Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה יחסית לעקוץ את המוכר הלא תמים!

(כסף מזויף? לא מוכרים רכב, לא מוסרים ולא מעבירים בעלות עד שמקבלים את הכסף במזומן/בנקאי/זה"ב)

אני לא רואה שום בעיה אם יעביר סכום "על החשבון" שיכסה את עלות הנסיעה הזמן והחזרה, גם במידה ולא יקנה.

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה פרסמת את הרכב ?

אני מעוניין ברכב מהסגמנט הזה, אשמח לראות תמונות ולהתקשקש בטלפון.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

שמתי לב למשהו מוזר,נכנסתי סתם להתעניין בכמה אנשים מוכרים רכב כמו שלך והופתעתי שרוב הרכבים שם בערך יד 4-5 אבל עם קילומטראז'ים נמוכים יחסית של 120K-140K-160K לרכב משנת 2002 ועוד דיזל.

מה הסיפור? אנשים מורידים קילומטראז'?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
קשה יחסית לעקוץ את המוכר הלא תמים!

(כסף מזויף? לא מוכרים רכב, לא מוסרים ולא מעבירים בעלות עד שמקבלים את הכסף במזומן/בנקאי/זה"ב)

אני לא רואה שום בעיה אם יעביר סכום "על החשבון" שיכסה את עלות הנסיעה הזמן והחזרה, גם במידה ולא יקנה.

סיכמתי איתו העברת זה"ב בלבד. אחרי שהוא מעביר, אני בודק את החשבון שלי, ורק אז העברת בעלות.

אני בטח לא תמים (עוסק במכירת רכב למחייתי) אבל אני כן זהיר. מאוד.

איפה פרסמת את הרכב ?

אני מעוניין ברכב מהסגמנט הזה, אשמח לראות תמונות ולהתקשקש בטלפון.

אריאל.

ביד2 כמובן.

שמתי לב למשהו מוזר,נכנסתי סתם להתעניין בכמה אנשים מוכרים רכב כמו שלך והופתעתי שרוב הרכבים שם בערך יד 4-5 אבל עם קילומטראז'ים נמוכים יחסית של 120K-140K-160K לרכב משנת 2002 ועוד דיזל.

כן. הקילומטראז'ים האלה נשמעים לי לא הגיוניים בעליל, בטח לא לרכב דיזל שמי שקונה אותו בדרך כלל זה אנשים שנוסעים הרבה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בטח הק"מ עם המנוע החדש, או שהם מתכוונים ש140K זה מליון ארבע מאות... :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שרוב הרכבים שם בערך יד 4-5 אבל עם קילומטראז'ים נמוכים יחסית של 120K-140K-160K לרכב משנת 2002 ועוד דיזל.

נוסעים עם הרכב ברוורס. :lol:

זה אודומטר דיגיטאלי - לא בעיה להוריד קילומטרז'. ליראות דיזל בן 10 עם פחות מ300Kק"מ זה לא סביר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תגיע לפגישה עם מדים של שוטר וצ'קלקה, תבקש מהחברים שלך ללבוש מדים של FBI, ורצוי עוד חבר שלבוש כמו מחבל וצועק איטבח אל יהוד!

פורסם

נשמע כמו עוקץ קלאסי. יגלה פאקים ברכב ויוריד את המחיר לסביבות ה-12.

במקומך ממתין לטלפונים הבאים, במוקדם או מאוחר הם יגיעו.

פורסם

גם אני תוהה איך בכל הסיפור פספסתי רכב דיזל עם תג מחיר של אזור ה15 אש"ח ועוד מחבר פורום.

פות"ש, בגזרתך...

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

איפה עוקץ בכך שבן אדם מגיע ומנסה להוריד את המחיר ? זה נקרא מו"מ.

עוקץ זה זיוף זהות, העברת כסף בתצורות בומרנג למיניהן, ביצוע עבירות על רכב בבעלות אחרת ושות'.

תעביר את הפרטים הבסיסיים ביותר שלא יוכלו להעיד עלייך יותר ממה שצריך (בזה חברי הפורום יעזרו) ובהצלחה לך.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אחרי כל סרטי הפעולה והנוכלות כאן צריך לזכור שיכול להיות שבאמת מדובר באדם עם התנהלות מוזרה ולאו דווקא בנוכל. אני מציע בבחינת "כבדהו וחשדהו", אם כפי שקבעתם הוא משקיע ומגיע עד אלייך תן לו לבדוק את הרכב, גם אם הוא מנסה להוריד במחיר אל תסכים, עכשיו אתה במצב ההפוך ממנו הוא רצה בתחילה - הוא הגיע במיוחד אלייך וחבל לו לא לקנות על חשבון כסף וזמן. ירצה לשלם 14? מצויין, קבל העברת זה"ב ובצעו העברת בעלות. לא ירצה? שלח אותו חזרה בלי החליפה ובלי החוב.

לא רואה את הטעם בלבוא עם פמלייה של משפחת פשע ונבוטים, מקסימום עוד חבר חביב.

פורסם
איפה עוקץ בכך שבן אדם מגיע ומנסה להוריד את המחיר ? זה נקרא מו"מ.

עוקץ זה זיוף זהות, העברת כסף בתצורות בומרנג למיניהן, ביצוע עבירות על רכב בבעלות אחרת ושות'.

תעביר את הפרטים הבסיסיים ביותר שלא יוכלו להעיד עלייך יותר ממה שצריך (בזה חברי הפורום יעזרו) ובהצלחה לך.

העוקץ פה הוא שהבן אדם אומר שהוא קונה במחיר אחד, ואז לא מוכן לקנות במחיר הזה. זה bait and switch כזה. הוא נותן לך 14K? אבל עכשיו הגעת והוא לא מוכן ל14K מפני שאמא שלו עברה ניתוח והוא לא יכול לשלם את ה14K. אז הוא מציע 13K. אתה אומר בסדר, אני כבר פה, אין לי כוח יותר, עולה לי יותר לא למכור אותו.

אלא שאחרכך, הוא מוצא עוד ועוד פאקים. ממשיך לשחוק אותך, ומוריד אותך ל12K. אחרכך בבנק הוא לא מוכן לחתום על צ'ק של 12K, כי בדרך לבנק הוא לא אהב את הצליל של המנוע.

בינתיים כשאתה בבנק, חבר שלו פותח לך את המכסה מנוע ושופך מים לתוך מיכל השמן.

כשאתה יוצא מהבנק, חשכו עינייך והרכב שלך בלתי סחיר כי הוא בקושי מניע עכשיו! (או כל מני סיבות)

אז הבן אדם אומר שהוא מרגיש רע מאוד שהוא טרטר אותך ככה, ואומר לך שבסדר, הוא סוגר על מה שהוא כבר חתם בבנק, 11K, ואתה מעביר לו בעלות עם באסה גדולה בלב.

בינתיים הוא עושה החלפת שמן ונוסע כמו גדול.

כמובן שזה לא תסריט מדוייק של מה שיכול לקרות, אבל אני רק רציתי להמחיש למה זה עוקץ ולא מו"מ.

מו"מ עושים לפני ש"סוגרים" מחיר. ואין דבר כזה לסגור מחיר בטלפון. אולי בהתנייה. אבל ההתנייה בדרך כלל לא מתקיימת, והם בונים על זה.

• תוכן חדש...