Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר.

שמתי עין על 2 שעוני יד באמאזון. הבעיה היא שהמוכר משלח אך ורק (בחינם, אמנם) בתוך ארה"ב. חשבתי לי שאבקש לשלוח אותם לכתובת הזו שפעם העלו כאן, עסק שנועד למטרות כאלה בדיוק, המרכז את המשלוח אצלו בארה"ב ושולח לאחר מכן לארץ.

1. אשמח לקבל את הקישור של החברה הנ"ל.

2. אשמח לקבל חוות דעת, כמה בערך אמור לעלות משלוח כזה לארץ, לא מהיר אבל בהחלט רשום באיזה שהוא אופן? אני מניח שכל שעון שוקל משהו כמו 100 גרם. ניסיתי להיכנס ללוח התחשיב של USPS אבל לא ממש הבנתי מי נגד מי שם...

תודה רבה ושבוע טוב.

פורסם

תשתמש בMustop. תודיע להם באימייל שמדובר במשלוח מאמאזון (הנחה של 10 דולר). אם מדובר בקופסאות קטנות, אתה תשלם 19 דולר בלבד על המשלוח הזה אחרי ההנחה. הם שולחים לארץ בDHL, כך שהמשלוח מגיע אליך מהר מאוד. אני משתמש בהם כבר שלוש שנים ומדובר באחת החברות הטובות והאמינות שבנמצא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
תודה רבה. יש אפשרות שישלחו לא ב- DHL? הרי איתם זה סיפור של מע"מ, דמי טיפול, דמי משלוח, דמי סבתא שלי וכו', לא? או שאני טועה?

שוב תודה על הטירחה.

לא, זה היופי בMustop. אין כלמיני אגרות ועיכובים בארץ. הכל מחושב כבר בארה"ב. 19 דולר זה באמת 19 דולר, כמובן שאם יש מיסים נוספים על החבילה היא מחוייבת אבל מדובר במיסים נטו ולא ב300 שקל דמי כופר שתשלם אם איתרע מזלך לקבל חבילת אקספרס בארץ.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איזה שעונים אלה . תבדוק אולי יש אותם באתרים שכן שולחים לארץ . כמו:

creation watches

long island watches

discount watch store

jomashop

המחירים שלהם בדרך כלל טובים ובחלקם אפילו המשלוח חינם.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הזמנתי בשנה האחרונה שני שעונים מ-nywatchstore, שניהם הגיעו די מהר בדואר רשום: הראשון, לפני כשנה, הגיע כעבור שבוע ולא שולמו כל תוספות מעבר למה ששולם למוכר. השני (לפני מספר שבועות) התעכב בגלל החגים, ולקח לו 2-3 שבועות להגיע, שולם מע"מ בלבד. בשני המרים נחסכו מאות ש"ח בהשואה לשעון דומה בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...