Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין גדול במכוניות אך המחיר שנתן לך לוי יצחק מאוד הגיוני ואפילו נדיב לרכב משפחטומטי מ- 2007.

שיהיה בהצלחה במכירה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ונספר לכם שיש לי גם תו נכה אז אני פתור מחניות בתשלום ככה שלא תיהיה בעיה למצוא חניה בגלל גודלו, אה כן גם טסטים ב 30 שקל בקטנה.

אם אתה בעל הזכאות לתו - בסדר גמור. אם לא, ואתה משתמש בתו גם כשבעל הזכאות לא באוטו, זה די מגעיל.

אבל זה נחמד לראות את הקנאה הזאת תמשיכו.

במטוטא ממך, תסביר בבקשה במה הקנאה, בחיי שאני לא מבין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ראיתה כמה פרסמתי אותו, וסתם לראות אם התקשרו, הרבה עושים את זה.

אתה רציני? אני מת על השוק יד שניה כאן בארץ.

אחד מפרסם "סתם בשביל לראות אם יתקשרו" כאשר או שהוא לא רוצה למכור בכלל או שהוא סתם מחפש פראייר תורן בשביל "להעיף" את הרכב, והשני כל היום מתקשר למודעות סתם "בשביל לראות מה אומר אולי נביא אותה" כשאין לו בכלל שום כוונה לרכוש את הרכב ו\או גרוש על התחת.

ואז מגיע השלב שאתה באמת ובתמים רוצה למכור\לקנות רכב וכל מה שיוצא לך זה להתמודד עם האנשים ההזויים האלה רק בגלל ש"כולם עושים את זה".

כשמכרתי את אחד רכבים הקודמים שלי, התקשר אלי מישהו ובלי שום הקדמה, השאלה הראשונה ששאל אותי הייתה:

-"נו אז מה אתה מספר על האוטו?"

- :shock:

חכה רגע, אני רק הולך להביא גרעינים.

פורסם

בעקבות השרשור הזה פתחתי את המחירון לבדיקה בקשר לרכב שלי ולהלן התוצאות:

גולף 5 FSI מנוע 2.0 קומפורטליין שנת 2007 יד שנייה, שנרכשה בשנה שעברה ב70 אל"ש

היום עומדת על 52 אל"ש בלבד (!) ,

לאחר שקלול ק"מ לטובתי של 37,500 ק"מ בלבד

המחירון עומד על 57200 אל"ש.

עדיין 13 אלף ש"ח בשנה זה לא מעט, חשבתי שאני אפסיד רק חצי מזה :roll:

מה הסיכוי לדעתכם למכור את הרכב או כל רכב לפי מחירון משוקלל? :|

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

במטוטא ממך, תסביר בבקשה במה הקנאה, בחיי שאני לא מבין.

אנחנו מקנאים שהוא קנה אוטו לבן עם סאנרוף ו 217 אלף קילומטר ב 50 אלף, מה זה לא מובן מאליו???? הבנאדם כריש והאוטו שלו חיה רעה....

פורסם
2007 עם 200000 ק"מ ושילמת עליה 50,000?

מה אתה יוסי פרנקוס?

Well, fuck you too! :evil:

עשיתי כמה טעויות בחיים שלי אבל מעולם לא עשיתי טעות מהסוג הזה.

כל פעם שקניתי רכב במחירון או מעליו, זה היה שווה את זה.

הבעיות היו כשקניתי רכבים מתחת למחירון, וכתוצאה גם המצב שלהם היה גרוע יחסית והם עלו לי הרבה בתיקונים.

ולנושא:

אי אפשר לצפות שהמחירון המשוקלל על רכב נפוץ ועם יותר מדי קילומטרים וידיים ביחס לשנה יישאר גבוה.

למי שיקנה אותו יש את האפשרות למצוא אקזמפלר במצב יותר טוב באותו כסף, אז זה מוריד את המחירון.

ולא, זה שיש גג שמש לא עוזר למחירון כי אצל 99 מהאנשים שזה לא יהיה הגורם שיחליט אם הם יקנו אותו או לא.

פורסם

לפותח השרשור, המחירון אכן לא דפוק גבר אם אתה מזין 220K ק''מ ויד 3 זה אכן יפגע לך במחירון.

