Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נראה לי שכל השכנים שלו עברו טירונות שייטת ויש להם רצון וכח לעשות משמרות. היום יש כאלה עבריינים שבשביל להשתלט עליהם צריך כמה ניידות. הכי טוב ובטוח להתקין כמה מצלמות ולקוות שהתמונה תיקלט ואז לפרסם. אכן האופציה היחידה היא מצלמה הרכב שמצלמת כל הלילה

לא חייב לצאת עליו.

פשוט לשבת ברכב ולצלם אותו.

אם יש להם רצון וכח לשלם את הנזק, כנראה שיהיה להם רצון וכוח גם לעשות משמרת של חצי שעה-שעה בלילה.

פורסם

שמע ניר, כל הכבוד לך על ההשקעה והעבודה הרבה שאתה משקיע בשימור תואר ליצן החצר.

באמת נראה לך שאנשים נשואים עם משפחה ישבו ב4 בבוקר ברחוב ויחכו שאולי מישהו יבוא לשבור להם את המראה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ליצן חצר?

אני לא מוכן לשלם פעמיים על מראה בגלל איזה טמבל, וזה לא משנה מה המצב המשפחתי שלי, אז עושים מאמץ.

ככה אתה רק נותן לו לפתח מזה הנאה.

פורסם

אפשר להתקין מצלמות מדומות או לא תקינות על הרכבים על מנת ליצור אפקט של "אנחנו מתסכלים עלייך".

או להתקין בכמה רכבים מצלמות שפונים לאותה חנייה מכמה זויות צילום.

בכל מקרה בימינו בכל מקרה צריך לשים מצלמה עקב:שוטרים בעייתים ,אנשיי ביטוח בעייתים ואנשים אחרים שעושים תאונות ואחריי שוכחים שהם אשמים

• תוכן חדש...