Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צה"ל וחוסר וודאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואז או שתעשה בעיות ותלך לכלא או שתהיה ילדת כאפות צהובה, לא?

גם אני נגעל מחלק מהדעות בשרשור הזה, אלה ששוכחים שצבא הוא חובה ולא קייטנה. הם גם לעולם לא ידעו להעריך את תרומתו של שירות משמעותי להתפתחות האישית. אין לי ביקורת על מי שמשרת בתפקידים פקידותיים או כאלה שדורשים ראש קטן, אבל יש לי הרבה זלזול במי שרק מחפש את נוחותו האישית במקום להתמודד כמו גבר עם חובתו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו בכל מחזור גיוס, תמיד יהיו אלו שמחפשים "להסתדר על ג'וב עם יומיות" ולעשות את המינימום הנדרש (בקושי). :roll:

זה בסדר.

לא כולם חייבים להתגייס עם אובר מוטיבציה ולחפש לעשות מקסימום. אפשר לעשות את התפקיד שנתנו לך, וזהו.

אבל ללכת בגישה של "מגיע לי מה שבא לי", זו כבר גישה מאוד מאוד אנוכית ואפילו ילדותית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז תקראו מחדש את הודעת הפתיחה!

לא רוצה לעשות יומיות ולא רוצה ג׳וב נוח!! רוצה רק שיהיה לי מבחינתי גיוס משמעותי ולא 3 שנים בתפקיד שאני לא רוצה.

אגב בסופו של דבר הלכתי לקצינת מיון כמו כולם, אמרתי לה שאני מרגיש שזה לא התפקיד בשבילי, היא אמרה טוב אתה תעשה טירונות כלל צהלית כמו כולם היום ותחזור לבקום לקבלת תפקיד.

כל כך פשוט שזה לא להאמין!

ואני אישית לא הייתי בכלא, אחי הגדול היה לפי הסיפורים המעצר קשה, כלא 4 אתה פשוט לא עושה כלום, וכלא שש גם קצת קשה.

אגב היום חייל אמר לנו גם אם תסרבו אתם תקבלו מה שתרצו אחרי שלושה ימים.

כרגע אני בדרך לניצנים לטירונות כלל צהלית.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

מזל טוב.

לי לא הצליח להמלט ממשטרה צבאית.

אני התפניתי כמו גדול וכל הדרך מהבקו"מ לבה"ד עודדתי את כל אלו שמסביבי ואמרתי רק דברים חיוביים.

לא ידעתי שכל המ"כים שלנו היו איתנו באוטובוס וראו את זה.

בטירונות הייתי הכי מורעל שיש ולא התלוננתי אז בסוף נתנו לי להיות חוקר, ואז באמצע קורס חוקרים כבר הודיעו לי שיש תפקיד יותר טוב, עם יומיות (כי הייתי חייל בודד).

בקיצור, גם אם אתה הולך עם המערכת ויודע לנצל אותה, אתה יכול להסתדר.

כל אלו שהתנגדו ועשו בעיות הגיע ל"קורס בום" (מעברים) עם כל הג'יפה של החיל וגם שינוי בגישה שלהם לא אפשר להם לצאת מזה.

אגב, בדיוק היום זה 10 שנים מיום הגיוס שלי.

Yippitie fucking hay!

פורסם
אני בטוח שלשליח זה היה ממש מדהים, שבזבזת את זמנו, כמו גם למעסיק שלו.

אין ספק, אתה לא אלים, את "רק" מטריד, גונב ועוסק בפעילויות פליליות אחרות, להנאתך.

לעשות את זה פעם, זה "קונדס". להפוך את זה לשיטה, זה להיות עבריין.

אני חושב שבשורה התחתונה אנחנו רואים איזה סוג אנשים מגיע לכלא... אלא שעוסקים בפלילים.

אתה בטוח שאתה מכיר אותי ומחליט לסמן אותי בתור עבריין.

אני לא אפרט את הסיבה שנכנסתי לכלא, אבל מדובר במעידה חד פעמית של שירות מאוד שוחק.

