Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב בעל 2 סלילים, 4 אום כל סליל, השאלה אם זה אפשרי ואפקטיבי לקנות מגבר בעל 4 יצאות, אם אופצייה לגישור, ופשוט מאוד לחבר כל סליל מהסאב לגישור במגבר, וככה אני יקבל את כל הכח מהמגבר!?

פורסם

לדעתי הסיכוי לשרוף סליל או את הסאב כולו גבוה מאוד ועדיף פשוט לחבר את שני הסלילים במקביל כדי ליצור התנגדות סופית של 2 אוהם ולשים מונובלוק תואם

פורסם

אז אם אני מחבר כמו שאתה אומר, אז אני חייב להוציא מחוץ לתיבה שתי חוטים של +- ולעשות את החיבור המקבילי בתוך המגבר, או שאפשר לחבר בתוך התיבה את שני החוטים ולהוציא חוט אחד מתוך התיבה למונובלוק?

פורסם

סאב עם סלילים כפולים לרוב ידרוש מונו בלוק, שייתפקד פי כמה וכמה יותר טוב ממגבר מגושר, מה גם שלחבר סלילים שונים לערוצי הגברה שונים זה ממש לא בריא, ובטח שלא מומלץ, לדעתי אל תחשוב לכייון הזה בכלל, עדיף מונו בלוק, גם מבחינת הספק (אל תתלהב מוואטים), וגם מבחינת השליטה ( בגישור השליטה באלמנט יורדת, וזה מורגש,מאד!)

את החיבורים עצמם אפשר לעשות או בתוך התיבה או על המגבר עצמו.

SCANSPEAK

פורסם

פשוט מאוד. אתה צריך לחבר מהמגבר בגישור רק זוג אחד של חוטיים פלוס מערוץ אחד של המגבר ומינוס מערוץ השני .בתוך התיבה לחבר את פלוס מסליל אחד לפלוס של סליל השני. מינוס מסליל אחד למינוס בסליל השני . כמו שהוא כתב לך אכן חיבור במקביל של שני סלילים בעלי 4 אוהם נותנים לך 2 אוהם. הדבר יכול לגרום שהסאונד יהיה פחות נקי חימום יתר של המגבר ( לפעמים יכול לקצר לו את החיים . תבדוק ותראה איך זה נישמע. בהצלחה

פורסם

ישר להגיד לגשר לחבר בצורה מקבילית או טורית לדעתי זה לא נכון.

באיזה סאב מדובר?

המגבר מתאים לעבודה ב2 אוהם?

באיזה מגבר מדובר?

פורסם

לא מומלץ לעשות זאת. ברגע שיש לך מונובלוק או גישור ממגבר, הסלילים רואים מתח שווה ומתנהגים באופן דומה, ברגע שאתה שם שני גישורים (שגישור זה גם ככה לא שיא האיכות) אז כל סליל רואה מתח שונה, ומכך גם הספק שונה, מה שגורם לכל אחד מהם להניע את הסאב באופן מעט שונה מהשני, וזה לא בריא לסאב.

אתה יכול להפחית את הסיכון ע"י שימוש באוסילוסקופ.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...