Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משדר FM לרכב

EB-86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול לגביי משדר FM שמתחבר למצת הרכב .

ברכב שלי יש רדיו מובנה ואין שם שום כניסה של AUX או USB , האם משדר FM יכול לפתור לי את הבעיה ?

האם שומעים דרכו באיכות נורמלית ?

תודה לעונים

פורסם

היה לי בעבר משדר כזה, של חברת griffin לא יודע... לא הכי יעיל.

בעיקר בשל ניתוקים מהמכשיר מתי שעברתי במקום ללא קליטה וכאלה.

פורסם

תלוי איזה רכב יש לך ולא קשור לחברה. בדיהו שהיתה לי המקלט עבד מצויין ושמעו באסים באיכות כמעט כמו של דיסק. לעומת זאת במאזדה לא שמעו טוב והיו הפרעות רבות. לכן התקנתי מתאם יו אס בי. שים לב - יש משדרים ששומרים מהנקודה שבה כיבית את השיר. ויש שלא. למשל אם יש לך מאתיים שירים אחרי חמש שירים כל פעם שתכבה את הרכב

יתחיל מהתחלה. אוכל לעזור לייעץ לך במשדר טוב וזול דרך האייבי. עלה לי בזמנו כ 25 שקלים. והזול יותר ב 13 שקלים בזמנו זה המשדר שלא שומר את הפלייליסט מהנקודה שהופסקה

פורסם

קניתי משדר כזה באיביי והקליטה הייתה גרועה בכל התחנות ולא שמעו כלום, גם אחרי שפתחתי אותו ושמתי לו אנטנה מכבל חשמל זה לא עזר, אז או אחד איכותי או בכלל לא.

צביקה אשמח לקישור למשדר שרכשת לחברך

Miata ND2

פורסם

המשדר יעבוד, אם כי איכות השמיעה היא בהתאם לאיכות של שידור FM, שזה בהחלט פחות מהאיכות של CD/MP3. אם זה מספיק לך או לא, רק אתה יכול להחליט.

דני

פורסם
המשדר יעבוד, אם כי איכות השמיעה היא בהתאם לאיכות של שידור FM, שזה בהחלט פחות מהאיכות של CD/MP3. אם זה מספיק לך או לא, רק אתה יכול להחליט.

דני

נכון , כבר היו לי כמה כאלה בעבר הרחוק , ואיכות בהם ירודה . זה נשמע כמו טייפ-קסטות של פעם .

פורסם

תנסה לפרק את הרדיו המובנה ולראות אם אפשר לחבר משהו מאחורה או שתקנה בלוטוס שמתחבר לרמקולים של הרכב ותשמיע דרכם מוסיקה.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
תנסה לפרק את הרדיו המובנה ולראות אם אפשר לחבר משהו מאחורה או שתקנה בלוטוס שמתחבר לרמקולים של הרכב ותשמיע דרכם מוסיקה.

מזה בלוטות שמתחברת לרמקולים, דיבורית בלוטוס?

פורסם

הרכב שלי הוא ביואיק לה סייבר וכמה שאני יודע אין מאחוריי הרדיו שום כניסה חוץ מהצמה והאנטנה .

מישהו יודע אם אני יכול לחבר רדיו מקורי של ביואיק אבל דגם אחר .. כמו לוצרן / לה קרוס ?

ועוד שאלה . .

כמה יעלה לי להחליף את הרדיו המקורי במשהו אחר ? אני צריך משהו רק כדיי לשמוע נורמלי , אין לי מגבר או משהו כזה

תודה

פורסם

אתה סתם מסתבך ידידי.

תקנה דאבל דין סיני באלף שקל כולל דיבורית בלוטוס.

תעשה התקנה במקום שיודע לעבוד וסע לשלום.

אחרי התקנה ומתאמים לא תעבור 1300 שקל בלחץ

הכי פשוט וכולל את כל הכניסות האפשריות.

אלי

פורסם

אני מציע שתתקין (כמוני) דיבורית בלוטוט של MOTOROLA.

בדגם שלי TK30 - יש יציאות לחיבור חוטי + USB.

זה יושב מעבר לרדיו עם שליטת ווליום בנוסף והפעלת שירים בבלוטוט דרך הטלפון.

זה מוסיף AUX כך שאפשר (לא ניסיתי) לנגן דרך USB.

Kia Niro 2017

פורסם

3 שנים בצבא בתור נהג השתמשתי במשדרי FM ברכבים צבאיים

אם אין לך מגבר ואתה רוצה לשמוע מוזיקה בכיף ובלי להסתבך זה יתאים מצוין בישבילך.

מכשיר זול שעולה גג 50 שקל מחבר USB מוצא תחנה שלא חסר כאלה ושומע בכיף.

• תוכן חדש...