Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותנו רכב חמוד מסוג סובארו לגאסי סטיישן שנת 91. אמנם ישן - אבל מעולה. לפני כ- 6 שנים עבר בחלפת מנוע וגיר מייבוא ומאז הוא לא רואה מוסך (מלבד טיפולים לפי ק"מ).

הבעיה היא שהוא צורך דלק בצורה מטורפת וזה הולך ומדרדר. כעת זה עומד על 1:5 (בעבר זה היה 1:11 בערך).

המוסכניק שלי לא מתלהב להושיט עזרה. החלף פלטר, כיוון מנוע, בדק שאין נזילת דלק מהתחתית וזהו. הרכב ישן ואין מה לעשות.

האמנם?

חייבת לציין שלעיתים יש ריח של דלק כשמתניעים. הקרבורטור נבדק עם מחשב ואין בעיה (גם צינור הפליטה נקי לגמרי).

מה עושים? אנחנו לא רוצים למכור אותו כי הוא באמת רכב נח וטוב ומטופל וגם מי יקנה רכב עם צריכה כזו?

יש למישהו רעיון ממה זה עשוי להיות? או לחילופין, מישהו מכיר מוסך טוב באזור רמלה-לוד שיודע לפתור סוגיות כאלו?

תודה.

פורסם

ובכל זאת - לעניות דעתי זה נראה כמו בעייה בקרבורטור. מתי שופץ הקרבורטור בפעם האחרונה ?

רצוי לגשת לבעל מקצוע שמומחה בקרבורטורים (וכאלה הולכים ופוחתים היום).

alfa 156 2.5.

פורסם
ובכל זאת - לעניות דעתי זה נראה כמו בעייה בקרבורטור. מתי שופץ הקרבורטור בפעם האחרונה ?

רצוי לגשת לבעל מקצוע שמומחה בקרבורטורים (וכאלה הולכים ופוחתים היום).

הקרבורטור הוחלף גם הוא לפני כ-6 שנים.

מי שהחליף לי אותו כבר סגר - אבל הלכתי למוסך אחר שבדק עם מחשב ואמר שהכל תקין.[/quote]

אני אורחת שלום רב, וברוך בואך לפורום !

אין כמעט בעלי מקצוע שיודעים מסוגלים/רוצים לטפל ברכב ישן, ובוודאי רמת הידע שלהם בקרבורטור נמוכה, עד אפסית.

צריכת הדלק שלך מקורה בקרבורטור לא מכוון ובצוק אטומטי לא מכוון, בשניהם ניתן לטפל ולכוון לשביעות רצונך המלאה, עם שיפור משמעותי בתצרוכת הדלק.

צרי איתי קשר לטלפון הרשום בחתימתי, וזאת ללא שום התחייבות מצידך.

קיבלת גם הודעה פרטית בנידון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

6 שנים זה לא מעט זמן.

בקרבורטור יש חלקים מכאניים שמתבלים (לא דומה לרכבים החדשים יותר בעלי מערכת הזרקת דלק).

בהמשך לדברי צביקה - יש מקום לבדיקה נוספת של הקרבורטור וכנראה גם כוון או שיפוץ.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני יכול להמליץ לך בחום רב על צביקה. בקרבורטורים צריך לדעת להיתעסק ואת באמת לא תכירי את הרכב שלך אחרי שתהיי אצלו. הבחור קוסם לקרבורטורים!

פורסם

עדיף לכוון את הקרבורטור, עדיף אצל צביקה כי הוא אחד הבודדים שנשארו שעוד מתעסקים בהם וגם מבין בהם טיפ טופ.

עם זאת, הכי כדאי זה למכור את הרכב ולהתקדם למשהו קצת יותר מוצלח. פורד פוקוס סטיישן תיראה לכם כמו חללית אחרי הלגאסי הזו - אבל זה כבר לפורום ייעוץ ברכישת רכב.

פורסם

פורד פוקוס סטיישן לא מתקרבת מבחינת מרווח פנימי וגודל תא מטען ללגאסי הזו ואם ללגאסי מנוע 1800 אז גם הביצועים שלה עדיפים על אלו של פוקוס 1.6, וצריכת דלק דומה במצב תקין.

סטיישן מודרנית ברמה מקבילה ללגאסי מבחינת מיצוב וביחס למכוניות של היום זה אולי מונדאו סטיישן או סקודה סופרב. או B4 חדשה כמובן.

פורסם

ועדיין הרבה יותר נעים לשבת בפורד פוקוס בת 6 מאשר בסובארו בת 22.

אולי כחדשות, אחת מול אחת, עוד היה כאן איכשהוא פייט (נגיד) אבל 16 שנה הפרש עושים את שלהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש לא בטוח. יש לנו פוקוס 2008 וזה רכב מאד צפוף במיוחד ליושבים מאחורה.

בלגאסי סטיישן יש הרבה מקום לנוסעים מאחורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במצב הכי אופטימלי שלו את תגיעי לצריכה של 1-9 בערך, לא משהו להיט, אני מציע לך אם אין לך צורך ברכב גדול שהוא גם מיושן מאוד ומגושם, תחליפי לרכב מודרני וחסכוני הרבה יותר, רכב בן 20+ כרכב יומיומי זה לא פשוט, ואני אחד שהיה לו רכב יותר ישן משלך.

אם את מתעקשת על תיקון הבעיה אני טיפלתי בזמנו פעמיים אצל "ינקו קרבורטורים" בחולון, רחוב המלאכה, ויצאתי מרוצה הרכב נסע כמו חדש.

גשי אליו רק קחי בחשבון שזמן עבודה זה כמה שעות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...