Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע לי לצורך ההשוואה יורדים 4 פסים אחרי 100-110 ק''מ, ושוב המדד של הפסים במיכל הדלק בסיויק זה לא מדד!.

זה כמו שרזמל אמר לך, זה איפה נסעת את ה70 ק''מ האלה ואיך. וכן לשאלתך היו לי גם מקרים שבנסיעות בתוך העיר הייתי גומר מיכל מלא (עד הנורה שזה 40 ליטר בערך ולא את כל ה50 ליטר) תוך 300-320 ק''מ ותעשה חישוב מהיר כמה הרכב אכל אם 40 ליטר הספיקו רק ל300 ק''מ.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבנו את הבדיחה של ההזוי, פעם פעמיים זה נחמד אבל אתה לא מפסיק.

וציינתי כבר ש 95 אחוז אני נוסע בתוך העיר אבל עדיין נשמע לי מוגזם, עוד לא התחלתי לנסוע וצנחו להם הנקודות האלה.

אני משתדל לנסוע רגוע, כדי להגיע לבדיקה נורמלית בתוך העיר.

אתה לא יכול להסתמך על זה. מיכל דלק ברכבים אינו צורה גאומטרית שמבטיחה לך התאמה בין המחוג למפלס הדלק

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כמובן שאני יעשה בדיקה מסודרת, אבל בנתיים זה לא ניראה טוב, מקווה שיצא לי יותר לנסוע מחוץ לעיר, לדוגמה מחר יצא לי אבל רוב הזמן אני בתוך העיר עם כל הכיכרות רמזורים ופקקים זה באמת לא ממד טוב.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

שמע המדד הכי גרוע שיצא לי בהונדה אחרי שאני איתה כבר כמה שנים ולמדתי להכיר כל התנהגות של הרכב וללמוד כל דבר בו כמעט יצא לי גם לפגוש צריכה של 1-7.6 שזה צריכה לא נורמלית אבל נסעתי בעיר בשעות עמוסות במשך היום קיק מרמזור לרמזור כדי להיכנס קצת ראשון בתחילת התור כדי לא לחכות 4-5 רמזורים והנה תקבל צריכה של 1-7.6 ואם תתאמץ גם יותר גבוה.

זה לא מדע מדויק, הצריכה האידיאלית בתוך העיר לסיויק עומדת על 1-9.5, במצב טוב תקבל 1-10.5, לסיכום אל תתרגש.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
הבנו את הבדיחה של ההזוי, פעם פעמיים זה נחמד אבל אתה לא מפסיק.

כשאתה תפסיק, אפסיק גם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שמע המדד הכי גרוע שיצא לי בהונדה אחרי שאני איתה כבר כמה שנים ולמדתי להכיר כל התנהגות של הרכב וללמוד כל דבר בו כמעט יצא לי גם לפגוש צריכה של 1-7.6 שזה צריכה לא נורמלית אבל נסעתי בעיר בשעות עמוסות במשך היום קיק מרמזור לרמזור כדי להיכנס קצת ראשון בתחילת התור כדי לא לחכות 4-5 רמזורים והנה תקבל צריכה של 1-7.6 ואם תתאמץ גם יותר גבוה.

זה לא מדע מדויק, הצריכה האידיאלית בתוך העיר לסיויק עומדת על 1-9.5, במצב טוב תקבל 1-10.5, לסיכום אל תתרגש.

שמע אני חושב שמשהו לא תקין, אני אומר לך נסעתי הכי רגוע, ירדו 4 פסים, ואני רק על 70 אפילו פחות 68 היה לי בדקתי ליפני כמה דקות.

יכול להיות בגלל כמות הקילומטרג'? שיש ברכב?

או שאני לא רגיל לדוושת הגז, לא יודע, כי בסיויק הישנה הדוושה הייתה הרבה יותר קשה, וכאן הדוושה ממש ממש קלילה, לפעמים אני לוחץ בטעות והאוטו כבר קופץ, אולי אני צריך להתרגל לדוושה ליותר עדינות איתה, למרות שאני גם ככה משתדל להיות עדין איתה אבל עדיין צריך את ההרגל שעדיין אין לי.

