Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

החנתי את הרכב על יד הכניסה לבניין.

כך אני עושה כבר מספר חודשים.

ברשותי תו נכה.

היום ניגשתי בערב לבית וקיבלתי דוח חניה על סך 250 שקל.

לפי סעיף 6 א 1.

אבני שפה אדום לבן בניגוד לתמרור 828 ד 15.

אני תמיד מחנה במקום ותמיד מחנה באדום לבן כשאני לא רואה תמרור מורה אחרת.

האם הדוח הזה שגוי?

לי ניראה שזה איזה פקח מתלמד שלא יודע כלום מהחיים שלו כלום.

התו נכה הופיע על השמשה.

אני יודע שאסור לי להחנות בצמוד למעקה בטיחות.

51dmwmugzdnu.jpg

מה עלי לעשות?

אני ממש עצבני.

רק עוד כמה ימים התמונות של הפקח יעלו למחשב של העיריה וכך היה אפשר לבדוק.

במידה והדוח לא נכון מבטלים אותו במקום?

תודה.

פורסם

תמרור 818 (אבני שפה אדום-לבן):

אבני שפה צבועות אדום-לבן:

אסורה כל עצירה או חניה של רכב בכביש שליד אבני השפה, אלא אם הדבר דרוש למילוי הוראות כל דין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אבל אם יש לי תו נכה.

תמיד כשאני נוסע בעיר נאמר לי על ידי פקח כשאני שואל אותו שאני יכול להחנות את הרכב באבני שפה אדום לבן.

לידע ישנו חנייה של נכה שמחנה את הרכב שלו קבוע.

ממש אחרי הרכב.

האם הדוח חוקי?

תודה.

פורסם

נתחיל מזה שאם זה אדום לבן אז אתה מפריע לתנועה, יש רחוב ליד הבית שלי שאנשים חונים חצי רכב על מדרכה וחצי על הכביש וחוסמים את הנתיב, ואחרים צריכים לשחק מי הכוסית שיתן זכות קדימה לשני!

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

כדאי לפנות לעירייה שהנפיקה לך את הדוח,

עם צילום של הדוח, של הרכב ושל תו הנכה שברשותך.

עם הסברים.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ישראל ערב טוב.

קראתי היום את עיתון ממון של ידיעות אחרונות והיתה שם כתבה קטנה על תוי חניה לרכבים נכים.

בעיריית ת"א ניתנים דוחות חניה לרכבי נכים אשר מופיעים במסוף של הפקח כרכב נכה.

והסיבה לכך היא ברגע שהנהג לא מציג את התו על שמשת החלון מונפק לו דוח על אי הצגת תו.

הקנס הוא 100 ש"ח.

למי שמעוניין לקרא על כך בעמוד מספר 8.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לאחר שבחנתי את התמונה (תקן אותי אם אני טועה): מדובר בכביש דו סיטרי, עם נתיב אחד לכל כיוון. רכבך חוסם אחד הנתיבים, ולמעשה משאיר רק נתיב אחד פנוי מתוך שניים. אם זה המצב, מדובר בהחלט בהפרעה לתנועה, ולכן אין שום משמעות לתו נכה.

חניה על פי תו נכה מותרת רק אם אינה מהווה הפרעה לתנועה או הולכי רגל.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני יודע שתיכף יסקלו אותי אבל לי נמאס מכל בעלי תו הנכה שמחנים את הרכב איפה שבא להם כי יש להם תו נכה.

אדוני היקר , באמת רואים שהרכב שלך הפריע לתנועה כי זה כביש דו סיטרי שאתה חסמת נתיב נסיעה. במקום להתנצל אתה עוד רוצה לבטל את הדוח??? לאנשים כמוך מגיע שיבטלו את התו בגלל שימוש לרעה בתו.

סתם מסקרנות , האם התו על שמך?

פורסם

לא יודע מה אתה רוצה, הדו"ח הזה מוצדק לחלוטין. נראה שאתה חונה באמצע הרחוב, פשוטו כמשמעו.

לנכה לא מותר לחנות בכל מקום, זה כתוב בהנחיות שמגיעות עם התו. חנייה באדום לבן אסורה.

שלם ותלמד להבא.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הנה ציטוט מהחוק, שים לב לסעיף 4:

"2. חניה במקום שאין החניה מותרת בו (תיקון: תשס"א)

(א) נכה רשאי להחנות את רכבו הנושא תג נכה (להלן - הרכב), במקום שאין החניה מותרת בו אם התקיימו כל אלה:

(1) בסמוך למקום האמור, אין מקום חניה מוסדר לנכים או שהוא לא היה פנוי בזמן החניה;

(2) בסמוך למקום האמור לא מצוי מקום אחר שהחניה בו מותרת או שהוא לא היה פנוי בזמן החניה;

(3) החניה נעשית באופן שאין בה סיכון לעוברי דרך ואין היא מונעת מעבר חופשי להולכי רגל, לעגלות ילדים או לעגלות נכים;

(4) החניה אינה גורמת להפרעה ממשית לתנועה.

(ב) הוראות סעיף קטן (א) יחולו גם על אדם המתלווה אל הנכה והנוהג עבורו ברכב, אלא אם כן תג הנכה ניתן לנכה בהתאם להוראות סעיף 1ב".

so far so good so what

פורסם

פות"ש, אני לתומי חשבתי שמדובר ברחוב חד-סטרי. אם אכן מדובר ברחוב דו-סטרי, הרי שאתה חונה באמצע נתיב נסיעה. אין לך על מה להלין. אתה יכול לנסות לבטל את הקנס, אם הזמן והדלק שלך שווים את ההתעסקות. מבחינת חוק הפקח צודק במאת האחוזים. אתה מפריע לתנועה. באותה מידה יכולת לחנות בנתיב הימני של דרך נמיר. הפקח שאמר לך שמותר לך לחנות באדום לבן הטעה אותך. מותר לך לחנות בכל מקום שאינו מפריע לתנועה או להולכי רגל, כשבין היתר מדובר במפרצים שצבועים באדום לבן וכדומה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...