Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^בדיוק מה שרציתי לשאול. לפי מה שידוע לי, הגרסה עם הסאנרוף מגיעה עם אבזור נוסף.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולבחור מעליי BLACK JOKER: הונדה בשנתונים עד 2008 לדעתי אכן נתנה את האופציה להזמין את הסאנרוף כתוספת ללא הקשר לרמת האבזור, המצב כך הוא גם אצלי אני בעלים של LS עם סאנרוף. זה תוספת של מחיר מסוים במעמד הקנייה.

מעניין, לא ידעתי זאת.

תודה על התשובה.

פורסם
בתוראחד, שיש לו בבית מכונית כזו, דבר אחד אני לא מבין:

קיימות שתי גרסאות איבזור - LS ו-ES, כאשר האחרונה, היא הבכירה והיא בעלת הגג הנפתח המקורי (ועוד תוספות מעניינות).

האם פותח השרשור בטוח שהגג הנפתח, מקורי?

מקורי 100 אחוז, אני חשבתי שמדובר בדגם ES כי ידעתי שיש לרכב גג, אבל כשבדקתי ברשיונות ראיתי רשום LS אמרתי לו זה גג מקורי? הוא אמר לי שכן, גם רואים שזה מקורי, יותר מיזה בגולף דור 5 2008 היה לי גג לא מקורי ורואים את ההבדל במיבנה ובגומיות, זה אכן גג מקורי, הוא אמר לי שרק בשנה הזאת הדגם הזה הגיע עם גג, למרות שלא יצא לי לראות עוד דגמי LS עם גג.

יש לי טסות ואין לי פנסי ערפל, + אין לי לחצנים על ההגה, אבל הגג אכן מקורי. הכפתור ממוקם ליד התאורה פנימית של הרכב מצאתי תמונה בידיוק ככה

2007%20Honda%20Civic%204dr%20Sedan_314.jpg

mMy0DjqkYJVf5dgVEp23-Sw.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

בתכלס כל מי שהגיב לשלילה באשכול הזה פשוט מקנא שהלב שלו לא בנוי למנוע כזה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בתכלס כל מי שהגיב בשלילה באשכול הזה, כן יודע מה משמעות המילה ״הזוי״.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ידעתי שהייתי צריך להוסיף אחד כזה: :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מתג מקורי זה לא בהכרח חלון מקורי...

הסאנרוף הוא מקורי והוצע ע''י היבואן כתוספת איבזור עד שנת 2008 נקודה סוף פסוק, וכן בהכרח לדעת שאכן המתג מקורי אז החלון יהיה מקורי (אלא אם כן נשבר והוחלף), כי ברגע שהסאנרוף לא הגיע מקורי מהחברה האיזור של הכפתור מוחלק ומקובע בצורה אחרת.

בתכלס כל מי שהגיב לשלילה באשכול הזה פשוט מקנא שהלב שלו לא בנוי למנוע כזה

גרמת לי לצחוק קצת עכשיו :lol: .

אגב HONDA97 התמונה שהצגת היא של הדגם 2 דלתות האמריקאי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

שהייתה לי את ההונדה 97 וראיתי על מסגרת לוחית הרישוי של הונדה אחרת את הכיתוב ''הונדה מציטה את הדמיון'' אז שאלתי את אבא שלי ''אבא למה לי אין לוחית כזאת שרשום עליה גם הונדה מציטה את הדימיון?''

אז הוא אמר לי כי שלך לא מציטה. :cry:

פורסם
1.18 לא כזה הזוי, סיויק שתוחזקה יפה בנסיעה ארוכה מחוץ לעיר בלי יותר מידי לחיצות נסיעה רגועה שלא תעלה על 100-110 קמ''ש לסירוגין תצליח להניב גם את הנתון הזה.

אני פעם השגתי 1-16.8 עם מזגן לסירוגין בדרך לאילת עם 2 מזוודות ועוד מישהי באוטו איתי.

ואל תתייחס לנקודות, הן יורדות לאט עד החצי בערך ואז מהחצי הן צונחות במכה עד ה4-5 האחרונים ואז הן יורדות למנורה שנדלקת ב2 פסים. מהרגע שיש לך 2 פסים ומנורה דולקת יש לך בידיוק עוד 12 ליטר במיכל, מהרגע שהמד ריק עם מנורה דולקת יש לך עוד 9 ליטר במיכל.

ולבחור מעליי BLACK JOKER: הונדה בשנתונים עד 2008 לדעתי אכן נתנה את האופציה להזמין את הסאנרוף כתוספת ללא הקשר לרמת האבזור, המצב כך הוא גם אצלי אני בעלים של LS עם סאנרוף. זה תוספת של מחיר מסוים במעמד הקנייה.

זה הגיוני שירד לי כבר 4 נקודות מתדלוק של פול ועשיתי רק 70 קילומטרים?

אם אתה אומר שהם צונחות לקראת הסוף אז אני מתכונן ל 1.7?

פורסם

50 קמ בעיר? פקקים? או בשיוט בין עירוני? אתה מבין שיש הבדל?

אגיד לך משהו שיראה לך ״הזוי״.

צריכת דלק לא מודדים בנקודות.

ממלאים מיכל מלא.

כשמתרוקן מחלקים את מספר הקמ שעברת, בליטרים ששוב מלאת. מקבלים צריכה ביחידות קמ לליטר.

לא בודקים נקודות חיווי במד. בודקים ליטרים שנצרכו בפועל.

על מספר מיכלים, ועושים ממוצע.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
50 קמ בעיר? פקקים? או בשיוט בין עירוני? אתה מבין שיש הבדל?

אגיד לך משהו שיראה לך ״הזוי״.

צריכת דלק לא מודדים בנקודות.

ממלאים מיכל מלא.

כשמתרוקן מחלקים את מספר הקמ שעברת, בליטרים ששוב מלאת. מקבלים צריכה ביחידות קמ לליטר.

לא בודקים נקודות חיווי במד. בודקים ליטרים שנצרכו בפועל.

ערכתי את ההודעה, בדקתי עכשיו ומדובר ב 70 קילומטרים.

תאמין לי שאני יודע איך בודקים, אבל בגלל שאני עוד לא עשיתי מיכל מלא ברכב הזה, אני שואל שאלה אחרת למי שכבר מחזיק ברכב כזה, ועשיתי חישוב ראשוני לא מקצועי אבל עדיין נותן הערכה מסויימת.

תדלוק אחרון שלי זה על פול ואיפסתי קילומטרג' בתדלוק הבא אני ידע כמה בידיוק האוטו אכל

לפי החישוב שלי אמור לצאת 8.75

פורסם

זה שונה אם את ה50 קמ עשית בעליה לירושלים, מים המלח, בפקקים, מאשר אם עשית אותם בשיוט הדרך בין עירונית.

קרא פה, למרות שבטח יראה לך הזוי שוב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217877

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
זה שונה אם את ה50 קמ עשית בעליה לירושלים, מים המלח, בפקקים, מאשר אם עשית אותם בשיוט הדרך בין עירונית.

קרא פה, למרות שבטח יראה לך הזוי שוב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217877

הבנו את הבדיחה של ההזוי, פעם פעמיים זה נחמד אבל אתה לא מפסיק.

וציינתי כבר ש 95 אחוז אני נוסע בתוך העיר אבל עדיין נשמע לי מוגזם, עוד לא התחלתי לנסוע וצנחו להם הנקודות האלה.

אני משתדל לנסוע רגוע, כדי להגיע לבדיקה נורמלית בתוך העיר.

• תוכן חדש...