Jump to content

snoop_dogg

  • הודעות

    28
  • כאן מאז:

הנקודות של snoop_dogg

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. יש בזה משהו. אגב, מתי צריך להיות המפגש הבא במרכז ? והיכן זה מתפרסם ?
  2. תודה למי שהגיב. הייתי די בטוח שדווקא לרוב האנשים יש מורל, ולמעטים יש הרץ, מסתבר שטעיתי וזה ההיפך! רוקפורד אני רואה שאין לאף אחד ולכן נראה לי שארד מזה. מפיסטו - אני פשוט הרבה עם האוטו וזה מבאס לנסוע עם קומפוננט תקול, אבל כעיקרון אתה צודק. ל-Proolam123 ו- ChryslerStratus שלחתי לכם הודעות פרטיות.
  3. אהלן... אבדוק את האופציות שהעלתם. שכחתי רק אולי לציין עובדה נוספת.. זה קרה לי כבר בעבר בחורף (עם זאת, לא בכל חורף).
  4. וואו, תודה לכולם על התגובות. לא ידעתי שיכולות להיות כל כך הרבה אפשרויות. לא רשמתי איזה רכב כי לא חשבתי שזה משנה, אז הרכב הוא סוזוקי בלנו 97.
  5. היי חברים, אתמול בבוקר נכנסתי לרכב וגיליתי שם מים על השטיח בצד שליד הנהג. המושב היה יבש. אבא שלי אומר שהמים לא נכנסו מהחלון אלא מלמטה, ושצריך לשים זפת. האם זה נכון ? אם זה נכון, אז למה המים היו על השטיח ולא מתחתיו ? והאם זה משהו שאני יכול לעשות בעצמי ? תודה!
  6. היי, תודה חברים על ההיענות. אמיר - אני משוהם, אין לי בעיה להגיע לכל אזור המרכז. מפיסטו - את המפגש האחרון פיספסתי, אני מקווה להגיע למפגש הבא כבר עם המערכת שלי. ארווסר - תודה על ההיענות, אבל האוטו שלי לא ישרוד על נשר
  7. היי, אני מקווה שאפשר לכתוב הודעה מסוג זה. אם לא אז בבקשה להעביר למקום המיועד לכך. אז ככה, עקב כך שלא ניתן לשמוע קומפוננט בחנויות (כמעט בכל החנויות שהייתי לא היה להם סטנד לכך). רציתי לשאול האם יש כאן מישהו שמוכן להתנדב להשמיע לי את שלו ? אני מחפש לשמוע : hertz Hi energy morel dotech / virtus / hybrid rockford T-power תודה!!
  8. תודה, זה היה נשמע לי כמו חרטא. בטח הוא עובד שם, וסתם משחק אותה "לקוח". מתי יש מפגש ?
  9. תודה, עכשיו הבנתי מה זה מישהו אמר לי בחנות שהייתי בה (לא המתקין) ש : פוקל והרץ נשמעים אותו דבר, ו- גי.בי.אל ומורל נשמעים אותו דבר. זה נכון ?
  10. מפיסטו - תודה על דעתך. זאת באמת הבעיה בקומפוננט, אין לך איך לשמוע אותו, וגם אם כבר זכית לשמוע אותו, אתה לא יכול לדעת איך זה יישמע אצלך. אודיו קינג - תודה גם לך, יש הגיון בזה, כי ההרץ עולים פי 1.5 מן הרוקפורד (האם זה שווה את התוספת ?) כמו כן, יש אפשרות גם להייבריד, למרות שהמתקין אמר שבלי איטום וקבל הם לא שווים, באמת כך ? וראיתי שפוסט אחר שהמלצת עליו ב- 1.5K, איפה ראית מחיר כזה, הכי זול שראיתי זה 1.8K.
  11. אהלן, תודה על התגובה. אז ככה : קודם כל, למה אתה כועס עליי.. ברור לי שזה נתון לטעם אישי. עם זאת אפשר לתת חוות דעת כללית : למשל איזה רמקולים ברמה גבוהה יותר ? האם שניהם באותה רמה ? אין לי מושג. דבר זה למשל, לא נתון לשיקול דעת אישי, אלא דבר ברור - כי גם מי שאוהב מורל, יודע שהיי אנרגי ברמה גבוהה הרבה יותר ממורל טמפו, ועל כן ההשוואה לא נכונה. כמו כן, אפשר לתת חוות דעת ספציפית ולפי טעם, סתם דוגמא - אם כולם יגידו רוקפורד כן והרץ לא, זה גם נתון שכדאי יהיה לקחת בחשבון. ואם בכל זאת אאלץ לקחת מבלי לשמוע, אקח את מה שהמליצו כאן. נ.ב לבחור ששלח לי הודעה פרטית, סורי ניסיתי לענות לך, אבל עדיין לא הגעתי ל- 25 הודעות.
  12. שלום לכולם, הייתי היום אצל מתקין במרכז (הבנתי שאסור לחשוף כאן שמות) והוא המליץ לי על שתי קומפונטים למגבר שלי. המגבר הוא אודיסון - 60RMS כפול 4 ערוצים. הקומפוננטים הם : הרץ' היי אנרגי - HSK165. רוקפורד טי פאוור - T-POWER T1652S אני אישית מכיר רק את הרץ', אבל הבנתי ששניהם בעל אותו סגנון צליל. מי מהם עדיף ? (וכן, אני יודע שאני אמור לשמוע אותם לפני, אבל אין לי איך). תודה רבה!
  13. snoop_dogg

    רכב עד 20K

    היי, תודה על התגובה המהירה. אין לי מה למהר למכור, בטח שלא ב- 5-6. אבל אני לא בטוח שגם ביותר מכך שווה לי למכור. בסכומים כאלו נמוכים לא עדיף לחכות שהאוטו יילך לגמרי ?
  14. snoop_dogg

    רכב עד 20K

    ל- MARK - מצב הרכב שלי : חיצונית - מצוין. קילומטראז - 220K. מזגן חימום וקירור - יש. מכנית - אין לי מושג, המצב כיום הוא ש : ההגה קשה, הרכב רועד במהירות החל מ-100, והמנוע משמיע רעשי ציפורים. ל- JEKA - מה זה רנו מגאן האצבק ? I או II ?
  15. snoop_dogg

    רכב עד 20K

    אוקיי, תודה. האמת היא שהתקציב עדיין לא סגור ויהיה סגור רק לאחר שאמכור את הרכב שלי. ומכאן נובעת שאלה נוספת כללית. הרכב שלי הינו סוזוקי בלנו 97, 1600 אוטומטית. במחירון רשום שהוא בסביבות ה- 9K-10K. ביד 2 אני רואה שאנשים מפרסמים אותו בין 6K ל- 11K. איך אתם קובעים בכמה כדאי לפרסם ? (לאו דווקא הרכב הזה, אלא כל רכב).
×
×
  • תוכן חדש...