Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרתי וקניתי בחיים שלי מספיק מכוניות ועל כן זה מריח חשוד מאד.

לא נהייה סטיגמתיים, וזה לא משנה קרית מלאכי או מקום אחר אבל -

כל הסימנים מראים לך בבירור שמדובר כאן בנוכל קטן או בשרלטן גדול.

להגיע עד אליו? ממש לא. הרי כשתגיע הוא יוריד לך את המחיר ל-9500 שקל ויבוא בטענות למה לא סיפרת על זה ועל זה וכו'.

הוא בכוונה זרק לכיוונך סכום מפתה בכדי שתבוא עד אליו. בחיים לא תקבל סכום שכזה, בוודאי לא על רכב עם כל כך הרבה ק"מ.

כשבתהליך המכירה מגיעים לכל כך הרבה טלפונים וגם ויכוחי סרק על 500 שקל, רצוי לרדת מהעניין ולא להמשיך הלאה. ובכלל, חוץ מסוחרי רכב, מי קונה לפני שראה את המכונית או נגע/נהג בה?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אם הייתי מחליט לסוע אליו, זה לא היה לבד, אלא עם 2-3 חברים.

אבל אני עדיין לא חושב שזה רעיון טוב, כי בכל זאת אני מגיע "לשטח" שלו.

שלחתי לו הודעה, 14K והעברת בעלות עליי, אבל הוא צריך להגיע לפה.

התקשר אליי, זרם עם העניין, הסברתי לו שכסף רק בהעברת זה"ב. הסכים.

יגיע, יראה את האוטו, יאהב, ישלם, תבוצע העברת בעלות, לא יאהב, יחזור ברכבת.

כמובן שאני בכל זאת אגיע עם 2-3 חברים.

בנוסף מצלם ת"ז, מחתים אותו על חוזה מכירה, סטנדרטי כזה שכתוב בו מוכר + קונה, מספרי ת"ז, כתובת, צילומי ת"ז, עד תאריך המכירה כל הדוחו"ת/קנסות/תשלומים של הרכב עליי, מהתאריך הזה הכל על הקונה, החברים שאיתי מצלמים אותו תוך כדי חתימה על החוזה, ומוסר לו את הרכב.

יותר זהיר מזה אני לא יכול להיות...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
תעדכן אם היו פצועים וכמה.

אני יכול גם לצלם ולפרט איזה עצמות נשברו, או שזה יותר מידי?

Always go sideways

פורסם

לפי דעתי מה שהוא מנסה לעשות זה לגרום לך לנסוע את כל הדרך הזאת, לבזבז זמן וכסף ואז להגיד לך במקום 14K הוא מוכן לשלם נגיד רק 12, הוא בונה על זה שתגיד יאללה אם אני כבר כאן וביזבזתי זמן וכסף נמכור ב-12K

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
אני יכול גם לצלם ולפרט איזה עצמות נשברו, או שזה יותר מידי?

אם בא לך,לא חייב :-P .

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
גם אם הייתי מחליט לסוע אליו, זה לא היה לבד, אלא עם 2-3 חברים.

אבל אני עדיין לא חושב שזה רעיון טוב, כי בכל זאת אני מגיע "לשטח" שלו.

שלחתי לו הודעה, 14K והעברת בעלות עליי, אבל הוא צריך להגיע לפה.

התקשר אליי, זרם עם העניין, הסברתי לו שכסף רק בהעברת זה"ב. הסכים.

יגיע, יראה את האוטו, יאהב, ישלם, תבוצע העברת בעלות, לא יאהב, יחזור ברכבת.

כמובן שאני בכל זאת אגיע עם 2-3 חברים.

בנוסף מצלם ת"ז, מחתים אותו על חוזה מכירה, סטנדרטי כזה שכתוב בו מוכר + קונה, מספרי ת"ז, כתובת, צילומי ת"ז, עד תאריך המכירה כל הדוחו"ת/קנסות/תשלומים של הרכב עליי, מהתאריך הזה הכל על הקונה, החברים שאיתי מצלמים אותו תוך כדי חתימה על החוזה, ומוסר לו את הרכב.

יותר זהיר מזה אני לא יכול להיות...

לדעתי זאת הפעם האחרונה שאתה תשמע ממנו...

פורסם

עזוב אותך סרטים רד ממנו הוא חשוד לדעתי ויעקוץ אותך בסופו של דבר.

חפש קונה אחר עדיף מאשר להיכנס להרפתקאות

פורסם

אם אפילו תגרום לו לבוא אלייך , הוא יתחיל לשחק לך עם המחיר ברגשות על זה שהוא בא עד אלייך למרות שהוא חולה .

ואם תסרב להשלים את העסקה , הוא הרי יידע איפה אתה גר ואיך נראה הרכב , אולי הוא יילך עצבני אבל יישמור טינה לך על

זה שגם גרמתה לו לבוא עד אלייך וגם לא ירדתה במחיר .

המצב הזה יכול לצאת לא נעים ועדיף לחתוך אותו כבר עכשיו , עוד לפני שהוא יעשה צעד "וידחוק" אותך לפינה .

פורסם

אני לא פוגש אותו בבית אלא בתחנת רכבת. אין מצב שהוא יידע איפה אני גר. גם ברשיון הרכב רשומה הכתובת הישנה שלי.

מחיר הוא כבר יודע שאני לא יוריד, הבהרתי את זה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים.

כבר יש גם שני חברים שמצטרפים אליי לפגישה איתו.

יירצה להוריד במחיר וינסה לעשות עליי ריגשי? לא יעבוד, בסופו של דבר הוא זה שייצטרך לחזור ברכבת במידה ולא ישלם, לא אני.

בדרך כלל, בן אדם שבא מרחוק בשביל רכב, לא חוזר בלעדיו.

בכל מקרה שום דבר לא יכול לזוז עד אחרי החג, הכל סגור...

Always go sideways

פורסם
הדרך הכי טובה להתנער ממנו היא לומר לו שהרכב לא למכירה כי אתה מוסר אותו לקרוב משפחה או משהו...במקביל תשאיר את המודעה באתר.

נתקלתי במישהו כזה כבר שרצה שאני אגיע לתל אביב מטבריה והוא מבאר-שבע,בסופו של דבר נשבר,הגיע אליי,קנה את הרכב כמו שצריך בלי בעיות.

למה לשקר?

"לא זז מטר מתחנת הרכבת הקרובה אליי" יעשה את העבודה, רצוי במבטא ערסי

בשביל ה206 שלי נסעתי פעמיים מבית שמש לבאר שבע, בפעם הראשונה עם אוטו של אמא לרכבת קרית גת ומשם רכבת לבאר שבע. בפעם השניה עם אבא שלי באוטו שלו וחזרתי עם הפיג'ו. מי שרציני ומעוניין ימצא איך להגיע למוכר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אני לא פוגש אותו בבית אלא בתחנת רכבת. אין מצב שהוא יידע איפה אני גר. גם ברשיון הרכב רשומה הכתובת הישנה שלי.

אם הוא רוצה למצוא אותך והוא מה"תחום" אז זה ממש לא בעיה.

הסיפור לא מוצא חן בעיני, יש הרבה דברים מוזרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...