Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השירוש הזה פשוט:

sticker,375x360.png

בשביל רגעים כאלה אני משוטט בפורום :-D

וישקר כל מי שיגיד שהוא לא חושב כמוני!

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך עשית לי חשק להונדה עם ק"מ עצום ויד גבוהה במחיר קרוב למחירון רק בגלל שיש לה חלון בגג!!! :lol: :lol:

יצאת פראייר אבל לא נורא,כולם עושים טעויות.

רכב הכי אמין אמרת?הייתה לי סובארו אימפרזה 2001 לפני שנתיים וקצת.

קניתי אותה עם 140 היא נסעה עוד בערך 250 אלף,הוחלף מנוע(מפירוק) והיא המשיכה לסוע,החלפתי מידי פעם שטויות אבל הרכב היא מאוד אמין והיה נחמד לנהוג בו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה עדיף בעקרון : רכב שהוא יד שניה עם קילומטראז' גבוה אבל הידיים כולן פרטיות ? או רכב שהוא יד שניה עם קילומטראז' נמוך אבל הוא היה בליסינג ואז יד פרטית ?

שאלה נוספת, איך אני יכול לדעת בכמה קילומטראז' הרכב הועבר ליד השניה ?

ושאלה אחרונה: האם יש אפשרות לראות שהרכב עבר טסטים בזמן ? (כשהנהג לא שומר רישיונות רכב קודמים...)

תודה

פורסם

1) עדיף רכב כמה שיותר שמור ומטופל. קילומטרז' וידיים זה לא אינדיקציה לשום דבר.

יש רכבים עם ק"מ יחסית גבוהה ו4 ידיים שטופלו ונשמרו כמו שצריך, ויש כאלה שעברו 2 ידיים עם ק"מ נמוך אבל היו בידי אנשים מעשנים עם נטייה ל"תאונות חנייה" והרבה ילדים קטנים שהשאירו חותם בכל חלק ברכב.

צריך להשוות שני רכבים ספציפיים, אין "עדיף בעיקרון".

2) אם יש ספר טיפולים מסודר אתה תראה פחות או יותר מתי הרכב עבר ידיים לפי השמות בחשבוניות.

3) מה זה משנה אם הרכב עבר מבחן רישוי שבוע לפני או שבוע אחרי שהיה אמור?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אין תשובה חד משמעית לשאלה שלך, למה? כי היא לא רצינית.

רכב משנת 2000 שעבר שלוש ידיים מאז שיצא מליסינג כבר לא זוכר מה עבר בתקופת הליסינג וזה כבר לא רלוונטי. מחירו בפועל נקבע פחות לפי מספר ידיים אלא יותר לפי מצבו הכללי.

רכב בן 5 שיצא מליסינג לפני שנתיים עם ק"מ גבוה למשל מקבל הפחתה משמעותית יותר במחיר, בגלל המחירון שלו עדיין גבוה ואותם אחוזי הפחתה נמדדים בסכומים משמעותיים יותר.

אתה לא יכול להשוות רכב בן 14 לרכב בן 5 ולקבל את אותה ה"משוואה".

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם אין ספר טיפולים ואין היסטוריה מתועדת במוסך האופציה היחידה היא הרישום ברישיון הרכב (שלרוב כלל לא מדויק)

בעל הרכב (בלבד) יכול לגשת לעמדת רשיומט ולקבל תדפיס של היסטוריים ק"מ כפי שתועדה במועדי הטסט.

.. ואם אתה מראש יוצא מנקודת הנחה שהמוכר הזה שקרן ומחסיר ממך פרטים חשובים - עבור לרכב הבא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם.

האם מבחינתי כקונה יש הבדל בין רכב שנתון 2010 עם 80,000 קילומטר (ואז יוצא כ20,000 לשנה ויחסית סביר)

לרכב שנתון 2012 עם 80,000? ואז שנתון פר שנה גבוה יותר...

פורסם

עדיפות כמובן לרכב 2012,אולי לק"מ/שנה הוא נסע יותר אבל המכלולים חדשים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא משנה,עדיין הרכב עבר את אותה כמות הק"מ.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא בטוח שזה נכון.

לדעתי יש משמעות לצורה בה הק"מ הללו נגמעו.

כאשר הם נצברו בתקופה כ"כ קצרה, זה בהחלט יכול להרתיע. זה אומר עומס בלתי פוסק ועל גבול הלא סביר (לבנזין), עירוני ובין-עירוני.

ואחרי שכל זה נאמר, בכ"ז הייתי מעדיף 2012.

פורסם

מצד שני לרכב ישן יותר יהיה אותה כמות של ק"מ בנוסף לחלקים שיהיו ישנים יותר.

• תוכן חדש...