Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מסכים לכך עם בקרות והגבלות , אבל לא להגיד זה לא משפיע בצורה רצינית.

והורים בדקו ושבו קצר על בני-הנוער שלנו, כאשר ילד מתחרפן גם לאחר שימוש מועט, משפחות נהרסות.

כי להבדיל משתייה, שתה הקיא ישן קם עם כאב ראש , פעם פעמיים הבין את הפואנטה.

שימוש במריחואנה פעם פעמיים כייף, ממשיך עוד פעם, והיום חרדות פחדים אי ריכוז והסתגרות,

הם הודחו מהצבא, היום הם עדיין בבית מטופלים, עם ניסיונות ללא הצלחה לחזור למעגל הלימודים.

אלו חברה ממשפחות מבוססות , המשפחות משתפות פעולה בניהן, מוציאות הון-תועפות על טיפולים רפואיים וויועצים פסיכולוגיים לילדים ולהורים.

וההרגשה שלהם כי הם דפקו לעצמם את החיים, החברים שלהם כבר אחרי צבא, חלקם מטיילים חלקם לומדים.

ואילו הם מפחדים ולא מאמינים בעצמם, מפחדים גם לנהוג לפעמים.

דרך-אגב, גם למדינה ולגורמי הרפואה אין תשובות למצב, בשיחות נשקל לאשפז אותם במוסדות סגורים,

אבל הפחד לגרימת טראומה נוספת מנע זאת, יש מריבות בבית הילדים מתפרצים בצעקות מתסכול, איבדו את כל החברים שהיו להם,

וההורים מרגישים אבודים כי אין להם אפשרות לעזור לילדים שלהם, עם כל הכסף הידע והקשרים שלהם.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 266
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שלא יודע במדינת קולרדו כסף שהרוויחו מעסקאות קנאביס חוקיות לחלוטין אינו יכול להיות מופקד בחשבון הבעלים. הכסף הזה נחשב "שחור". חברות המתעסקות בייצור קנאביס על כל נגזרותיו מחזיקות את הכסף במזומן בכספת, משלמים לכולם מעובד פשוט עד מיסים למדינה במזומן

נ.ב

באברבנאל ובבי"ח פסיכאטרי ב"ש אין אפילו מאושפז אחד עקב קנאביס.

1. ההתעסקות במזומן בלבד היא כי קיים חוק פדרלי בארהב שמחייב לשים יד על כספי סמים ולכן כל תנועה של אשראי מולאמת באופן מיידי.

2. מה אתה אומר, נאושפז אחד?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
התגובה של תאגידי התרופות לא איחרה להגיע

"בכל יום אני נתקל בגברים ונשים שעישון גראס פגע אנושות באיכות חייהם ■ הם חיים מג'וינט לג'וינט, הורסים עצמם לדעת - ותמיד מאבדים שליטה"

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001036464

ועל זה נאמר, חאליק...

אם תשאל מוסכניק, כל מה שהוא יחשוב זה שכל המכוניות מתקלקלות כל הזמן.

קודם כל, מה הסיבה ומה המסובב?

האנשים הללו, שברחו לצריכת מריחואנה, זו המריחואנה שיצרה אצלם בעיה נפשית או שמבנה האישיות שלהם הוא הבעייתי, והשימוש במריחאונה הוא רק סימפטום.

דבר שני, וזו שרלטנות נטו כמשדובר ברופא, כמסויים נתונים במשפטים מעורפלים כמו "אין יום שאני לא נתקל...", אבל לא מביא מספר רציני אחד, זה מראה שיש לו בכוונה מה להסתיר, כי רופא יודע לקרוא נתונים ואת חשיבותם.

ולסיכום, יש גם אנשים שמתמכרים לגלידה והורגים עצמם בריאותית ונפשית בהתמכרות לאוכל, ואנחנו לא מוציאים מאכלים עתירי סוכר מחוץ לחוק. כנ"ל אלכוהול (על אחת פי כמה וכמה, כי נזקיו כבדים הרבה יותר), הימורים (גם החוקיים), ספורט אקסטרים (או סתם טיולי שטח באופניים או חופשת סקי)... לאנשים יש זכות לדפוק לעצמם את החיים (או "לדפוק", תלוי בהשקפה).

ולפעמים יש כאלו שדופקים את עצמם עד כדי צורך לקבלת עזרה.

So be it.

