Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי קצת ולא מצאתי מידע חוץ מזה שהרמקולים הקדמיים המקוריים הם דקים במיוחד.

אצלי במגאן 2007 סדאן, אין רמקולים מאחורה, או שהם פשוט מנותקים(לא יודע איך לפתוח ולבדוק אם קיימים).

רציתי לדעת אילו גדלים יכולים להכנס בדלתות האחוריות? והסבר איך לפתוח את העסק שם :oops:

גם מקדימה לא יזיק להחליף, אבל השרשורים שקראתי הפחידו אותי לקראת עונת החורף הקרבה. האם באמת תיתכן דליפת מים משם?

תודה.

פורסם

מקדימה יש נזילות מים בגלל המכסה מתחת לידית הדלת מבחוץ, אפשר לשים מסביב דבק או משהו כדי שלא יכנסו מים.

מקדימה זה 5.25 ממליץ על מורל דוטק אבל רצוי עם הגברה, ממליץ לקנות בנייה ל6.5, עולם אחר לגמרי. מאחורה זה 4 אינץ' בדלתות ועדיף כבר לחתוך את המגש מאחורה ולשים 6x9.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

זה לא תקין, תבדוק שהגומיות מסביב לדלת שלמות, אצלי גם יש רוח בדלתות האחוריות, גומיות חדשות מפירוקייה

זה בסביבות 250-300 כשאני בדקתי לפני שנתיים.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

בבאר שבע לא ממליץ, רוב המתקינים חאפרים ויקר.

אם אתה רוצה מחירים זולים זה במושב ישרש, יחסית לא יקר שם (ליד לוד) או משהו מיד שנייה, אפילו פה באתר.

על מתקין אני ממליץ על ישראל, בפורום JUNIOR 66,הוא מגיע לנתיבות מדי פעם.

פורסם

אם אתה מעוניין יש לי בניות ל6.5 אינץ שישראל עשה

עברתי רכב וכרגע אין שימוש בהם דבר איתי בפרטי...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קראתי שרשור שבו נרשם שניתן להתקין 6X9 בדלתות האחוריות עם חיתוך פשוט, האם מומלץ?

או שלשים 5 ורבע?

האם קשה לפרק את הדיפון האחורי? יש לי נסיון עם פלסטיק צרפתית עדינה, ואני חושש לגעת בזה :lol:

אני לא מעונין לחתוך את המגש האחורי.

פורסם

mcl_91 העיר שיש לו בניות 6.5 שנבנו על ידי ישראל ג'ויניור.

מומלץ להתקין סט קומפוננט מקדימה ולהקדיש חשיבות מקסימלית לבמה קדמית, ולכן הבניות האלה יכולות להיות אופציה מאוד נוחה בשבילך, שקול את זה בחיוב.

JL Audio

פורסם

שלחתי לו ה"פ עוד לפני שהקפצתי את השרשור :-P

כמו כן יש לי טוויטרים בדשבורד, האם לשדרג אותם?

חשוב לציין שאני סטודנט ולכן מחפש דברים זולים שנשמעים בסדר, אני לא מאלה שנוסעים בפול ווליום עם חלון פתוח. אבל אוהב סאונד איכותי בעוצה סבירה.

• תוכן חדש...