Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא ברורה לי האופנה הדבילית הזו. זו פגיעה חד משמעית בנראות של הרכב בלילה וסכנת התנגשות מאחור בתנאי ראות קשים.

+1 היום כל אחד שקונה רכב הדבר הראשון זה להשחיר (חלונות, פנסים), ואז הוא עוד מעלה במחיר בגלל זה, כאילו זה איזה תוספת.

אבל פה תמיר (עם 'ת' נכון ?) עשה את בטוב טעם, יש קצת שחור אבל הוא לא משתלט, זאת החוכמה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני מאוד רוצה לעשות השחרה כזו.

כל הכבוד לך על היוזמה של פירוק הפנסים, אני מפחד לעשות את זה כי מעולם לא ראיתי איך ואני מפחד לשבור משהו בתהליך.

גם השימוש בלכה בוודאי הרבה יותר עמיד משימוש בפילם, לא?

השחרה נראית עדינה ואני מקווה שלא יהיו בעיות בטסט.

אם הייתי מגיע אליך, כמה היית לוקח על השחרה כזו? נראה ממש יפה!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

לפרק פנס זה שטויות. בקטע הזה באמת שאין איפה להסתבך במיוחד שיש סרטונים ביוטיוב על תהליך הפירוק.

אני לא עושה השחרה ללקוחות :-) תהליך מורכב שדורש המתנה של שבוע בין הריסוס לשיוף .

פורסם

לפרק את הפנסים זה שטויות, יש 2-3 ברגים ואז יש קליפסים כאלה (סוג של פינים) שצריך קצת לדחוף את הפנס בשביל לשחרר אותם.

חוץ מזה איך תחליף נורה ? בחלק מהרכבים צריך לפרק את הפנסים, אצלי ברנו צריך (יום אחד ברנו החלפתי שתי נורות בכביש 6 עם לדרמן), במאזדה לא היה צריך.

רק תדע שעם לכה עלול להיווצר 'קליפת תפוז' ואז תאלץ לעשות שלייף.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
חובה לעשות שלייף (שיוף) לאחר שכבת לכה.

נירא ממש טוב +1

תגיד,

כמה עלה לך החומר ולכמה שכבות הוא מספיק ?

ואחריי כמה זמן אני צריך לשייף את החומר?

פורסם

האמת שהשחרת פנסים בצורה יותר קיצונית זה יפה לפי דעתי אבל לא חוקי בכלל, וגם מבלבל את הנהגים מאחור ויכול לגרום לתאונות, וסתם בעיות בטסטים ומשטרות.

יש פה אנשים שחושבים שחלונות שחורים והשחרת פנסים זה רק לערסים, אבל ממש לא, זה עניין של טעם!

אין כמו פנסים מושחרים של אנג'לייז וחברות אחרות הם גם מאווד יפים וגם חוקים ומושחרים במקומות הנכונים.

לפי דעתי דבר כזה ניראה טוב אך בגלל שזה לא חוקי ומפריע מאוד לנהגים שלא רואים את אורות הברקס אז זה כבר פסול בעניי

33915200025_large.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

איינג'ל אייז זה לא חברה זה סוג של פנס קידמי ואין קשר בינו ולבין השחרת פנסים.

תמיר עבודה יפה מאוד, את הפוליש אחרי השלייף אפשר לעשות ידני או רק עם מכונה?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
איינג'ל אייז זה לא חברה זה סוג של פנס קידמי ואין קשר בינו ולבין השחרת פנסים.

תמיר עבודה יפה מאוד, את הפוליש אחרי השלייף אפשר לעשות ידני או רק עם מכונה?

בסדר לא צריך לנתח כל דבר.

רק אמרתי שאלה פנסים שבאים להחליף את המקור ובדרך כלל ניראים הרבה יותר טוב, בטח מכל ההשחרות והתוספות לפנסים למינהם.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...