עד היום תלויות אצלי בבית תעודות הוקרה מגופים כמו משטרת ישראל, מכס, משרד החקלאות וצה"ל על כל העבודה הטובה שעשיתי והתפיסות שהיו לי.

כל כך סמכו עליי שנתנו לי לחפוף את רוב החיילים החדשים.

אז אל תגיד לי מי אני ומה אני...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אז תקראו מחדש את הודעת הפתיחה!

לא רוצה לעשות יומיות ולא רוצה ג׳וב נוח!! רוצה רק שיהיה לי מבחינתי גיוס משמעותי ולא 3 שנים בתפקיד שאני לא רוצה.

אגב בסופו של דבר הלכתי לקצינת מיון כמו כולם, אמרתי לה שאני מרגיש שזה לא התפקיד בשבילי, היא אמרה טוב אתה תעשה טירונות כלל צהלית כמו כולם היום ותחזור לבקום לקבלת תפקיד.

כל כך פשוט שזה לא להאמין!

ואני אישית לא הייתי בכלא, אחי הגדול היה לפי הסיפורים המעצר קשה, כלא 4 אתה פשוט לא עושה כלום, וכלא שש גם קצת קשה.

אגב היום חייל אמר לנו גם אם תסרבו אתם תקבלו מה שתרצו אחרי שלושה ימים.

זה המשפט הכי שקרי מוצלח ששמעתי בחיים,חבל ששכחנו להזהיר אותך פה מהשקרים של הקצינות מיון, הסיכוי שמה שהיא אמרה יקרה הוא פחות או יותר 0%, בהצלחה(תתחיל לעקוץ הפניות כבר עכשיו שכשתסיים את הטירונות הכלל צהלית יהיה לך המון מסמכים מוכנים ביד).

Miata ND2

פורסם

אז אתה מגובב מהאוטובוס?, שיהיה בהצלחה ילד.

דרך אגב, גם אני הייתי בניצנים/קורס בום/קורס ממ"ס בטכני ולבסוף סיימתי כנהג יחידה על רכב לבן.

בדיעבד, הייתי משנה את הגישה שלי אך זה כבר מאוחר מידי בשבילי.

אל תתרגש מהאנשים סביבך, לחבר'ה הצעירים בטירונות יש נטייה להדליק את האווירה

על כלום, בזמן שהם עצמם לא יודעים כלום ולא חוו כלום. קל מאוד להתחיל להכנס לפאניקה מכלום.

לא משנה מה תקבל ומה יתנו לך תוכיח את עצמך הכי טוב שתוכל וכל השאר כבר יסתדר.

נ.ב,

איזה חניך תורן אהבל היה לנו...פישנזון פראייר לידו.

Gn'f'R

פורסם
אתה בטוח שאתה מכיר אותי ומחליט לסמן אותי בתור עבריין.

אז אל תגיד לי מי אני ומה אני...

אתה הבנאדם שמטריד אנשים באופן פלילי ויוצר נזק כלכלי לעסקים תוך כדי.

זה אתה הודית, ועוד בגאווה, לא אני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אל תדאג אלימות כלפי המד"כית לא היה ולא יהיה.

אבל לא חסרים כמה מעשה קונדס אחרי היחס ה"מדהים" שקיבלתי ממנה, דברים בסגנון של מגשי פיצה שהוזמנו לבית שלה, נוקיה n95 שפורסם ביד 2 ב-1000 שקל עם הפרטים שלה (בכל זאת ב-2008 המכשיר הזה היה יוקרתי כמו אייפון 5s), דוגמית חינם של חיתולים למבוגרים שהוזמנה לבית שלה עם הפרטים שלה ועו'...

נגזר הודבק ונשמר.