אי אפשר לנהל את כולם כל הזמן, על בסיס מניעה כוללת... וזו גם לא זכותו של אף אחד.

גם לא של מי שהמדינה משלמת לו כסף לעזור למי שצריך עזרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היי,

ראיתי את השרשור לראשונה היום אז שאלתי את דודה שלי מה היא חושבת על זה. (היא מקבלת רפואי).

תכלס אני לא הבנתי איזו בדיוק בעיה יש לה אבל היא ממש מוגבלת בגלל הכאבים בתנועות ידיים שלה.

היא קיבלה לפני +- חודש גראס רפואי, היא מעשנת שתי שאחטות ליום, והיא טענה שזה בהחלט

עוזר לה ולא מפסיקה להודות על זה שזה אושר לה.

היא מסוגלת עכשיו לגלגל קובה בשישי, לנקות קצת יותר את הבית, וכו', ובעיקר לישון כמו בן אדם ולא להתפוצץ מכאבים.

היא לא בעד סמים חופשיים אבל ללא ספק להקל את הקבלה לאנשים מזקוקים לזה מבחינה בריאותית.

אם למישהו יש שאלות\מענות, אני אשמח להעביר לה ולהחזיר תשובה.

רועי

פורסם

יש בערוץ דיסקברי סידרה "ההתמכרות הביזארית שלי", יש שם אחת שיוצרת נזק מטורף לכבד כי היא מכורה ל...אבקת כביסה (כן היא אוכלת את זה) ולא פחות משלושה פרקים שונים (שאף אחד מהם לא ראיתי יותר מ 3-4 דקות) של כאלה שמחרבנים על עיתון ואוכלים את זה (איפושהוא בין הנחת העיתון על הרצפה לבין פתיחת חגורת המכנסיים, אני כבר בערוץ אחר).

לא אבקת כביסה ולא צואת אדם מוכרים כחומרים ממכרים, זה האישיות המאוד "מיוחדת" של אותם אינדיבידואלים שהופכת מוצר תמים ל"חומר מסוכן" (מה שבאנגלית נקרא SUBSTENCE ABUSE).

אז לא ארחיק לכת עד ללקרוא לקנאביס "חומר תמים" אבל הוא בהחלט הרבה יותר תמים ממה שחלק מהאנשים מנסים למכור לכם.

רועי,

אני חושב שלגלגל קובה היא יכולה בגלל התרגול של גלגול הג'ויינטים! :lol:

שמח לשמוע שזה עוזר לה.

פורסם

כי להבדיל משתייה, שתה הקיא ישן קם עם כאב ראש , פעם פעמיים הבין את הפואנטה.

לא לגמרי נכון, אחרת המושג אלכוהוליזם לא היה קיים.

צריכת אלכוהול פשוט, בניגוד למריחואנה, היא משהו שמקובל חברתית בעולם מערבי (שישראל היא חלק ממנו), לכן אתה לא מרים גבה כשמישהו שותה בירה עם חברים אחרי העבודה, או דופק שוט וודקה לפני ארוחת ערב "בשביל התיאבון".

לאלכוהול יש השפעות לא פחות מזיקות לטווח ארוך, מאשר למריחואנה, וזה יכול לדפוק את המוח ואת הכבד יופי יופי.

מריחואנה, לעומת זאת, זה משהו שהוא בגדר טאבו אצל רוב האנשים, וגם יצא ככה שזה לא חוקי, לכן כל ההמולה סביב זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

דרך-אגב, גם למדינה ולגורמי הרפואה אין תשובות למצב, בשיחות נשקל לאשפז אותם במוסדות סגורים,

אבל הפחד לגרימת טראומה נוספת מנע זאת, יש מריבות בבית הילדים מתפרצים בצעקות מתסכול, איבדו את כל החברים שהיו להם,

וההורים מרגישים אבודים כי אין להם אפשרות לעזור לילדים שלהם, עם כל הכסף הידע והקשרים שלהם.

אייל.

כיום אדם עם בעיה לא יכול להיגמל בארץ אלא אם כן יש לו 6 ספרות מונחות בצד. אפילו אם תבוא לקבל ייעוץ אצל הפסיכאטר העירוני, חד פעמי, תתוייג כל חייך כ'מכור'/'נרקומן' (לא יודע מה הם רושמים בדיוק).