הרכב שלי לצורך העניין גם מגיע עם גג מקורי ושאני מזין ק''מ אמיתי של 100K ויד 1 אני מקבל תוספת של לא יותר מ1500 ש''ח וזה סתם לצורך השוואה ויש לי את אותו הרכב כמו שיש לך רק יותר שמור מבחינת ידיים וק''מ והפאנטיות של הבעלים בשמירה על הרכב :lol: .

ולבחור שרשם שהיה משלם לא יותר מ35K על סיויק 2007 תן לי להיות בוטה ואפילו מאוד, אתה ח-י בסרט שכשל בהפקה ואתה חייב להחזיר אותו דחוף.

אתה לא תוכל להשוות סיויק לאף משפחתית בסגמנט יש לה את העליונות בכל דבר כמעט אם זה מנוע\כוח\אבזור והדבר שהכי בא לידי ביטוי במשפחתית שקצת מתחילה לצבור ותק על הכביש והוא א-מ-י-נ-ו-ת דבר שאין לחצי מהגרמניות\צרפתיות בסגמנט וגם מתחיל לפגוע בחלק מהיפניות.

לא אומר שהיא תהיה שווה מעל 70 אבל גם לא 35, המחיר מחירון אכן משקף את מה שהרכב הנ''ל שווה מבחינת ההוצאות שהוא שיחסוך לך בטיפולים בטיפולים מיותרים.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

"אבל זה נחמד לראות את הקנאה הזאת תמשיכו."

איפה אתה רואה קנאה בדיוק? אנשים מנסים להסביר לך שעשיתה טעות אבל אתה ראש בקיר.

מטעויות לומדים אבל עדיף ללמוד מטעויות של אחרים, זהו קילומטראג' ענק! אז עשיתה טעות תקבל אותה

ותזכור להבא.

ולא צריך לכתוב שאתה נכה ומשלם 30 שקל על טסט, תלמד להבא זה הכל.

פורסם

נראלי כדאי לנעול את השרשור הזה, הוא כבר מתפתח לדיבורי שטויות.

פותח השרשור, תפנים את הטעויות, לא קרה כלום תלמד להבא.

עצה נוספת ממני היא שבעתיד אל תתעסק עם רכבים של חברים קרובים.

פורסם

מה שיפה זה שרק בעלי הונדה יודעים מה שיש להם ביד, וכל מי שלא מבין בהונדות אומר לא שווה לשלם עליה יותר, אז כן על איכות משלמים יותר. ועל קילומטרג פחות חח

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אף אחד לא חשב אחרת, שאלתי אותך שאלה וענית.

לגבי הונדות - המכוניות טובות, אמינות ומתומחרות ביתר בישראל, הן כחדשות והן כמשומשות. אם אתה חושב שההפרש במחיר שווה את זה - לבריאות. לסיוויק רגילה (לא טייפ-R) אין יתרון יחסי על מתחרותיה שיצדיק את הפרש המחיר, לא כחדשה ולא כמשומשת. נכון שהיא אמינה ועשויה היטב, אבל כך גם כל יתר היפניות. סאנרוף בטוח לא מצדיק את הפרש המחיר (ויש לי סאנרוף, אז תאמין לי שאני לא מדבר באוויר) וגם לא המנוע שלה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מה שיפה זה שרק בעלי הונדה יודעים מה שיש להם ביד, וכל מי שלא מבין בהונדות אומר לא שווה לשלם עליה יותר, אז כן על איכות משלמים יותר. ועל קילומטרג פחות חח

לא הגזמת בכלל

מינימום מרצדס.

להונדה רכבים טובים,אל תעשה מהם משהו שהם לא,רכבים טובים ולא יותר מזה.

מלבד הספק בדגם הנל הוא לא מתעלה מעל שאר הרכבים בסגמנט,לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

פותח השרשור חושב שלא משנה כמה ידיים וק"מ הרכב עבר - העיקר שיש סאנרוף מקורי ורק החור בתקרה שווה את הכל.

הגיון - אין.

פורסם

עזוב את המחירון, תראה לי אחד חוץ מפות"ש שישלם שקל נוסף על סאנרוף.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...