Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה שלי בתקופה האחרונה סובלת ביחד עם שכנייה לרחוב מאדם שמנפץ באופן סידרתי את המראות הרכבים ברחוב, בהתחלה חשבו אולי משהוא שלא שם לבד ותוך כדי נסיעה הוריד כמה מראות ( רחוב צר חד סטרי ) לאחר שראו שזה קורה בצד המדרכה גם אין ספק שמשהו עושה את זה בכוונה.

בכול מקרה אין אפשרות לשים מצלמה בבניין מכוון שזה בניינים די רחוקים מהרחוב והמכוניות לא יראו טוב במצלמה.

בכול מקרה, עצות שלכם, מצלמות נסתרות ברכב, ניסיון עבר שלכם יעזור מאוד

יום טוב.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

לשים CAR DVR איכותית בחלון שפונה למדרכה הזאת. עם כרטיס 32GB.

אצלי בשכונה לפני כשנה אחד השכנים הלך שיכור וקולני ברחוב, בזמן ריב בפלאפון עם החברה הוא פשוט התחיל לנפץ מראות מעצבים, ואז אבא שלו ירד והחטיף לו :lol:

אם זה קורה באופן קבוע, פשוט להציב מצלמה(הCAR DVR זה אופציה פשוטה), או להקים "משמר שכונתי" ולארוב לו.

פורסם

בהנחה ומתקינים מצלמה בתוך הרכב שפועלת לילה שלם זה לא יגמור את המצבר ?

לגבי הפטישים לכו תבינו מה עושה לאנשים את זה שהם מחליטים לפגוע ברכוש של אחרים בלי סיבה:|

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

לעקוב אחריו, זה די פשוט, נגיד ויש 10 דיירים גברים, אז לחלק את זה למשמרות, שעה כל אחד לדוגמא, ורק לזהות אותו וללמוד את אופן הפעולה שלו. (לגבי המשמרות, פשוט אפשר לשבת ברכב עם בגדים שחורים ולהשכיב את המושב עם חלון פתוח קצת, הוא לא ירגיש שיש מישהו בסביבה מניסיון).

אם זה עקבי, פשוט לארוב לו כולם ביחד לצלם וללכוד אותו עד שהמשטרה תגיע.

אלימות לא תעזור הרבה, הוא יכול להפוך את המצב לרעתכם.

קודם כל לפני הכל תודיעו למש"ק שלכם (הקצין משטרה שאחראי על השכונה), תשאלו אותו גם איך לפעול.

מצלמה זה תמיד טוב.

למי ששאל לגבי המצבר, כמה כבר מצלמה לוקחת, נגיד 200mA, כפול 10 שעות לדוגמא, זה 2A, זה אפילו לא עשירית ממה שהמצבר יכול לסבול.

מקסימום מעבירים לרכב אחר כל פעם.

פורסם

אין כזה דבר ששבר את המראות ולא שם לב , אני בעד משמרות ואז לתפוס את הנוכל בשעת מעשה .

אני זוכר לפני כמה שנים ברחוב מקביל לשלי שברו לכל הרכבים את המראה השמאלית (כנראה ילדים משועממים)

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
אין כזה דבר ששבר את המראות ולא שם לב , אני בעד משמרות ואז לתפוס את הנוכל בשעת מעשה .

אני זוכר לפני כמה שנים ברחוב מקביל לשלי שברו לכל הרכבים את המראה השמאלית (כנראה ילדים משועממים)

אנשים אשכרה עושים את זה? לא להאמין. פתאום קיבלתי צמרמורת לגבי הרכב שלי... :?

פורסם

בכול מקרה אין אפשרות לשים מצלמה בבניין מכוון שזה בניינים די רחוקים מהרחוב

אין בעיה, אלמנת קש עם תצפיתן+A3+מא"ג, אם הטווחים גדולים מדי תעבור לבארט+מק"כ (אם אין קו ישיר לרכבים אז מרגמות, הרבה מרגמות, החרא הזה לא פוגע בכלום אז לפחות לסיים את הסטוק..).

פרוס 2 צוותי התערבות של מטכ"ל+צוות משייטת (למקרה שהמתעלל בורח לים).

בכל מקרה לדאוג שיהיו מעליכם 2 אפאצ'ים ומזל"ט לתצפית וכמובן לשים נגמ"שבולנס בכוננות ולתת ל-669 נ"צ לחילוץ מהיר.

יש מי שידאגו לחפ"ק בשטח, אני חושב שזה מוגזם, אין בעיה שהרמטכ"ל ימתין בבור....

מספיק יצירתי?

:lol:

וברצינות,

כשאתה אומר סדרתי זה אומר שכבר כמה וכמה פעמים שברו לרכבים מראות?

לצערך אין הרבה מה לעשות, אני לא רואה אנשים בעלי משפחות וילדים קטנים מתחילים לעשות משמרות שמירה בלילה (בתור ילד בן 18 אתה שונא את זה, בתור אב ל-2 ילדים אני מוכן לספוג מראה שבורה בחודש בתמורה לשינה נורמלית).

מצלמה ברכב ובתקווה שאם אכן יש "מתעלל סדרתי" הוא לא יקלוט את המצלמה כי אם כבר שבר מראה- לא נורא אם ישבור גם חלון כדי לשלוף אותה..

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לעקוב אחריו, זה די פשוט, נגיד ויש 10 דיירים גברים, אז לחלק את זה למשמרות, שעה כל אחד לדוגמא, ורק לזהות אותו וללמוד את אופן הפעולה שלו. (לגבי המשמרות, פשוט אפשר לשבת ברכב עם בגדים שחורים ולהשכיב את המושב עם חלון פתוח קצת, הוא לא ירגיש שיש מישהו בסביבה מניסיון).

אם זה עקבי, פשוט לארוב לו כולם ביחד לצלם וללכוד אותו עד שהמשטרה תגיע.

אלימות לא תעזור הרבה, הוא יכול להפוך את המצב לרעתכם.

קודם כל לפני הכל תודיעו למש"ק שלכם (הקצין משטרה שאחראי על השכונה), תשאלו אותו גם איך לפעול.

מצלמה זה תמיד טוב.

למי ששאל לגבי המצבר, כמה כבר מצלמה לוקחת, נגיד 200mA, כפול 10 שעות לדוגמא, זה 2A, זה אפילו לא עשירית ממה שהמצבר יכול לסבול.

מקסימום מעבירים לרכב אחר כל פעם.

לא נראה לי שכל השכנים שלו עברו טירונות שייטת ויש להם רצון וכח לעשות משמרות. היום יש כאלה עבריינים שבשביל להשתלט עליהם צריך כמה ניידות. הכי טוב ובטוח להתקין כמה מצלמות ולקוות שהתמונה תיקלט ואז לפרסם. אכן האופציה היחידה היא מצלמה הרכב שמצלמת כל הלילה

פורסם

עדיף משמרות. מי שקולט אותו לא חייב להתנפל עליו אלא לפחות לראות מי זה, משם הדרך לתפוס אותו\להתלונן עליו הרבה יותר קצרה.

• תוכן חדש...