלים.

2.מה שאתה טוען זו ההשפעה המיידית כלומר טווח ההשפעה בזמן שהחומר הפעיל נכנס לגוף. בטווח הארוך, נניח עישון של 7 שנים על בסיס יומיומי, אין לך תשובות לתת כי זה מצריך מחקר מקצועי ומעקב.

אדם לא יכול להעיד על עצמו במקרה כזה.

עריכה: 2 דקות לתוך הסרטון, היא אמרה שהיא תעשן חודש,לא רלוונטי.

אמשיך לצפות.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם (נערך)
1.סוג של ערבות למוצר בטוח,מוצר שגודל במקום ייעודי מבוקר ולא באיזה מרתף מעופש ו \או רוסס בכימיכלים.

2.מה שאתה טוען זו ההשפעה המיידית כלומר טווח ההשפעה בזמן שהחומר הפעיל נכנס לגוף. בטווח הארוך, נניח עישון של 7 שנים על בסיס יומיומי, אין לך תשובות לתת כי זה מצריך מחקר מקצועי ומעקב.

אדם לא יכול להעיד על עצמו במקרה כזה.

1. מרתף מעופש ? מלא בכימיקלים ? ראית קצת יותר מידי ריקוום לחלום :lol:

תכנס לחנות "היידרו-שופ" הקרובה לביתך ותתרשם קצת בעצמך איך מגדלים את זה. אמרו חז"ל "טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים"

דר"א אם אתה מגדל לעצמך יש לך יתרונות שלא מצויים בקרב מעשני הקנאביס הרפואי. כמו בחירת זן, שיטת גידול, החלטה על גודל המחזור וכו'

2. לא אמרתי שאני מעשן לא יומיומי ולא שבע-שנתי אבל אני מכיר מספיק אנשים שמעשנים מאוד אינטנסיבי במשך הרבה אנשים (חלקם 3-4 וחלקם 20-30) ואתה מוזמן לבוא בזמנך הפנוי ולהתרשם מהחומר האנושי אני מבטיח לך שדעתך תשתנה.

דר"א מה שאני אומר נובע משימוש ממש ארוך כי בהתחלה אתה יותר מידי בHIGH בשביל להתייחס לדברים כאלה. אתה שם לב לזה רק כאשר עישנת הרבה ואינטנסיבי לתקופת זמן ארוכה מאוד

נ.ב

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4504285,00.html

http://www.xn--4dbcyzi5a.com/2014/03/%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99%D7%A2%D7%9C-%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%9F-%D7%9C%D7%A4%D7%98%D7%A8-%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93-%D7%94%D7%91/

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
פורסם

לי יש שתי תובנות שאני מקבל אותן בתור אמת מוחלטת, תירצו, תקבלו, לא תירצו, לא קרה שום אסון.

1. אף מדינה לא תבצע לגליזציה של מוצר שמסכן את חיי אזרחיה. כאשר אתם טוענים (ללא כל ביסוס) שלגראס יש השפעות עתידיות מצתברות אתם בעצם טוענים שיש מחקרים שמוכיחים את זה ומדינות בארה"ב והולנד מתעלמים מהם בכוונת תחילה. אז תכלס, אין כאלה מחקרים, אם היה צל צילו של מחקר כזה, אף מדינה לא הייתה מעזה לאשר עישון גראס.

2. גראס רפואי משמש הרבה מאוד פעמים רק לטיפול בסימפטומים פריפריאליים של מחלה מסוימת וכמובן אינם מרפאים שום מחלה.

לחשוב שרופא מאשר לחולה לעשן 10-12 ג'וינטים ביום (לדוגמא) רק בשביל שיקבל תיאבון, אבל בסוף ימות מהשפעה של הגראס זה לא פחות ממופרך.

אז כאמור, אין שום מחקר בילתי תלוי שמוכיח ולו שמץ נזק שעושה גראס, כל מה שאתם מדברים עליו הוא בסה"כ דיקלום של מחקרי קשקוש שממומנים ע"י חברות התרופות שלצערנו התקבעו בציבור הרחב, בחלק מהמוסד הרפואי ובממשלות העולם כ"אמת מוחלטת".

לשימחת כולנו, בשנים האחרונות כל הגורמים מתחילים להבין שהם הוטעו בכוונת תחילה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...