לא לפנות בשום פנים ואופן לשום שירות מדיני (או זרוע של המדינה) כי זה יכול להרוס את חייו של אותו אדם עם בעיה. אם קיים דבר כזה אתם מוזמנים לפנות אליי לפרטי ואנסה לעזור

1. ההתעסקות במזומן בלבד היא כי קיים חוק פדרלי בארהב שמחייב לשים יד על כספי סמים ולכן כל תנועה של אשראי מולאמת באופן מיידי.

2. מה אתה אומר, נאושפז אחד?

1. טונות מזומן במקום שידוע מראש זה פירצה לגנב ואין ספק שמישהו יכול למות

2. אחרי ד"ר ברוך פרש לא יודע אם בא לי :lol:

אני חושב שלגלגל קובה היא יכולה בגלל התרגול של גלגול הג'ויינטים! :lol:

שמח לשמוע שזה עוזר לה.

מי שיודעת לגלגל קובה אין מצב שתבקש את הקנאביס מגולגל :-D

רועי, שמע מאוד לשמוע שזה עוזר אך אין זה מפתיע אותי. במקרה של כאבים זו באמת תרופה מעולה ויעילה.

כנראה היא לא צרכה קאנביס בחייה כי 2 שאכטות זה די מעט אבל עדיף ככה שהיא לא תפתח סיבולת לחומר.

גם אלכוהול וגם מריחואנה זה זבל.

אני לא ממליץ לצרוך לא את זה ולא את זה.

בשימוש נכון קאנביס יכול להועיל לך מאוד, אני יודע טוב מאוד שזה לא יותר מ"פלסטר". אבל כמו שבטח ידוע לך עדיף לאדם בדיכאון/חרדה לנסות לנהל מערכת יחסים רצינית עם מישהי וזה ביחד עם סדר יום וטיפול תרופתי/הרבלי אפשר לחיות עם הדיכאון באיכות חיים טובה מאוד.

עכשיו בוא תגיד לי אתה בתור מישהו שמכיר את זה, נניח ואותו פלוני שסובל מדיכאון/חרדה מחליט לאסוף את עצמו בידיים ולהתחיל לחיות באמת (ואתה יודע כמה קשה זה)

והוא מחליט לצאת ולאחר הכל סוף סוף אוזר אומץ וניגש למישהי. עכשיו לא חסר פה בחורות חצופות ונניח שהיא מנפנפת אותו בגסות.

האם באותו רגע היית מעדיף שיהיה לידך קאנביס או לא ?

כל זה מבוסס על סיפור אמיתי ^. הבן אדם נכנס להתקף קשה לקח זנקס וציפרלקס כמו טיק טאק ולא הצליח להירגע כמה שעות טובות. עד שיצא מהחרדה הקשה (שנראית לעין) היה כמה חודשים כבוי לחלוטין ולא הסכים לצאת מהבית למעט לעבודה.

עם קנאביס זה לא היה קורה. חד משמעית.

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הקטע המצחיק הוא שאין דבר כזה קנאביס רפואי. המושג הזה הומצא על ידי משרד הבריאות במטרה אחת: לבדל את הקנאביס של הסטלנים מהקנאביס שמרפא. כשפועל, זה בדיוק, אבל בדיוק אותו דבר.

אתה מודע לעובדה שיש סוגים וזנים שונים בעלי השפעה שונה?

מילים כמו sativa, indica, ruderalis, hemp אומרים לך משהו? הם בדיוק, אבל בדיוק אותו דבר?

פורסם

עכשיו בוא תגיד לי אתה בתור מישהו שמכיר את זה, נניח ואותו פלוני שסובל מדיכאון/חרדה מחליט לאסוף את עצמו בידיים ולהתחיל לחיות באמת (ואתה יודע כמה קשה זה)

והוא מחליט לצאת ולאחר הכל סוף סוף אוזר אומץ וניגש למישהי. עכשיו לא חסר פה בחורות חצופות ונניח שהיא מנפנפת אותו בגסות.

האם באותו רגע היית מעדיף שיהיה לידך קאנביס או לא ?

אני מעדיף לא להגיע למצבים כאלה, יש לי סדרי עדיפויות אחרים בחיים, וזוגיות זה לא חלק מהם. אני שמן, מכוער ועני, ידוע לי שאקבל דחייה, אז למה לבזבז אנרגיות על זה? [emoji12]

אבל נניח ונכנסתי למצב ההיפותטי הזה.