פותח השרשור, אתה רואה חוק וסדר ? CSI ? ללא עקבות ? אני מקווה שכן, כי אז בטוח לקחת דף עם חותמת לגבי מה שאמרת.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אני לא חושב שללכת לאן שהצבא רוצה בלי מאבק ובלי מחאה זה נכון. זה לא נכון לך וזה לא נכון לצבא. לצבא אין כלים או זמן להעריך אותך (אלא אם אתה מתמיין למסלולים מאוד ספציפיים כמו טייס, מודיעין, יחידות עילית וכו') ולכן לפעמים אתה צריך לעזור למערכת להבין מה טוב עבור שניכם.

מעבר לזה, הצבא הוא לא מסגרת פשוטה ויש אנשים - ולרוב אלו לא הטיפשים או הגרועים שבהם - שעשוי להגרם להם נזק נפשי לא מבוטל במהלך השירות, רק כי הם נותנים למערכת לעשות בהם מה שהם רוצים.

אז מבחינתי, זו חובתך להאבק על מה שאתה רוצה ומה שמתאים עבורך. תמיד יהיה לצבא את מי לשים בתפקידי הזבל, וכשהם יגמרו, אני בטוח שלצבא יש מספיק כלים להפוך את התפקידים האלו לאטרקטיביים (כן, היצע וביקוש). את המאבק שלך תנהל בצורה שקולה ואינטליגנטית (לבקש להתמיין לעורך מוזיקלי\מטיס חוץ זה שקול ללבקש להתמיין לתפקידי מג"ד\האקר - לא שקול או אינטליגנטי, במילים אחרות), אבל לרגע אל תשכח שמעבר לכל הנשמות הטובות שמנדבים אותך לשירות, החובה הכי גדולה שלך היא כלפי עצמך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פו"ש - הצבא הוא מקום שלא כיף גדול להיות בו למעט יחידי סגולה שבאמת אוהבים את זה, היתר הולכים בשל תחושת שליחות, חובה, הבנה שאין מישהו אחר שיעשה את התפקיד או בגלל שגם החברים שלהם הולכים לצבא - אז לא נעים.

תתפלא - גם למ"מ יש מ"פ על הראש ולו בתורו יש את הסמג"ד והמג"ד שדורשים כל הזמן עוד. וגם לאלה יש בעיות אישיות בבית או שסתם לא בא להם להיות בצבא - והם ממשיכים כי זו החובה, כי החיילים מתבוננים בהם וצריך לשמור על פוזה פיקודית למרות השביזות.

בקיצור - הצבא הוא לא מקום קל, אבל אם תחליט שאתה בא בגישה חיובית ומנסה למצות את היכולות שלך ולעשות תפקיד בעל משמעות - אתה תגלה שאתה לא רק נותן לצבא, אלא הצבא נותן לך ערכים וכלים שילוו אותך לאורך כל הדרך.

דפוס פעולה של השתמטות, בריחה מאחריות סופו (לדעתי) לחזור כמו בומרנג, "שואבי המים וחוטבי העצים" של הצבא (למרות שגם הם נחוצים) יישארו כאלה גם כשישתחררו ורובם לא יגיעו רחוק כי גם ללמוד באוניברסיטה זה קשה ודורש משמעת עצמית וגם להתקדם בעבודה זה לא קל.

ומי שלא מתאמץ ומתמודד - סופו להישאר מאחור.

פורסם

מזל טוב, עשו לך את תרגיל 6457 או במילים אחרות, בסיום הטירונות תקבל צו הצבה לאחד מהשלושה: בהד 13 (מצ לצורך תחילת קורס), ביתן חיל הים בבקומ להחליף מדים, same same עם חא מה שבטוח לבקומ או יותר נכון לקצין מיון אתה לא תחזור, ברגע שיצאת מהחדר בעיקרון הענין נחתם והם בעיקרון שקרנים מאוד טובים הקציני מיון ממש טובים.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

טוב רק עכשיו מצאתי זמן להגיב, אז לא עשו לי תרגיל, כל מי שהלך למשטרה הצבאית במחנה 80.

אני כרגע בבסיס ניצנים, הטירונות היא כללית ואין איתי אף אחד שהולך למשטרה הצבאית.

אני פחות או יותר מרוצה :)

שבת שלום

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...