Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל השרשור הזה מלמד אותך כמה דברים חשובים שטעית בהם. ביניהם זה להתייעץ לפני רכישה ולא לקנות בהתלהבות שאלו טעויותיך העיקריות. עניין ההתקזזות זה תירוץ,כי גם עוד 3 שנים 250K זה יהיה מעל הממוצע.

אבל אין מה להתבאס כי רכשת רכב מעולה ואם הוא טופל בהתאם לקילומטראז' שעשה אז הוא יגמע עוד הרבה בתקווה שתשמור עליו כמו שצריך,אני בטוח שברכבים הבאים שתרכוש תדע כבר הרבה יותר על אופן רכישתם וגם אם לא תלמד שצריך להתייעץ ולהשקיע מחשבה עמוקה ברכישת רכב במידה והסכום הזה הוא לא פעוט בשבילך כי כמו שתמיד אומרים הרכישה היא רק התשלום הראשון מתוך רצף ארוך של תשלומים ולא משנה אם זו הונדה בלתי מנוצחת או כל רכב אחר.

Miata ND2

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אה, אז לפי התיאוריה שלך עדיף לרכוש רכב עם סאנרוף במצב הזוי במחיר מנותק מהמציאות, עם ים של ק"מ ויד גבוהה, מאשר להתפשר (כי זה רכב משומש, וחייב לעשות פשרות איפשהו) על רכב בלי סאנרוף, אבל ק"מ ריאלי ויד 1-2.

טוב, נו. :roll:

פראיירים לא מתים, רק מתחלפים.

קודם כל הרכב שלי במצב מצויין, וקניתי אותו יד שניה אני עכשיו שלישית, וכן בשבילי זה עדיף.

יש פה אנשים שמנסים לגרום לי להרגיש רע עם הרכב שלי אבל זה נחמד לראות את הקנאה הזאת תמשיכו.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אני היחיד ששם לב שחלק ניכר מההפחתה נובע מכך שהרכב ידני?

בדגם הנ"ל לפי הבנתי קוד הדגם במחירון לידני ואוטומט זהה, כלומר סוג הגיר מובא בחשבון בשקלול.

המחירון ה"יבש" של 64K הוא לאוטומט.

ידני זה מינוס 8%.

בנוסף כל מה שנאמר פה על ק"מ.

ובנוסף המחירון הנ"ל זה רק הערכה של שמאי מסויים שקוראים לו לוי.

אתה חושב שהרכב שווה יותר? תפרסם אותו למכירה ביותר. נראה אם המצב האמיתי של השוק יסכים איתך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
50 אלף שקל על רכב על 200 אלף ק"מ...לא נורמלי.

בארצות אחרות בעולם 50 אלף שקל קונים לך הונדה חדשה מהניילון.

דיי באמת?

פורסם

יש לי עוד הרבה תכנונים לשדרוגים שאני רוצה לממש ברכב הזה ובנתיים הכל טוב ויפה

תנו להנות מהרכב, בסכ''ל אחלה רכב מהיר מפנק וניראה מעולה לפי דעתי, לא צריך יותר מיזה.

אז למה פירסמת אותו ביד 2?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני היחיד ששם לב שחלק ניכר מההפחתה נובע מכך שהרכב ידני?

בדגם הנ"ל לפי הבנתי קוד הדגם במחירון לידני ואוטומט זהה, כלומר סוג הגיר מובא בחשבון בשקלול.

המחירון ה"יבש" של 64K הוא לאוטומט.

ידני זה מינוס 8%.

בנוסף כל מה שנאמר פה על ק"מ.

ובנוסף המחירון הנ"ל זה רק הערכה של שמאי מסויים שקוראים לו לוי.

אתה חושב שהרכב שווה יותר? תפרסם אותו למכירה ביותר. נראה אם המצב האמיתי של השוק יסכים איתך.

כל עוד לא מגדירים במחירון על ידני זה אוטומט מוגדר על אוטמט

פורסם
אז למה פירסמת אותו ביד 2?

ראיתה כמה פרסמתי אותו, וסתם לראות אם התקשרו, הרבה עושים את זה.

פורסם

טעית בק"מ, זה 217K ולא 200K, הבדל עצום סתם שתדע..

אם אני מתקשר ותגיד לי 217 כשרשמת 200 אני מנתק לך בפנים, זה חוסר אמינות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בתור מצטרף טרי לקבוצת ה"200K" אני פלוס מינוס מבין אותך.