קנאביס מצידי שיהיה או לא יהיה לידי, לא באמת אכפת לי, אני לא מעשן את זה גם ככה, אז לא נראה לי שיהיה מצב שיגרום לי להדליק ג'וינט.

מה שכן, מצב כזה היה גורם לי להתבאס חזק, להסתגר בעצמי, ואולי אפילו להגיע למחשבות אובדניות, אבל לסמים זה לא ידחוף אותי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה מודע לעובדה שיש סוגים וזנים שונים בעלי השפעה שונה?

מילים כמו sativa, indica, ruderalis, hemp אומרים לך משהו? הם בדיוק, אבל בדיוק אותו דבר?

המפ אינו מכיל THC (כן הוא מכיל כמות מאוד מזערית). זה מיוצר לשימוש תעשייתי. בתקופת המנדט הבריטי לפני תקופת הקצירה של הפרחים היו מגיעים החיילים הבריטים וגזרו את כל הפרחים (מה שמעשנים) והשאירו את ההמפ (הגבעולים) לשימוש תעשייתי.

ruderalis זאת מילה שלא הכרתי לאוטומטים (אני אנגלית מינוס), זן שיכול לגדול בתנאים קיצוניים. בטיול לגאורגיה ראיתי מלא כאלו פרוסים חופשי.

סאטיבה ואינדיקה לא לדעת את ההבדל זאת זילזול במעשן :lol:

מה שכן, מצב כזה היה גורם לי להתבאס חזק, להסתגר בעצמי, ואולי אפילו להגיע למחשבות אובדניות, אבל לסמים זה לא ידחוף אותי.

אחרי שאמרת דבר כזה, אני מבין שאני נופל על אוזניים ערלות. תראה מה אתה אומר שזה יכול לגרום (וממה שאני ראיתי זה גורם בהחלט ואפילו יותר), ואני אומר לך ש2-3 שאכטות יכולות לתקן את זה. כנראה עלות-תולעת זה דבר מאוד אינדיבידואלי.

נכון שזה יחזור ולא יעלם, אין תרופות קסם. אבל ברגעים כאלו אדם עם דיכאון או חרדות צריך תרופה שתשפיע מהר כי התוצאות יכולות לנוע משבוע לא לצאת מהבית עד פגיעה פיזית בעצמו. אז למה שזה יקרה ? עדיף לעשן קצת, קצת תמיכה חיובית מהבן אדם שאתה סומך עליו, ויותר קל לצאת מזה.

והכל פה מניסיון אני לא מסתמך על שום השערה שאני כותב על נושא הקנאביס אינני רופא.

http://www.themarker.com/news/health/1.2635209

זה צירוף מקרים או יש פה משת"פ של דהמרקר ? :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
ואני אומר לך ש2-3 שאכטות יכולות לתקן את זה.

נוסה, ולא עובד. בגלל זה אני אומר שזה חרטא.

כמו מוכרי הרבלייף, עשיתם מזה תרופת פלא לכל מחלה ידועה ולא ידועה.

פורסם

קנאביס רפואי נותנים באופן מדוייק לטיפול סימפטומטי בבעיות.

אני מכיר מישהי, תושבת חוץ, שמעשנת נוזל עם סיגריה אלקטרונית, כדי לישון.

זה הרבה יותר בריא מכל פתרון אחר (תרופות מרדימות הן מאוד ממכרות ובעיתיות לכן לשימוש).

דרך אגב, דיכאון קליני הוא לא משהו שאתה יכול לחוות עליו דעה, אם אתה חולה בזה.

להגיד, קח קנאביס להתעודד... לטעמי זו הגישה הגרועה ביותר לשימוש בסמים. סמים (או תרופות) זה לא פלסטר, ששמים בלי מחשבה. זה אמצעי, עם יתרונות וחסרונות, ואם המטרה היא לטפל, צריך לעשות זאת באופן מקצועי, מבוקר ומושכל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נוסה, ולא עובד. בגלל זה אני אומר שזה חרטא.

כמו מוכרי הרבלייף, עשיתם מזה תרופת פלא לכל מחלה ידועה ולא ידועה.

תפסיק, באמת שתפסיק!

לא מתאים לך? אל תעשן, ברור שאף אחד לא יכריך אותך אבל אל תכניס לנו מילים לפה שלא רק שלא אמרנו אלא מהרגע הראשון אמרו פה כולם שקנאביס לא מרפא שום מחלה, רק מקל סימפטומים מסויימים.

• תוכן חדש...