Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ניראה לי שמיצינו לא? מחר אני עושה העברת בעלות על ההונדה הישנה שלי ונפרד מימנה לאחר 3 שנים יפות, אז יחי ההונדה החדשה עם הסנרוף והקילומטרג' הגבוה :-D

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עזוב את המחירון, תראה לי אחד חוץ מפות"ש שישלם שקל נוסף על סאנרוף.

אם זה לא משהו מוגזם שהמוכר דורש 1000 ש''ח+ בגלל הסאנרוף וידרוש עוד גג 300-400 שקלים למחירון אני אוסיף וגם אזמין אותו לקפה ונלחץ ידיים וניפרד לשלום.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

תתחדש, הרכב נראה שמור.

קנית במחיר גבוהה ועובדה שלא ידעת שמורידים מחירון על ק"מ. כי עם קנית ב-14 פחות מ-64 אב על פי המחירון הייתה צריך לשלם 43.

העיקר שאתה שלם עם עצמך.

וטיפ לכולם- רכב זה לא השקעה מכל סוג שהוא אלה הנאה או מצרך שיש לו פחת גבוהה או נמוך שמגולם תמיד בהורדה. אני קניתי שברולט והמחירון צונח כצניחה חופשית. אני נהנה מהרכב וכל מי שנכנס אליו מתפלה. תראו מה קורה למסכנים עם המזדות מדגמים 2007-8 שחברות ליסינג גומרות אותם עם המבצעים. אז הכול יחסי בחיים.

סע בדרכים טובות.

החיים הם כמו....

פורסם

ולבחור שרשם שהיה משלם לא יותר מ35K על סיויק 2007 תן לי להיות בוטה ואפילו מאוד, אתה ח-י בסרט שכשל בהפקה ואתה חייב להחזיר אותו דחוף.

אתה לא תוכל להשוות סיויק לאף משפחתית בסגמנט יש לה את העליונות בכל דבר כמעט אם זה מנוע\כוח\אבזור והדבר שהכי בא לידי ביטוי במשפחתית שקצת מתחילה לצבור ותק על הכביש והוא א-מ-י-נ-ו-ת דבר שאין לחצי מהגרמניות\צרפתיות בסגמנט וגם מתחיל לפגוע בחלק מהיפניות.

לא אומר שהיא תהיה שווה מעל 70 אבל גם לא 35, המחיר מחירון אכן משקף את מה שהרכב הנ''ל שווה מבחינת ההוצאות שהוא שיחסוך לך בטיפולים בטיפולים מיותרים.

נראה לי ששאפת יותר מדי גזי פליטה מהאגזוז של ההונדה שלך, במחיר המחירון של ההונדה שלך, אתה יכול לרכוש רכבים מתחרים בשנתונים 2009, 2010!

אבל בסדר שכנוע עצמי וחשיבה חיובית הם תכונות טובות.

עכשיו אני מבין שהדפוק כאן הוא לא יצחק לוי, אלא שהוא רק נותן תמונת ראי על לקוחות הונדה ״המיוחדים״ (לא רוצה לפגוע באף אחד).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מה הסיכוי לדעתכם למכור את הרכב או כל רכב לפי מחירון משוקלל? :|

לפני שנה, מכרתי את הגולף הקודמת תוך שבוע, במחירון משוקלל.

אבל, היא היתה במצב נדיר.

שנת 2001, ללא תאונות 110K ק"מ אחרי שיפוץ גיר אצל ספי עם קבלות.

4 צמיגים חדשים, של תוצרת ידועה וכו'.

הראשון שלקח אותה לבדיקה, חטף אותה:-P

פורסם
לפני שנה, מכרתי את הגולף הקודמת תוך שבוע במחירון משוקלל.

אבל, היא היתה במצב נדיר.

שנת 2001, ללא תאונות 110K ק"מ אחרי שיפוץ גיר אצל ספי עם קבלות.

4 צמיגים חדשים, של תוצרת ידועה וכו'.

הראשון שלקח אותה לבדיקה, חטף אותה:-P

גם אני מכרתי גולף דור 5 בקלות במחירון מעל מחירון משוקלל, אבל עוד הפסדתי עליה כסף, קניתי אותה ב 58 אלף, והוספתי עליה דבל דין וחיישני רוורס וצבעתי פגוש אחורי ופסי קישוט בשחור (כי הם היו דיי דהויים) בקיצר הגעתי ל 60 אלף +

ומכרתי אותה במחירון משוקלל + 1000 שקל נוסף על הדבל דין שהשארתי ברכב שעלה לי 2000 שקל יד שניה בניילון (הבחור הזמין מחול לסקודה שלו אך זה לא התאים לו אבל זה כן התאים לגולף דור 5 שלי אחד לאחד תואם למקור)

פורסם
אם זה לא משהו מוגזם שהמוכר דורש 1000 ש''ח+ בגלל הסאנרוף וידרוש עוד גג 300-400 שקלים למחירון אני אוסיף וגם אזמין אותו לקפה ונלחץ ידיים וניפרד לשלום.

אחי תגיד כמה אוכלת לך ההונדה? איזה שנה היא וכמה קילומטרג' היא עשתה?

