Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נומרולוגיה? נו באמת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשתיים מקבוצות הפייסבוק שאני נמצא בהן (אחת אני מנהל, בשניה אני סתם פעיל), מישהי שמה את ההודעה הבאה:

attachment.php?attachmentid=353459&stc=1&d=1379318215

מישהו באמת מאמין בזבל הזה?

זו תופעה שאנשים מכירים?

נתקלתי בזה בעבר אבל אף פעם לא בתור ספאם פעיל באתר. אני לא מבין איך היא לא מתביישת לפרסם את זה כעסק לגיטימי.

זו שרלטנות נטו.

Numerology.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ושירותי אסטרולוגיה?

הכל אותו זיון שכל,אבל אנשים נופלים לזה ומשלמים כסף.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אורן זריף.

וכל מילה נוספת מיותרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תראה, אני רציתי לקרוא לילדה שלי "תום" ולילד "דין",

העבירו אותי 7 מדורי גיהנום שלא אקרא להם בשמות האלו.

גם מהיבטים נומרולוגים וגם מהיבט דתי רוחני משהו.

חייב להודות שהממבו ג'מבו הזה עבד עלי.

Gn'f'R

פורסם

מה שהגברת רשמה זו הכללה גורפת. הכלל אומר "אל תכליל כי בטוח תטעה".

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני לא רוחְֹני, לא קראתי מעולם תחזיות אסטרולוגיות ולא מאמין בקוראים ובחוזים למינהם,

אבל יש משהו בהשפעה של מסלול הכוכבים, הירח והשמש על כדור הארץ.

אם הירח משפיע על כדה"א (למשל גאות ושפל), אז אין לי ספק שיש לו השפעה על נוזלים שמשפיעים על חיים (זרע / מי שפיר לאשה הרה וכו').

שרלטנים יש תמיד, בכל תחום, אבל לאסטרולוגיה יש השפעה אמיתית לדעתי. מהי? אינני יודע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם אתה מאמין בזה - לא תראה בשרות הזה שרלטנות (אני לא מאמין בזה).

מצד שני - יש הרבה עסקים שמהותם לתת לך שרות/ מוצר, והם שרלטנים.

אז מה יותר טוב ?

alfa 156 2.5.

פורסם
אני לא רוחְֹני, לא קראתי מעולם תחזיות אסטרולוגיות ולא מאמין בקוראים ובחוזים למינהם,

אבל יש משהו בהשפעה של מסלול הכוכבים, הירח והשמש על כדור הארץ.

אם הירח משפיע על כדה"א (למשל גאות ושפל), אז אין לי ספק שיש לו השפעה על נוזלים שמשפיעים על חיים (זרע / מי שפיר לאשה הרה וכו').

שרלטנים יש תמיד, בכל תחום, אבל לאסטרולוגיה יש השפעה אמיתית לדעתי. מהי? אינני יודע.

אולי לאסטרונומיה ולכוחות מוחשיים יש השפעה.

אסטרולוגיה היא ניתוח של תיאוריות שמבוססות על כלום, בשביל לנסות להסביר תופעות אחרות שלא קשורות לכלום.

אסטרונומיה היא מדע שאפשר לבסס עליו תיאוריות, בעוד שאסטרולוגיה היא לא מדע, לא מבוססת על עובדות וכל אחד מפרש אותה איך שהוא רוצה.

היא שריד מתקופה שלא הייתה לאנושות יכולת להבין תהליכים של הטבע וההנחה הבסיסית הייתה שכדור הארץ הוא מרכז היקום.

מה קורה בעצם כשילד נולד מחוץ לכדור הארץ? מה משפיע עליו אז?

זה משפיע על הגורל שלו? איזה "מזל" הוא?

האם זה ישפיע על הצורה שהוא עושה אינטראקציה עם אנשים או האישיות שלו, רק כי הוא נולד בחודש ספציפי?

זה הכל בולשיט אחד גדול.

פורסם
תראה, אני רציתי לקרוא לילדה שלי "תום" ולילד "דין",

תחשוב מה היו עושים לך אם היית מחליט לקרוא לילדה שלך "מנחם", ולילד "שושנה" :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה הכל בולשיט אחד גדול.

יוסי, תזהר, הגישה שלך לגיבוב בסכנה.

ואתה צודק. אסטרונומיה. טעות שלי :?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אסטרולוגיה ונומרולוגיה הם תחומי מחקר לגיטימיים ורחוקים מלהיות שרלטנות או בולשיט, אולם בין העוסקים בהם יש מעט מאד אנשים עם ידע והבנה אמיתיים. התחומים האלה מושכים הרבה אולוסיה סוג ב', בדומה לקואוצ'ינג למשל שגם הוא פרוץ ולא מפוקח.

שתי הקטגוריות הנ"ל בקיאות באמנות ה-cold reading, כלומר שחרור הצהרות כלליות שמתאימות לחתך אוכלוסיה רחב, מחמיאות לאגו וגורמות לאנשים להאמין שיש דברים בגו'. בפועל לא תמיד עומד מאחורי זה משהו ולעיתים קרובות אנשים כ"כ מוקסמים מהרעיון ומכך שמישהו הצליח "לאבחן" אותם שהם מפספספים פרטים חשובים בתוך התמונה הגדולה.

כך לכאורה הבחורה שבפוסט לעיל אבחנה אותי באופן מאד מדוייק, וזה מרגש עד כמה היא הצליחה לראות את הנפש הרגישה מאחורי החזות של השמוק המתנשא שאני מציג בד"כ. הבעיה היחידה היא שאני בכלל לא נולדתי ב-16 לחודש או קרוב לזה...

• תוכן חדש...