קניתי ג'ימני 2000 שעבר 212K כשהרוב המוחלט שלהם מגיע ל170K כבר בשנת 2008 (רכב לטיולים, בכל זאת) אז הרגשתי שעשיתי אחלה עסקה.

כל יום נמכרים סמוראים משנות ה80 המאוחרות שהקילומטרז' שלהם בכלל לא ידוע, כנראה באזור ה400~500 אם מנסים לחשב בהיגיון. כנ"ל JEEPים ישנים..

מה שאני מנסה להגיד - ק"מ גבוה זה לא סוף העולם, ולכל סיר יש מכסה.

אמרת שקנית ב50K - עוד שנה ~ שנתיים תמכור ב35K לאיזה ילדון שיתלהב מהגג והג'אנטים בדיוק כמוך, הרי הם בדיוק השוק של הרכבים האלה, תסתכל בלוחות איך סיוויקים ישנים נראים ומי מחזיק אותם; בעיקר ילדים שרק הוציאו רישיון ועוד לא מכירים את הניואנסים של מחירון לוי יצחק.

את הלקח שלך למדת אני מניח; פעם הבאה תשאל לפני שאתה קונה. לא בדיעבד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בתור מצטרף טרי לקבוצת ה"200K" אני פלוס מינוס מבין אותך.

קניתי ג'ימני 2000 שעבר 212K כשהרוב המוחלט שלהם מגיע ל170K כבר בשנת 2008 (רכב לטיולים, בכל זאת) אז הרגשתי שעשיתי אחלה עסקה.

כל יום נמכרים סמוראים משנות ה80 המאוחרות שהקילומטרז' שלהם בכלל לא ידוע, כנראה באזור ה400~500 אם מנסים לחשב בהיגיון. כנ"ל JEEPים ישנים..

מה שאני מנסה להגיד - ק"מ גבוה זה לא סוף העולם, ולכל סיר יש מכסה.

אמרת שקנית ב50K - עוד שנה ~ שנתיים תמכור ב35K לאיזה ילדון שיתלהב מהגג והג'אנטים בדיוק כמוך, הרי הם בדיוק השוק של הרכבים האלה, תסתכל בלוחות איך סיוויקים ישנים נראים ומי מחזיק אותם; בעיקר ילדים שרק הוציאו רישיון ועוד לא מכירים את הניואנסים של מחירון לוי יצחק.

את הלקח שלך למדת אני מניח; פעם הבאה תשאל לפני שאתה קונה. לא בדיעבד.

אני ילמד אותו אחרי תקופה שאני ימכור את האוטו אבל רציני שלא מעניין אותי הקילומטרג' נכון לעכשיו, מבחינתי זה רק מספר

האוטו מתפקד 100 אחוז, אני רוצה להחזיק אותו תקופה יפה, מה יהיה אחרכך לא יודע, ישחק לרעתי או לא.

אני לא מסתכל על הקילומטרג' עכשיו, אני מסתכל על מצב האוטו, וכן גם על ההיסטוריה שלו, האוטו טופל כמו שצריך במוסכים מורשים של הונדה, יש לי קבלות והכל, זה אוטו שמור לא אוטו שבור, אני ישקיע בו כמו שרציתי יהנה מימנו תקופה יפה ואמכור כמובן שבהפסד אף אחד לא מרויח על מכוניות.

פורסם
מצטער לאכזב אותך, אבל "שיקלול" זה גם למעלה וגם למטה.

זה דבר חשוב שלמתי היום אז אולי בכל זאת טוב שפתחתי את הדיון הזה

פורסם
טוב שמעו אתם צודקים, זה הדבר הכי הזוי שראיתי, נכנסתי שוב למחירון ורשמתי קילומטרג' של 100 אלף, והוא הקפיץ את המחירון ל 67 אלף, ושאני רושם 200 אלף זה מוריד לי מהמחירון, לא ידעתי את זה.

זה מובן מאליו.

אם היית מחפש לקניה, והיו 2 מכוניות, אחת עברה 100 אלף, והשניה 200, היית קונה את זו עם ה-200? ועוד משלם עליה יותר?

לא נראה לי.

היית קונה את זו עם ה-100, וזה עם ה-200 היה צריך להוריד במחיר כדי שיהיה אטרקטיבי. והרבה.

אם זה הדבר הכי הזוי שראית, אשריך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...