Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי רפידות בלמים באיביי ב17 לחודש. אתמול בבוקר כבר חיכו לי בתיבה, מה שאומר שהגיעו בפועל כבר ביום שני.

מנגד, אין זכר לציוד צילום שהזמנתי שבוע לפני ההזמנה הזו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

עכשיו מתחילים חגים, והסחבת תתחיל לחגוג. ודווקא עכשיו יש לי איזה 10 פריטים "באוויר".

אגב- מישהו מכיר איזו אפליקציה אמינה עם "סוכן חכם" שמזינים לו מספרי מעקב והוא מעדכן בכל פעם שיש שינוי סטטוס באחד הפריטים?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לגבי דואר שבתוך הארץ - האליקציה של הדואר. כל אימת שאתה נכנס סטטוס המשלוחים מתעדכן.

מי שאחראי לאפליקציה הזו עשה עבודה מעולה.

בלי קשר - תדירות חלוקת הדואר הפכה בלתי נסבלת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע מה עלה בגורל 2 החבילות (עד 2 קילו) ששלחה אמא שלי לבלרוס, יש קבלות ודואר רשום אבל זה לא הגיע ליעד

פניתי לדואר לפני כשבוע וחצי ואחרי שבוע קיבלתי מייל שהעניין בבדיקה.

החבילות נשלחו בסוף יולי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תודה. הותקנה.

משתש שנים באתר שלהם. לא ידעתי שיש אפליקציה.

רק תהרוג אותי אם אני מבין למה היא צריכה גישה לתמונות שלי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

חבילה נשלחה ב 10/9

ב 20/9 רשום באתר הדואר שהחבילה הותרה מהמכס ועוברת להמשך מיון. עד היום אין חבילה ואין עדכון.

להתקשר אליהם? להמתין? להיפרד מהחבילה?

פורסם

חזרו אלי מהדואר היום בקשר לחבילה הנ"ל.

אמרו שהיא בעצם עדיין לא שוחררה מהמכס ויש להמתין עוד כמה ימים. למרות שעבר כמעט חודש.

יש לי תחושה שהיא תעוכב וידרשו כל מיני תשלומים מעיקים.. :/

פורסם

***** על דואר (פח) שבמדינת ישראל.

אני גר במקום הכי מרכזי בראשון, עם סניף דואר וסניף מסירה מטר מהבית- אבל כעת גם אצלי התחילו עובדים חסרי השכלה/הכרה/מקצועיות של דואר ישראל ליזרוק בפיצויות ברחבי העיר- פשוט זוועה!!

פשוט בדיחה עצובה שאנחנו מקבלים בברכה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שלחו לי חבילה מצרפת לפני שבועים, ומ10/10 אין עידכון רק כתוב שזה יצא מגבולות המדינה וזהו.

יש מצב שזה הגיע לארץ והדואר שינה את המספר חבילה?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

בשעה טובה הגיעה החבילה משוויץ שנשלחה ב 9/9..

אבל!

נבדקה במכס, הודבק על גבי החבילה "חייב בתשלום" וצורף טופס לתשלום.

יש לציין כי החבילה נמסרה לידי ללא צורך בתשלום.

האם מחובתי ללכת לדואר רגיל ולשלם את הסכום?

f7f254ab687eeac3fcab461e142b488b.jpg

פורסם

גם אני קיבלתי ככה ולמחרת קפצתי לדואר הרגיל ושילמתי, הדבר האחרון שאנחנו צריכים בחיים זה חוב אצל רשות המיסים שפיתאום יזכרו בזה בעוד כמה שנים.

העיקר שקיבלת, תהנה מהתשלום :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...