פורסם
נראה לי ששאפת יותר מדי גזי פליטה מהאגזוז של ההונדה שלך, במחיר המחירון של ההונדה שלך, אתה יכול לרכוש רכבים מתחרים בשנתונים 2009, 2010!

אבל בסדר שכנוע עצמי וחשיבה חיובית הם תכונות טובות.

עכשיו אני מבין שהדפוק כאן הוא לא יצחק לוי, אלא שהוא רק נותן תמונת ראי על לקוחות הונדה ״המיוחדים״ (לא רוצה לפגוע באף אחד).

2009-2010 כאשר בפועל דיברנו על משפחתיות בשנתון זהה לשל הונדה 2007? או וואו הבנת הנקרא!

אז גם אני יכול לקנות 3-4 הונדות במחיר של בימר אחת חדשה, אבל איפה כאן הקשר?!?, אז זהו שאין קשר, ואני לא יודע איזה רכב שנת 2010 שיכול לקרוא לעצמו מתחרה ניתן לקנות במחירון של 60K.

אחי תגיד כמה אוכלת לך ההונדה? איזה שנה היא וכמה קילומטרג' היא עשתה?

סביבות ה1-14\15.5 אבל זה כי אני נוסע מחוץ לעיר 95% מהזמן אני עובד מחוץ לעיר והדרך שאני עושה היא הלוך וחזור לעבודה ולפעמים בסופ''ש אני קצת בעיר.

אם אתה מעוניין בנתון בתוך העיר אני יכול להגיד לך שאם לא תשתגע ותתן לחיצות מרמזור לרמזור ותסע נורמלי תגיע ל1-10.5 בערך.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
מחיר המחירון של ההונדה סיביק גבוה יותר משל מקבילותיה המשפחתית מכמה סיבות.

1. יש לה מנוע 1.8 ולא 1.6. לדעתי הנפח לא צריך להגיד יותר מדי במקרה הזה. היא די חזקה ודי נעימה מבחינת מנוע, בטח שביחס לרוב המתחרות 1.6, אבל לעומת המנועים הגדולים שלהם (שהמחיר שלה קרוב מדי אליהם) היא מחווירה מבחינת תמורה למחיר למעט צריכת דלק טובה יחסית (לא ברמה של שמיים וארץ גם ככה...).

2. יש לה תיבת הילוכים בת 5 מהירויות. אולי הסיבה היחידה שמצדיקה מחיר גבוה יותר...

3. הסיביק מכונית איכותית ואמינה להפליא, ללא אף "מחלת ילדות". טויוטה קורולה, סובארו אימפרזה או מאזדה 3 לא יהיו פחות אמינות. הכל יכול להשתנות לפי אופן הטיפול (אם כבר הזכרנו טיפולים אז הסיויק דווקא היקרה לטיפול מכאן). בשורה התחתונה אף אחת מהן לא רגישה מדי לתחזוקת שבר. מבחינת איכות, אני לא רואה יתרון משמעותי, או בכלל. החומרים דומים לאלו שבקורולה, ב-3 או בפוקוס. ההרכבה מצוינת לעומת זאת (אבל גם אצל המתחרות).

4. היא מצויידת ומאובזרת היטב. 4 כריות אוויר בלבד, אין שליטה מההגה, אין ביטול כרית אוויר לנוסע. משפחתיות אחרות מציעות את זה כסטנדרט

אני דווקא חולק עליך. הסיויק יקרה מדי לטעמי, המחיר שלה מתקרב למחיר של המשפחתיות 2.0, ואני לא רואה סיבות מיוחדות להעדיף אותה לעומת הגרסאות החזקות יותר של המשפחתיות האחרות כמו המאזדה 3 והפורד פוקוס 2L. לעומת הגרסאות הפשוטות (1.6 ליטר) היא עדיפה מבחינת יחידת ההנעה, אבל היא יקרה מהן בצורה מוגזמת.

אני מאלה שחושבים שהסיויק היא בהחלט מכונית מצוינת והיא מהטובות שביפניות בקטגוריה שלה מבחינת הרגשה בתא נוסעים, נוחות ומנוע-גיר. אבל התמחור שלה גם כחדשה, וגם כמשומשת מוגזם. משפחתית עם מנוע גדול יותר יתנו תמורה מעולה למחיר בהשוואה אליה. היבואן הצליח למתג את הונדה סיויק כמשפחתית פרימיום, במציאות (לפחות לטעמי) זה לא כך.

פותה"ש רכשת רכב טוב, תהנה ממנו. אז נכון שזאת לא הייתה הבחירה הכי חכמה וק"מ גבוה שכזה יגרום להרבה אנשים בעתיד לדלג על הרכב שלך, אבל כל עוד אתה נהנה ממנו, מה אכפת לך מה אומרים? תטפל בו כמו שצריך ושיהיה לך בכיף. כמעט אף אחד לא מרוויח מהרכב שלו במכירה, זה לא נדל"ן. תשתמש, תהנה ויש לך עוד זמן עד שיגיע הזמן למכור.

