Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צה"ל וחוסר וודאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז עדכון קטן, כל מי שיש לו תפקיד מתייצב מחר בעשר בבוקר.

אני היחידי שמתייצב יום שני בתל השומר ב8 בבוקר, שאלתי למה זה, והם אמרו כי עדיין אין לך תפקיד ולכל השאר יש

אגב ההשבעה הייתה בכותל, וביום שני אני אעדכן פה איזה תפקיד.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

תל השומר למיונים... כיף לך. תוכל להגיע לאן שאתה רוצה אבל הבאסה שאתה תקלוט את זה רק עוד שנה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אז לא אני לא ממויין למשטרה צבאית אני כרגע בסיפוח, אני עוזר בבקום לחיילים.

זה למשך שלושה שבועות ואז ישלחו אותי לתפקיד כזה או אחר.

פורסם
איפה אתה מסופך בבקומ ?

משרד תנועה, אני גם מכניס אנשים לראיונות לקציני מיון.

למה?

פורסם

זה שילוב של מסופח ונשפך

הוא מסופח, ומרוב שאין לו כוח להיות מסופח הוא גם נשפך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז עדכון, אני הולך לראיון אצל מפקד בסיס כלשהו במרכז להיות רלש אצלו מה אתם אומרים על התפקיד?

פורסם

תלוי במפקד ובעומס העבודה, אבל זה בדרך כלל תפקיד עם הרבה אחריות שעובדים בו קשה. בונים כישורים לא רעים, לעתים גם קשרים, ובעיקר בגרות.

איך אתה בעבודה עם אנשים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני אתן לך את דעתי בתור אחד שעשה תפקיד כזה לתקופה של חצי שנה בערך ( הייתי נהג בוס של סא"ל, הרלש שהיה לו רצה ממש לעבור תפקיד והמפקד שלי אמר שזה בתנאי שעד שיפתח הקורס יגיע מחליף, שבוע לפני הקורס התנדבתי לקחת גם את התפקיד הזה למשך חצי שנה בערך עד שהשתחררתי ).

בתקופה הקצרה שעשיתי את זה, אני חייב להדגיש שבתור חייל פשוט הרגשתי עם הרבה אחריות, התפקיד יכול להיות לפעמים משעמם ולפעמים מאתגר ( כן כמה שזה נשמע מצחיק מאתגר וקביעת דיונים ).

בדר"כ השעות שלך לא יהיו הכי נוחות, לפעמים תצתרך להישאר יותר במשרד ( בבסיס סגור יותר משמעותי ניראה לי ), אבל בכללי אני בתקופת שירות שלי סה"כ נהנתי מהתפקיד, ניראה לי שיותר בגלל המפקד שהיה לי שהיה בינינו קשר ממש טוב וממש אהבתי אותו והוא העריך אותי ממש בחזרה.

לך לראיון, אל תפסול, תיראה מי המפקד שם ( דרגה? ), תשאל את הפקידות שם מה הסדר יום בערך ותחזור לעדכן.

אם יש לך עוד שאלות שאתה מעוניין לשאול אתה מוזמן לשלוח גם לפרטי.

אגב, סתם לגבי הקשרים,

מהכירות שלי אישית, בחורה שהייתה פקידה במשרד בכיר מאוד התקבלה גם לעבודה במשרד החוץ בארה"ב ברור שבגלל שיש לה קישורים, אבל בעיקר בגלל שמכירים את האנשים הנכונים.

עדיף את זה מאשר להיות טבח או אנערף מה ( יסלחו לי הטבחים ).

פורסם
אז עדכון, אני הולך לראיון אצל מפקד בסיס כלשהו במרכז להיות רלש אצלו מה אתם אומרים על התפקיד?

זה מקפצה טובה לעתיד.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...

• תוכן חדש...