Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון צצה לי בעייה "מטרידה"

מידי פעם הרכב לא מניע אבל יש סטארטר וחשמל, הייתי אומר שזה מרגיש כאילו אין דלק למרות שהטנק לא ריק.

זה קורה אחריי נסיעה ארוכה או מס' נסיעות קצרות ואף פעם לא ניתן לדעת מתי זה יקרה (יכול להיות פעם בחודש או כמה פעמים בטווח של 3-4 ימים, אך לעולם לא יקרה אחרי שהרכב נח כמה שעות למשל בלילה או בחנייה בעבודה)

ישנם כמה תופעות מלוות שלא היו קודם, ראשית בזמן ההתנעה כשהתופעה מתרחשת, האוטו כמעט מניע אבל כאילו נחנק, לאחר מכן בנסיונות הבאים יש סטארטר אך לא מניע, כמעט תמיד הרכב יניע כעבור כרבע שעה או 20 דקות וכשהוא מניע יש ריח חריף של דלק לכמה דקות ולפעמים גם עשן שחור בשנייה הראשונה שמתניע.

עוד תופעה היא טורים גבוהים בניוטרל או פארקינג (מעל 1000 סל"ד).

קשה לאבחן את התקלה במוסך כי אני לא יודע מתי זה יקרה וגם עד שאגיע למוסך מרגע התקלה יעברו יותר מחצי שעה והרכב יניע.

האם יש למישהו קצה חוט או כיוון?

פורסם
שלום לכולם,

בזמן האחרון צצה לי בעייה "מטרידה"

מידי פעם הרכב לא מניע אבל יש סטארטר וחשמל, הייתי אומר שזה מרגיש כאילו אין דלק למרות שהטנק לא ריק.

זה קורה אחריי נסיעה ארוכה או מס' נסיעות קצרות ואף פעם לא ניתן לדעת מתי זה יקרה (יכול להיות פעם בחודש או כמה פעמים בטווח של 3-4 ימים, אך לעולם לא יקרה אחרי שהרכב נח כמה שעות למשל בלילה או בחנייה בעבודה)

ישנם כמה תופעות מלוות שלא היו קודם, ראשית בזמן ההתנעה כשהתופעה מתרחשת, האוטו כמעט מניע אבל כאילו נחנק, לאחר מכן בנסיונות הבאים יש סטארטר אך לא מניע, כמעט תמיד הרכב יניע כעבור כרבע שעה או 20 דקות וכשהוא מניע יש ריח חריף של דלק לכמה דקות ולפעמים גם עשן שחור בשנייה הראשונה שמתניע.

עוד תופעה היא טורים גבוהים בניוטרל או פארקינג (מעל 1000 סל"ד).

קשה לאבחן את התקלה במוסך כי אני לא יודע מתי זה יקרה וגם עד שאגיע למוסך מרגע התקלה יעברו יותר מחצי שעה והרכב יניע.

האם יש למישהו קצה חוט או כיוון?

הוצגו לי שתי אפשרויות עד כה, או בעייה בקויל או בעייה עם האימובילייזר, מה דעתכם?

פורסם

תתחיל עם זה שתבטל את הקודנית (אימובילייזר)

אבל, אני חושב, שהשאלה היא, אם זה לא בעיה של האימובילייזר המקורי, זה שבמפתח.

תנסה תקופה (בגלל שאתה לא יודע מתי זה יופיע) להשתמש במפתח רזרבה.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

גם אפשרות. למרות כשהוא הולך אין אפשרות להתניע את הרכב כלל.

אולי יש איזה מגע רופף.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

כן, אבל כאשר הוא בסוף חייו, הוא עושה בעיות, לפעמים עובד לפעמים לא, אצלי היה תרחיש כמעט זהה לזה של פותח השירשור.

פורסם
כן, אבל כאשר הוא בסוף חייו, הוא עושה בעיות, לפעמים עובד לפעמים לא, אצלי היה תרחיש כמעט זהה לזה של פותח השירשור.

אחרי קצת חקירות ברשת התופעה באמת די מתאימה לחיישן קראנק תקול או מלוכלך

יודע בערך עלויות של החלפת חיישן כזה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
זה חלק זול יחסית.

מחיר: 200-400 לחיישן ללא עבודה.

זמן עבודה: 5 דקות

איפה ממוקם החיישן הזה? הבנתי שניקוי יכול לפתור את הבעייה.

• תוכן חדש...