Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם רכב ב10 א' וגם ב25 א' הם רכבים משומשים-משומשים מאוד, לכן לא ניתן לקבוע שיהיה הבדל בעלויות התחזוקה בינהם.

לא בהכרח נכון

רכבים של 25K היום זה לא רכבים של 25K מלפני 6-7 שנים.

היום, בגלל שיש רכבים חדשים ב55-70K, וחברות ליסינג שהציפו את השוק המשומשות, אתה יכול לקנות משפחתומטית (הנאה מטורפת מנהיגה אל תחפש בתקציבים האלה, זה תקציב לאוטו שייסע ולא ישפוך מנוע/גיר בשנים הקרובות) טובה ואמינה ממודל 2004-6, ואם תתפשר על רנו, פיאט, שברולט, ושאר ה"הרבה אוטו בכלום כסף" (מה שאני אישית לא ממליץ, אבל כל אחד והשיקולים שלו), אז 2007-8

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו שרבים פה אמרו, שהרכב לא עונה לצרכים.

דוגמא:

יש לך רכב מיני מיושן ששווה 10K, עוד מהתקופה שהיית סטודנט לדוגמא, שחיפשת עלויות אחזקה זולות ורכב קטן.

עכשיו יש לך כבר אישה וילד ואתה צריך רכב משפחתי, גדול ובטיחותי יותר.

בסכומים כאלה יש ירידת ערך אך היא די זניחה לדעתי (אתה עדיין לא יד 1).

אם אין שינוי בצרכים שלך\של המשפחה, לדעתי מיותר למכור רכב של 10K ולהשקיע עוד 25K.

במצב כזה הייתי מחכה לצבור סכום גדול יותר ואפילו להביא רכב חדש (היום יש המון רכבים מעולים בפחות מ100K, כמובן שתלוי בצרכים ובדרישות שלך).

תודה על התגובות.

הסיבה ששאלתי מבחינה כלכלית היא שהרכב הנוכחי אכן מתאים לצרכיי, אני משלם עליו ביטוח זול, מצד שני - לפני חודשיים תיקנתי בעייה ברכב ב- 800 ש"ח ואחרי 3 שבועות בעייה נוספת ב- 900 ש"ח.

לכן זה גרם לי לחשוב האם באמת תחזוקת הרכב הזה היא באמת זולה.

למרות שמה שאמרתם נכון, ואכן יש עוד שיקולים מלבד כלכליים (כגון חווית נסיעה, צרכים אישיים וכדומה).

זה בא בגל ונעלם אם אתה נוהג רגוע ושומר על הרכב. (מה לעשות, מכלולים מתיישנים ונשחקים).

אני מדבר מניסיון של רכב בן 18.

אם הרכב שלך לא אוכל דלק בכמויות, ועל פניו נחשב אמין-בשוק, הייתי משאיר אותו.

יכול ליהיות שברכב אחר שתקנה, רק היישור קו יהיה כפול ממה שרשמת פה.

פורסם

תודה לכולם.

הרכב אכן עדיין עונה לצרכים שלי,

כנראה שבאמת אין טעם לשדרג כעת.

אגב, הרכב שלי שנת 97, מאוד אמין. יש לי אותו כבר מספר שנים ומלבד שתי הטיפולים הללו : רדיאטור (800) ואלטרנטור (900) וטיפולי שוטפים פה ושם, האוטו לא פוגש מוסך.

אולי זה באמת בלאי שהיה צריך לקרות, ואין לי מה להתרגש יתר על המידה.

• תוכן חדש...