Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין במערכת להונדה סיוויק כאשר התקציב שלי הוא כ2000 שח..

אני רוצה מערכת שתהיה חזקה אבל שהדגש יהיה פחות על כך שכל העיר תשמע אותי אלא על איכות בצליל (שומע בעיקר האוסים ומזרחית\ים תיכוני שקט)

אשמח לייעוץ בכל אחד מהסעיפים:

1. רדיו דיסק - יש hu מקורי ככה שלדעתי אין טעם להוציא על אחד חדש כסף סתם בלאגן מיותר.

2. קומפוננט - הסתכלתי על 2 דגמים. מורל טמפו 6 ב500 שח או 165V2 Focal ב1000 שח. ההבדל משמעותי?שווה להשקיע עוד 500 ולהביא את הפוקאל?

3. סאב - יש לי סאב קטן מהרכב הקודם jbl 804 8" z . נשאיר אותו למערכת החדשה או שנקנה חדש? אם הוא סבבה ואני יכול ככה לחסוך במערכת עצמה אז מצויין אבל כמובן לא להתפשר יותר מדי על מחיר ואז להתבאס על האיכות. מה דעתכם.?

אני רוצה שיהיה באס טוב ושהסאב הזה לא יבלע לי במוזיקה ולא יהיה אפקטיבי מספיק

4. מגבר - יש לי מגבר gt5-604e של jbl מהרכב הקודם. יספיק לסאב ול2 הקומפוננט הקדמיים או שנחשב חלש מדי?

5. רמקולים אחוריים - אני כרגע בדילמה לגבי זה.. אם נחסוך במגבר ובסאב בטח נוסיף אחוריים של מורל טמפו ולא נגביר אותם.

תודה מראש

פורסם

לא תוכל לחבר למערכת מקורית מגבר ללא מנחת.

או שתצטרך להחליף את המערכת המקורית או שתצטרך לקנות מנחת איכותי שלא יעלה לא מעט כסף

פורסם

איך אני יכול לזהות בוודאות אם המערכת מקורית או לא??

לדעתי היא מקורית בגלל הפאנל של הונדה והכל אבל לא סגור על זה במאה אחוז

ואם היא כן אז מה ממיליצים לעשות?לקנות hu או מנחת?

פורסם

עדיף להחליף לרדיו דיסק איכותי יותר מהמקורי אם תקנה מערכת שלמה ולא תחליף את הרדיו דיסק האיכות לא תהיה ממש טובה ביחד עם הHU המקורי

פורסם

איזה רדיו דיסק מומלץ??במסגרת התקציב שלי כמובן

אגב אם אני לוקח רדיו דיסק עם כניסת אווקס איך אני מנצל אותה?כי את הרדיו דיסק אני שם אחרי הפאנל המקורי של הונדה ששם אין חור

פורסם

לגבי הקומפוננט לאחר גישושים רבים בפורום ובכלל ברשת החלטתי ללכת על המורל דוטק אוביישן 6 .

הזמנתי אותם ב850 שח.

מה שחשוב כרגע זה רדיו דיסק שבאמת אין לי מושג איך להתעסק עם זה כשיש לי את הפאנל של ההונדה סיוויק

להביא בכל זאת hu? איך אני מתפעל אותו כשיש לי את הפאנל המקורי תקוע שם?

• תוכן חדש...