Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה, בשעה טובה קניתי סוני 4 וכעת אני מעוניין להטעין את כל ארבעת השלטים בעזרת 2 פתחי הUSB במכשיר, אני לא מעוניין בעמדות הטענה שאפשר לרכוש אז חשבתי על לקנות שניים כאלו במקום, האם לדעתכם המוצרים הסינים האלה יוכלו לעשות את העבודהו למשוך מספיק מתח להטעין את ארבעת השלטים בו זמנית? במידה ולא מאיפה אני יכול לקנות מוצר כזה באיכות טובה?

תודה :)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי מכשיר דומה, אני היום לא הייתי קונה אותו כי הוא חלש. ריפ של hd ב1080 קשה לו להריץ.

720 הוא מריץ סבבה.

תחפש משהו יותר חזק

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
פורסם

מישהו רכש מערכת מולטימדיה 2DIN לרכב מאחד האתרים בחול?

נראה שהמחירים שם נמוכים משעותית מהארץ והשאלה הגדולה אם הם שווים משהו.

במידה וכן אשמח לקישור של מערכת כזאת שגם עובדת עם WIFI.

תודה.

פורסם

ניטים כמובן, אני לא רואה את ההיגיון במכשיר הזה, לוקח יותר זמן מעשות ניט עם לוחץ ניטים סטנדרטי.

אולי לניטים ארוכים הוא שימושי.

פורסם

אין לי את זה רק ראיתי אהבתי ופרסמתי, למי שלא מרבה להשתמש בניטים זה יכול להיות נח במקום לקנות אקדח ניטים בנפרד, זה עולה 80 שקל.

יש לי בבסיס טונות של ניטים, אני מאמין מוכרים איפשהו

פורסם

קניתי פעם קיט של אקדח עם כמה גדלי ניטים כי חשבתי שאני אצטרך כדי לתקן תריס גלילה - בסוף גיליתי שהיה קיים בורג, אז השתמשתי בבורג.

האקדח, עם כל הניטים יושב אצלי בארגז כלים, כבר 3 שנים.

אגב, זה עלה כ 40 שח.

אין הגיון במכשיר הזה אלא אם אתה משתמש בניטים על בסיס קבוע. אני זוכר שזה היה נפוץ כשהייתי ילד, היום אלא אם זאת העבודה שלך, כמעט לא תתקל בזה.

פורסם

מכשיר שימושי שתמיד טוב שיש בבית,

ביחד עם מקדח 4 איכותי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי 3 מוצרים שונים מאותו מוכר . על כל מוצר הוא מבקש מישלוח . שלחתי לו הודעה והוא הסכים לחייב משלוח 1 ולשלוח את הכל יחד.

איך אני מהעביר לו כסף בדיוק .בהזמנה דרך האתר אני משלם גם על המשלוח של כל מוצר

הוא שלח לי את זה you need creat order and give me you number order. על איזה מספר הוא מדבר?

שלחתי לו את הלינקים ל3 המוצרים

לשלם מחיר מלא ואז לידרוש החזר חלקי?

• תוכן חדש...