אבל אוטו מדהים הרבה כוח תאוצה, איך שקיבלתי אותה לחצתי הרבה היה לי חצי מיכל שנגמר דיי מהר, אחריזה תדלקתי פול ואיפסתי בשביל לעשות בדיקה מסודרת.

פורסם

97, קצת פרופורציות. לא מתייחסים בכלל לצריכת דלק לפני שגמרת טנק, ועדיף כמה. כמו כן, האוטו לא חזק, בוודאי לא מדהים. כולה 140 כ"ס, ועוד ממיר מומנט וטון ורבע. לא רע למשפחתית, בטוח לא מדהים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הדוושה בסיויק הזאת אכן יותר עדינה קצת פחות מרבע רגל לחוצה והרכב כבר בועט אותך מעל 4 אלף טור כאילו אתה לוחץ 3\4 דוושה.

תלמד את הרכב קצת וטיפ רגוע זה פחות מ2000 טור אתה לא אמור לעבור את ה2000 טורים שאתה בתוך העיר ופחות מ100 קמ''ש.

תמתן את ההאצות ואל תקח את ה4 קווים הראשונים כמדד, חכה שיגמר כל המיכל ותגיע לנורה ואז תגיד לי כמה ק''מ נסעת ואני אגיד לך אם תקין או לא.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
חכה שיגמר כל המיכל ותגיע לנורה ואז תגיד לי כמה ק''מ נסעת ואני אגיד לך אם תקין או לא.

אתה תדע להגיד לו אם צריכת הדלק שלו תקינה, בלי לדעת מה אופי הדרך והנהיגה שלו?

קרא גם אתה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217877

באוטו שלי אני מגיע להפרשים של 50% בצריכת דלק. באותה מכונית. לאותו נהג, תלוי בדרך ובסגנון נהיגה.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

או שלא הבנת, או שאתה קשקשן.

אתה משווה את הנהיגה שלו, לנהיגה שלך, כדי לקבוע אם הרכב שלו תקין?

הסגנון שלו זהה לשלך?

אופי הדרך שהוא נוסע בה זהה לשלך?

יש הבדל בין נסיעה בפקקים, לנסיעות קצרות בטמפ׳ עבודה קרה של המנוע, לשיוט בין עירוני.

בין דרך ישרה למפותלת, בין עליה לירידה.

אתה לא המדד פה. גם לא נתוני יצרן של מצב תיאורטי.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
אני בהחלט אדע לאגיד לו אם המרחק שהוא נסע על כמות ליטרים מסוימת הוא תקין על פי הנתונים לרכב הנ''ל מניסיון של שנים עם אותו הרכב.

אתה לא יכול להגיד לו דבר כזה,זה לא קשור לרכב זה קשור לנהג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הכל באמת תלוי באופי נהיגה והתנאים.

אני למשל נוסע בבין עירוני וצריכת הדלק שלי במקרה הטוב היא 7.5 ליטר ל100 ק''מ ואני משייט על 130.

לעומת זאת אבא שלי מחזיר את הרכב שלי כשמחשב מראה 6.5-6.0 ליטר ל100 ק''מ וזאת בגלל שהוא נוהג כמו סבא על 90 (הוא באמת סבא).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

razmel כבר נאמר שאני נוהג בעירוני 90 אחוז + אני משתדל לנסוע רגוע בנתיים, הבדיקה תיהיה דיי מדוייקת כי אני מנסה לשמור על אופן נהיגה סביר, בלי קיקים ולחיצות.

זה לא אמור להיות מדוייק 100 אחוז, עד שאני התרגל לאוטו וילמד אותו קצת יותר, אבל זה יגיע לתוצאות דיי מדויקות, בנתיים לבדיקה הנוכחית.

ד''א הכבל שפותח את מכסא הדלק ברכב שלי לא תקין, צריך להחליף אותו, בנתיים אני פותח את מכסא הדלק ידנית :S

• תוכן חדש...