פורסם
2009-2010 כאשר בפועל דיברנו על משפחתיות בשנתון זהה לשל הונדה 2007? או וואו הבנת הנקרא!

אז גם אני יכול לקנות 3-4 הונדות במחיר של בימר אחת חדשה, אבל איפה כאן הקשר?!?, אז זהו שאין קשר, ואני לא יודע איזה רכב שנת 2010 שיכול לקרוא לעצמו מתחרה ניתן לקנות במחירון של 60K.

סביבות ה1-14\15.5 אבל זה כי אני נוסע מחוץ לעיר 95% מהזמן אני עובד מחוץ לעיר והדרך שאני עושה היא הלוך וחזור לעבודה ולפעמים בסופ''ש אני קצת בעיר.

אם אתה מעוניין בנתון בתוך העיר אני יכול להגיד לך שאם לא תשתגע ותתן לחיצות מרמזור לרמזור ותסע נורמלי תגיע ל1-10.5 בערך.

אז הצריכה שלי בסדר, עוד לא עשיתי טנק מלא אפילו, אבל תדלקתי כבר פול ולפי הנקודות שבנתיים ירדו לי ממד הדלק, (יש 20 נקודות ברכב אתה בטח יודע על מה אני מדבר) אז לפי החישוב שלי אמור לצאת 1.9-10, הנסיעות שלי הם 95 אחוז רק בעיר בניגוד אלך, אנשים אומרים לי היא עושה 1.14-15 ואני לא מבין איך לפי החישוב שלי זה מגיע ל 1.9-10 עכשיו אני מבין שמדובר בבין ערוני, אפילו דיברו איתי על 1.18 ! זה כבר נשמע הזוי.

וcars-@-lover תודה גם לך.

פורסם
זה כבר נשמע הזוי.

זו כבר פעם שניה, שמידע בסיסי נשמע לך ״הזוי״.

לדעתי אתה לא משתמש במילה הזו בהקשר הנכון שלה.

ובמקום להעלות לי את המחירון הוא מוריד לי אותו ב 12,700 אלף ש''ח

חוצפה ממדרגה ראשונה או לפחות שניה, ולא מבית קרקע, מישהו יודע מה המספר טלפון שלהם אני חש רצון לנזוף.

אתן לך דוגמא לשימוש נכון למילה ״הזוי״.

מישהו מתקשר ״לנזוף״ במוקד של המחירון, ומתלונן שהשקלול מוריד לו מחיר, כי יש לו רכב שעבר מעל 200 אלף קמ.

אני חושב על הנציג שרות שאמור לקבל ממך את ה״נזיפה״ הזו.

זה הזוי.

הוא ישר יחפש מצלמה נסתרת ויחשוב שמותחים אותו.

אתה קורה לו חוצפן. הוא לא יבין. ואמור לענות לך בשירותיות. זה הזוי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בתור אחד, שיש לו בבית מכונית כזו, דבר אחד אני לא מבין:

קיימות שתי גרסאות איבזור - LS ו-ES, כאשר האחרונה, היא הבכירה והיא בעלת הגג הנפתח המקורי (ועוד תוספות מעניינות).

האם פותח השרשור בטוח שהגג הנפתח, מקורי?

פורסם
אז הצריכה שלי בסדר, עוד לא עשיתי טנק מלא אפילו, אבל תדלקתי כבר פול ולפי הנקודות שבנתיים ירדו לי ממד הדלק, (יש 20 נקודות ברכב אתה בטח יודע על מה אני מדבר) אז לפי החישוב שלי אמור לצאת 1.9-10, הנסיעות שלי הם 95 אחוז רק בעיר בניגוד אלך, אנשים אומרים לי היא עושה 1.14-15 ואני לא מבין איך לפי החישוב שלי זה מגיע ל 1.9-10 עכשיו אני מבין שמדובר בבין ערוני, אפילו דיברו איתי על 1.18 ! זה כבר נשמע הזוי.

וcars-@-lover תודה גם לך.

1.18 לא כזה הזוי, סיויק שתוחזקה יפה בנסיעה ארוכה מחוץ לעיר בלי יותר מידי לחיצות נסיעה רגועה שלא תעלה על 100-110 קמ''ש לסירוגין תצליח להניב גם את הנתון הזה.

אני פעם השגתי 1-16.8 עם מזגן לסירוגין בדרך לאילת עם 2 מזוודות ועוד מישהי באוטו איתי.

ואל תתייחס לנקודות, הן יורדות לאט עד החצי בערך ואז מהחצי הן צונחות במכה עד ה4-5 האחרונים ואז הן יורדות למנורה שנדלקת ב2 פסים. מהרגע שיש לך 2 פסים ומנורה דולקת יש לך בידיוק עוד 12 ליטר במיכל, מהרגע שהמד ריק עם מנורה דולקת יש לך עוד 9 ליטר במיכל.

ולבחור מעליי BLACK JOKER: הונדה בשנתונים עד 2008 לדעתי אכן נתנה את האופציה להזמין את הסאנרוף כתוספת ללא הקשר לרמת האבזור, המצב כך הוא גם אצלי אני בעלים של LS עם סאנרוף. זה תוספת של מחיר מסוים במעמד הקנייה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...